”Maailman parasta näkkileipää”.

Näin voisin tituleerata. Tammelalainen maineikas Marttiinin leipomo lopetti Jaskan ikäännyttyä ja sittemmin edesmennyt.

Kainuusta sitten tuli yrittäjä, joka alkoi valmistaa samoissa tiloissa korppujauhoa. Ei kaksinen menestys mutta sitten alkoi valmistaa spelttijauhosta tehtyä näkkileipää.

Johan kolahti; tammelalainen spelttinäkkäri alkaa valloittaa ”maailmaa”.

Minun suosikkilistassani ylivoimainen näkkileipä.

Tämmöiset pienyritykset ovat mielestäni yritysmaailman helmiä.

Yksi vastaus artikkeliin “”Maailman parasta näkkileipää”.”

  1. Niin ja tuota vanikkaa, monenkin valmistajan tekemää kun yli 25 vuoden ajan on tullut pureskeltua.
    Joten jonkinlaista asiantuntemusta ehkä edustan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *