Korpisoturin päivitys

Toinen satsi perunaa kasvaa jo hyvää vauhtia. Saa taas omasta maasta herkkuja. Lihat kävin hakemassa ihan kaupasta kun tänään kylille eksyin. Koirat vetää ravia pitkin tonttia, omassa rauhassa kun on hehtaarin kokoinen niemenkärki korvessa omassa käytössä.

Ensi viikolla käy nuohooja, nappaan sen veneellä toiselta puolelta, tietää ajo-ohjeen hiekkatielle siitä opastan mehtäautotielle ja siitä mennään veneellä tiluksille.

Täällähän on ensiviikolla liikennettä kuin Lontoon Piccadilly Cirkuksella 💪

5 Replies to “Korpisoturin päivitys”

 1. Onko kellään vinkkiä miten saisi korvakäytävästä veden pois, kun on tullut uitua kuin ahvena konsanaan. On taas vettä korvassa eikä lähde millään, menee kuuleminen tässä nyt taas ”monona”, ois kivaa olla sterona. HiFistä ei niin väliä. Onko mitään jippoja

 2. Joko helpotti? Pää kallelleen ja kämmenellä ”iskuja” korvalliseen. Saa veden liikkeelle korvassa. Näin kakarana tuli tehtyä. Jos ei auta, niin samaveden alla tehden.

  Hyvää viikonloppua.

  1. Juu, sama satsi tehty, ei katoa. Viimeksi meni 5 päivää, nyt idiootti minä, taas sukelsin ja sama juttu että on mono koko mies.

   Kiitos silti vinkistä.

   Etätöitä kun tehnyt ei ole juuri niitä haitannut kun päätteeltä voi hommat tehdä ja puhelut onnistuu toisellakin korvalla, mutta ”on kuin olisi omissa oloissa kokoajan”.

   Tässä tavan korpisoturikin huomaa kuinka tärkeä yksi meidän perusaisti on.

   Väinöllähän tähän olisi ollut joku murree idea.

 3. Joo ittellä ja aikanaan meni vettä korvaan ja aika ikävä tunnehan se on. Mulla vaan taitaa olla suora putki pään läpi, niin tuli helpolla vedet pois.

  Joo ei sitä ymmärrä kuinka tärkeitä monikin asia on ennen kuiin jotain menettää. Onneksi vaivasi ei ole pysyvää laatua.

  1. Juu, tässä tulee miettineeksi kuinka tärkeitä nämä itsensä selvät asiat kuten,näkö-, haju-,kuulo-, maku- ja tuntoaistio ovat. Sitten kun joku ei toimi kuten pitäisi ei olekaan enää helppoa.

   Monasti on että kehutaan sitä mitä on ja vähätellään muita. Sitten kun menettää jotain tulee ”maanpinnalle takaisin”.

   Minäkin olen vaihtanut alaa ja olen nyt alalla jolle minulla ei ole koulutusta mutta olen pärjännyt siinä sillä koulutuksella ja kokemuksella mitä minulla on.

   Parasta tässä työssä on se että työllistän kokoajan lisää ihmisiä koko Suomessa. Se on ainutlaatuinen mahdollisuus minulla vaikuttaa Suomen hyvinvointiin. Koen että nyt teen hyvää työtä koko kansalle. Ja voin tehdä työn etänä, siitä saa lisää virtaa tehdä hommat parhaiten.

   Me selvitään tästä koronastakin kun ollaan tolokun ihmisiä.

Kommentoi