11 Replies to “Perjantain kotimainen”

 1. Nyt tulee perjaintai, lauantai ja sunnuntaiiltana vaaratonta urheilua televisiosta, jota aijon seurata suurella mieltymyksellä.
  Sookerin MM-kisat.( ilman katsomoa )
  Siinä ovat kaverit uskomattoman taitavia ja taktikoita. Jos teet erässä yhdenkin ”mokan”, niin olet sen erän hävinnyt.
  Jos ei pelaajalla ole pussitusmahdollisuutta, vain kosketus lyötävään palloon joka vaaditaan, niin kivi koetetaan lyödä sellaiseen paikkaan, että vastapelaajalle ei tule pussitusmahdollisuutta.
  Aina kun pelaaja pussittaa, niin hän tietää tarkkaan minne kivi menee lyönnin jälkeen, että ei siellä summan mutikassa huiskita.
  Siinä on yksiväriset punaiset pallot, joita lyödään vuoron perää moniväristen pallojen kanssa…..en nyt pidemmälle sääntöjä läpi käy, kun seuraatte, niin nopeasti pääsette kärryille.
  Itselleni Biljardin peluu on jäänyt, nuorempana se oli sitä ”baaribiljardia”.
  Siis TV- 6 viihdyttävää snookeriltaa vaan kaikilla.

  1. Nämä on kyllä taitavia, ei ole itsellä tullut juuri TV:tä katsottua. Joskus illalla tablet laitteella jonkun leffan kyllä Netflixistä.

   Olen ollut todella paljon täällä erämökillä. Koirat saa olla vapaana.

   Oikeasti esim etätyö on parempi laatuista kun on hyvät puitteet eikä joku huone. Nyt on kodassa tulet ja valmistuu hyvät pihvit. Voiko elämä olla mukavampaa.

   Nautitaan siitä.

  2. On tuyllut paljon pelattua sekä snookeria, että kasipalloa.

   Joskus kaveri kysyi kun olin nuorisopsykiatrilla töissä, että mitä siellä oikein tehdään niin vastasin, että en minä tiedä, sairaanhoitajan palkkaa minulle maksetaan, mutta biljardia minä pelaan päivät pitkät.

   1. Minäkin nuoruusvuosinani olin töissä sellaisessa hoitoyksikössä, jossa oli pääasiassa syrjäytyneitä alkoholin runtelemia nuoria sekä vanhoja ja mielenterveyskuntoutujia.
    Työni oli heidän kanssaan seurustelu ja siihen kuului biljadin peluu.

Kommentoi