Yhdysvaltojen Kenraalit ei kannata Trumpia, miksi näin…

Huippu kenraaleista taas yksi eli kenraali Paul Selva ei kannata Trumpia vaan Bideniä, samoin on mm kenraali Mattis ja moni muu tekemässä. Miksi näin, erikoista, miettikää jos Suomessa puolustusvoimien evp kenraalit ja moni aktiivipalveluksessa oleva kenraali ei kannattaisi tulevaa presidentti ehdokasta…julkisesti ennen vaaleja. (kuva: CNN)

Yhdysvallat on kumminkin maailman suurin asevalta,,,eli nämä kenraalit tietää jotain mitä me emme.

https://edition.cnn.com/2020/09/24/politics/paul-selva-general-joe-biden/index.html?utm_medium=social&utm_source=twCNN&utm_content=2020-09-24T13%3A50%3A10&utm_term=link

Soal Jenderal Gatot, Menteri Pertahanan Amerika Minta Maaf | aksi.id

(Kuva aksi.id)

Kuvassa kenraali Mattis, kyllä minä arvostan näitä ammattisotilaita Yhdysvaltojen armeijassa enemmän kuin armeijasta paenneita (Trump..)

14 Replies to “Yhdysvaltojen Kenraalit ei kannata Trumpia, miksi näin…”

 1. Trump haluaa jatkaa kauttaan kuten toverinsa ja paras ystävänsä Putin, ei halua luopua vaikka häviäisi vaalit, onko tälläinen maa ”the land of freedom” vai Venäjän kaltainen diktatuuri…

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006646571.html

  ”Yhdysvalloissa presidentti Donald Trump kieltäytyi keskiviikkona sitoutumasta rauhalliseen vallanvaihtoon mikäli häviää marraskuussa pidettävät vaalit. Asia nousi esille toimittajien kysyessä asiasta.”

  Miettikää jos meillä Sauli alkaisi väsäilemään pykäliä kuten Putin teki tuossa taannoin ja kaappaisi vallan itselleen, samaa yrittää nyt Trump omilla keinoillaan, kuka tälläistä toveria äänestää, minä vaan ihmettelen.

 2. Näin suomalais-amerikkalaisen perheen jäsenenä, totean sen mitä lähes jokainen tuntemani jenkki: molemmat ehdokkaat ovat surkeita paskiaisia.

  Molempia pelätään. Tällä hetkellä Bideniä pelätään hieman enemmän, sillä hänen linjaukset ja etenkin varapresidenttinsä linjaukset ovat sitä tasoa, että sen pelätään johtavan väkeviin iskuihin vähäosaisia vastaan.

  Ehkä pelko on aiheetonta, mutta todellista se on.

  1. Eikös tuo Trump ole kunnostautunut juuri vähäosaisten potkimisessa ja heidän terveydenhuoltonsa rapauttamisessa?

   1. Mikä siinä enee yli ymärryksesi?
    Trump kumosi Obaman käynnistämän healthcaren, ja on helpottanut rikkaiden verotusta jne.
    Mikä noissa ei ole vähävaraisten potkimista?

    1. Tämä vastaukseni ei taas ei taas kohdannut oikeaa kommenttia eli Kyuun kommenttia.

     Mitä Bidenissä on pelättävää ? Se on kysymykseni suomennettuna, koska hän ajaa Obaman demokraattista mallia yhteiskunnassa ja Trumppi kusipäisten idioottikannattajiensa rasistista mallia.

     … eli olen tästä vastausten ja kommenttien kohtaamisesta jutellut Kyuun kassa ja hän ilmeisesti tekee jotain kun ehtii. Tämä kohtaamattomuus vaan aiheuttaa turhaa soppaa nyt.

 3. Biden kannattaa sotia ja mellakoita. Trump haluaa viedä sotilaat kotiin pitkällä tähtäimellä. Ei kuitenkaan niin kuin Obama tai Bernie Sanders, että lähdetään heti ja jätetään maa Isisin haltuun.

 4. Presidenttikaudellaan Barack Omaba tappoi drooneilla enemmän ihmisiä kuin kukaan presidentti ennen häntä. Hän teki salamurhaamisesta taidetta ja kollateeriset tuhot olivat mittavat. Eli hän tappoi runsaasti myös syyttömiä siviilejä näissä lennokkioperaatioissa.
  Omaba ei montaa vaalilupausta pitänyt, mutta ilmastopolitiikassa annetuissa lupauksissa hän piti pintansa. – Mikko Paunion kirja ”Hourulan väen ilmastovallankumous”, sivu 51.

  Mitä tulee USA:n terveydenhuoltojärjestelmään, se on minun mielestäni päin peetä. Obama sai siinä aikaan enemmän kuin Trump, mutta ei hänkään läheskään riittävästi. En tiedä pystyykö Amerikan presidentti ylipäätänsä operoimaan kovinkaan paljon sillä sektorilla, asia näyttäisi olevan kongressin, ahneiden vakuutusyhtiöiden, ahneen lääkäriyhdistyksen ja ahneen lääketeollisuuden käsissä, jossa yhtälössä raha puhuu ja voitelu pelaa.

 5. Barack Obama on allekirjoittanut terveydenhuollon uudistamiseen tähtäävän lain, jota on pidetty Obaman merkittävimpänä sisäpoliittisena tavoitteena. Lain tarkoitus on laajentaa sarasvakuutuksen piirissä olevien määrää ja hallita nopeasti nousevia terveydenhuollon kustannuksia, mutta saattaa pikemminkin johtaa vakuutetettujen määrän laskuun ja terveydenhuoltokustannusten kasvuun. Pahimmassa tapauksessa koko liittovaltio voi rampautua, jos se ei ratkaise julkisen terveydenhuollon ja eläkejärjestelmän rahoitusongelmaa. – –
  Lähde. vapaasana. net 24.10.2010 otsikolla Obamacare.

 6. Onhan tämä erikoista että sotavoiminen ammattilaiset ei luota sotavoimien (presidentti) johtajaan…miettikää jos Suomessa olisi näin.

Kommentoi