Demariministerit vs. Vapaavuori.

Demariministerit Marin ja Kiuru ovat omien sanojensa mukaan käyneet henkilökohtaisesti keskusteluja pormestari Vapaavuoren kanssa valloillaan olevasta koronatilanteesta.

Pormestari Vapaavuori taasen kertoo, ettei tällaisia keskusteluja ole käyty, eli jomman kumman tahon puheet eivät pidä paikkaansa, mutta kumman ?

 

22 vastausta artikkeliin “Demariministerit vs. Vapaavuori.”

 1. Tämä on juuri samanlaista tiedottamista, josta jo edellisessä blogissa kerroit. Täydellistä sekamelskaa, ketä pitäisi uskoa?

 2. Pitäisi olla kuten Pohjois-Koreassa jossa uskotaan vain yhtä tiedottajaa 👍🤣

 3. Minun mielestäni tässä sekamelskassa on yksi ainoa ministeri, joka on ylitse muiden. Kyllä Kiuru hoitaa kaiken, eikä anna edes puheenvuoroa muille, siinä on Vapaavuorenkaan ihan turha pullikoida vastaan.

  1. Jaha, jos nyt jätettäisiin taas nuot hoitoon määräykset niikseen.

   On ihan hyvä muistaa, että Marin ei ollut tietoinen, oikeastaan ei ollut kuullutkaan valtioneuvoston taustalla toimivasta sateenkaari yhteistyöstä, vaikka oli siitä itse kirjoittanut julkisuuteen.

    1. Ei vaan esimerkki siitä, että Marinin puheet eivät aina vastaa todellisuutta.

      1. Etkö nyt ymmärrä asiaa, Marin kyselytunnilla kielsi tietävänsä tuollaisen sateenkaariyhteisön olemassaolosta valtioneuvoston taustalla vaikka hän siitä ylpeänä ennen pride-tapahtumaa kirjoitti.

       Hassua, kyllä esim. oikeusministeri tiesi yhteisöstä, eli sellainen on olemassa, mutta valtioneuvostoa johtava Marin ei puheidensa mukaan tiennyt, eli onko valtioneuvoston taustalla paljonkin lobbareita joista pääministeri ei tiedä vai valehteliko hän?

       1. Haettua ja tarkoituksellista potaskaa. Pitääkö joka sana selittää puupäille, ketkä ovat taustoilla ja missäkin asiassa ja pitääkö kaikkea sekoitta asian vierestä, jos puhutaan koronan ehkäisystä.

 4. Tuntuu että moni mediassa ilman parempaa tietoa lähtee tukemaan häntä joka edustaa ”oikeaa” puoluetta.

  Vaikea itse ottaa kantaa kun toinen sanoo sanottavansa suoraan ja lyhyesti ja toinen niin monisanaisesti että ei ole aivan helppo tulkita

  1. Niin, on ja täällä ainoa ”oikea puolue” on, joka kritisoi kaikkea liikkuvaa ja päätöksiä on PS-porukka, joka osaa päättää paremmin kaikki asiat kuin voimassa oleva hallitus.

 5. ”Haettua ja tarkoituksellista potaskaa. Pitääkö joka sana selittää puupäille, ketkä ovat taustoilla ja missäkin asiassa ja pitääkö kaikkea sekoitta asian vierestä, jos puhutaan koronan ehkäisystä.”

  Ei tässä avauksessa puhuta koronan ehkäisystä vaan siitä kumpi osapuoli valehtelee, demariministerit vai Vapaavuori ja nostin esille esimerkin Marinin kyseenalaisista puheista aiemmin.

  Koville se vaikuttaa nyt ottavan.

  1. Valehtelu on se termi mitä persut viljelee. Jos joku viranomaisista valehtelee, varmasti joutuu kiinni ja, vielä jos on tarkoituksenhakuista. Persut tässä valehtelee ja vääristelee tarkoitushakuisesti kaivamalla ja vaivaamalla taikinaa, jos joku rusina löytyisi persujen argumentiksi.

   1. Kyllä, aivan tarkoituksella nostin esille esimerkin Marinin kyseenalaisista puheista koska se liittyi avauksessa esitettyyn kysymykseen. Marin myös jäi kiinni puheidensa ja kirjoitustensa ristiriidasta, eikä sinun selittelysi sitä nyt miksikään muuta.

 6. Taitaa olla ettei Vapaavuori ole tehtäviensä tasolla vaan haahuilee olematonta terveys asiaa
  Helsinkin pormestarina on hän vastuussa koko kaupunkin terveydestä johon ei taida olla kykyjä eikä sellasta voi oikeasti keltään edes vaatia yksilönä
  Tuohonkin syynä ei ole rahaa vonkaus kyllä varmaan on rahaa jos haluja olisi terv tepivaari

 7. Mitenkäs nyt keskustelut ministerien ja Vapaavuoren välillä sujuisivat, kun ne eivät tunnu sujuvan näiden kaden ministerin välilläkään.

  Näin voi päätellä, kun seuraa esim. Marinin ja Kiurun ulostuloja valmiuslain käyttöönoton suhteen.

   1. Eipä ole, ministerit riitelevät keskenään, valehtelevat julkisuudessa ja poistuvat nopeasti takavasemmalle, kun pitäisi ottaa vastuuta tekemisistään.
    Siinä on mallia hallitususkovaisille, jotka uskovat sokeasti kuin Pohjois-Koreassa.

 8. Kun maan hallitus hoitaa, niin yksi pormestari on vain yksi ja hallitushan hoitaa asiaa lääkäriasiantuntijoiden kanssa ja suosituksia tulisi pormestarin hoitaa/toimeenpanna omien organisaatioidensa kanssa eihän pormestari voi määrätä hallituksen toimia varsinkaan kun ei ole asiantuntijakaan. Siitä nyt vasta soppa tulisi jos eri alueiden maallikot saisivat päättää…

Kommentoi