10 vastausta artikkeliin “Helmarien helmi !”

 1. Jäin ihmettelemään miten onni voidaan ansaita. Olisiko se mahdollista myös esimerkiksi lotossa, sitkeästi vaan viikosta toiseen keksien uusia rivejä.

  Onko jotenkin väärä tai masentava väite että jalkapallossa voi myös huonompi hyvällä säkällä voittaa.

  1. No ehkä lotto on vähän huono rinnastus, mutta kaiketi onnen ansaitsemisella tarkoitetaan sitä, että kun esim. urheilussa tarpeeksi tekee töitä niin se onnenkantamoisen mahdollisuuskin kasvaa.

   1. Myönnän että lotto on huono vertaus mutta venkoillessani kuitenkin totean että kyllä siinäkin todennäköisyys suurenee yritysten määrän myötä.

    Samoin ilomielin suon Helmareille voiton kuten myös voiton mieluummin köyhälle lottoajalle kuin hyvävaraiselle onnenonkijalle.

 2. Yleensähän se on niin, että hyvällä on sitä onneakin. Minä jäin tässä ottelussa ihmettelemään, kun viimeinen vaihto tehtiin noin minuutti ennen loppua, sitten menee ja tekee maalin.

 3. Olihan tuo mukava loppuratkaisu siinäkin mielessä, että yleensä se on Suomen joukkue, joka lopussa saa nokkiinsa.

  Tuosta onnen ansaitsemisesta, niin ehkä se on sillä lailla, että sitkeä ja ennakkoluuloton yrittäminen palkitaan onnella/onnistumisella.

  1. Olet varmaan oikeassa eikä se vauhtia haittaa vaikka onni potkaisee ikäänkuin paremman kustannuksella

 4. Katsoin koko ottelun ja ei helmarit kovin pahasti alakynnessä olleet kun eka puoliaika oli aika tasainen ja Suomellakin oli paikkoja. Toisella puoliskolla helmarit taas puolusti hyvin ja ihan hirveitä vaaranpailkkkoja ei ollut suomen m aalilla.

Kommentoi