Jatkaako valtakunnansyyttäjä Toiviainen ristiretkeään?

Yllätys yllätys, kansanedustaja Päivi Räsänen on jälleen tutkintapyynnön kohteena ja jälleen poliisi on todennut, ettei esitutkintaa tarvitse aloittaa, mutta mitä tekee valtakunnansyyttäjä Toivianen?

Tällä kertaa Räsäsen ”rikos” ovat seuraavat sanat:

” ”ihmisoikeuksia käytetään verhona, jonka takana ovat lakihankkeet sukupuolen moninaisuudesta, lasten transhoidoista sekä äitiyden ja isyyden korvaamisesta sukupuolineutraalilla vanhemmuudella. Sukupuolia ei ole monta, vaan kaksi. Pridejulistukset eivät muuta sitä biologista tosiasiaa, että vain mies ja nainen voivat yhdessä saada lapsia””

https://www.verkkouutiset.fi/paivi-rasasesta-jo-viides-tutkintapyynto/#ad404472

 

9 vastausta artikkeliin “Jatkaako valtakunnansyyttäjä Toiviainen ristiretkeään?”

 1. Eikö tosiaan tälle Toiviasisen ”punapapille” kuria saada valtakunnassa, kun ahdistelee ja vainoaa kaikkia sananvapautemme ja perustuslakimme kunnioittajia ja noudattajia ajojahdillaan ja vihallaan.

  1. No tässä asiassa Toiviainen ei ole vielä ottanut kantaa, mutta mikäli hänen toimintansa noudattaa aiempaa linjaa niin eiköhän esitutkinta aloiteta.

 2. Ilmeisesti Päivi Räsäsen tapauksessa poliisi voitaisiin unohtaa kokonaan ja valtakunnansyyttäjä Toiviainen hoitaa asian alusta loppuun.

  Luulisi poliiisiakin viranomaisena korpeavan, kun valtakunnansyyttäjä kerta toisensa jälkeen viittaa kintaalla poliisin tekemiin päätöksiin.

 3. Miksi tota ei eroteta? Voisi asettaa syytteeseen ihmisten kiusaamisesta ja puuttumisesta sananvapauteen.

 4. Paria EU-maata Brysselin poppoo syyttää niiden oikeusjärjestelmän riippuvuudesta jostakin.

  Mikäs onkaan Suomen oikeusjärjestelmän riippumattomuus?

 5. En ole varsinainen Räsäs fani mutta en voi ymmärtää hänen puheittensa lainvastaisuutta ja vaarallisuutta. Toki ymmärrän että laki on niin kuin se luetaan ja että Toiviaisella ei taida työjonossa olla todella pahoja juttuja.

 6. Meillä oli transvesiittikana oli kannukset ja kukkoiluhalut. Kukkoilu onnistui, kun oikeaa kukkoa ei laumassa ollut. Toki se transu olisi voinut tehdä selvää siitä kukostakin.

  Se transu täytti myös muiden kanojen seksuaalisia tarpeita, mutta ehkei jälkeläisiä olisi tullut. Emme tuolloin tulleet kokeilleeksi munien haudontaa.

  Transulta itseltään irtosi myös munasolu silloin tällöin. Me ajattelemattomat pistimme poskeemme ne munasolut, vaikka ne olisi pitänyt hautoa kokeeksi.

  Myöhemmin kunnioitimme transukanaa pistämällä senkin poskeemme.

  Ilmeisesti luonto kokeilee yhtä ja toista. Se sallittakoon.

  .

 7. Jos Suomi olisi oikeusvaltio, valtakunnansyyttäjä Toiviainen olisi jo hyllytetty.

  Tämän poliittisen korrektiuden aikaansaaman sananvapauden kaventamisyrityksistä, ja onko ne enää kaikin osin edes yrityksiä, nousee Aki Ruotsalan tapaus.
  Ruotsala nimitettiin Porin Jazzin toimitusjohtajaksi kesäkuun alussa 2018. Hän sai toimestaan pikapotkut 6.6.2018.
  Aki Ruotsala oli ja on KD-vaikuttaja, uskova kristitty, joka artikkelilausunnoissaan oli mennyt ajattelemaan ääneen. Ruotsala oli esittänytj julkisesti näkemyksen, että homoseksuaalisuudesta voi eheytyä. – Seuraavassa lainaus Juha Ahvion kirjasta (Sananvapaus uhattuna Suomessa (2018) sivut 13-18.

  ”Todellakin, Aki Ruotsalan julkinen teilaus oli nopeudessaan, tehokkuudessaan ja moraalisesssa absoluuttisuudessaan kuin suoraan Josif Stalinin diktorisesti johtaman 1930-luvun Neuvostoliiton näytösoikeudenkäynneissä. Näissä näytösoikeudenkäynneissä puolueen ainoasta sallitusta oikeaoppisuudesta pois poikenneet nimettiin, paljastettiin, asetettiin syytteeseen ja tuomittiin julkisen häpeän ansaitseviksi epähenkilöiksi ja kansanvihollisiksi.”
  —————————————————————————————
  Itse en osaa ottaa kantaa tuohon eheytymiseen, lainausmerkkien kanssa tai ilman, puolesta enkä vastaan, mutta sananvapauden nimissä se pitäisi olla sallittua ja mahdollista. Tabut kuuluvat dikatuuriin.

Kommentoi