Matti Vanhanen melkein rehellisenä.

Matti Vanhanen kävi lausumaan  seuraavaa:

”– Finanssipolitiikan kiristämisen aika on vuonna 2022. Ei kukaan usko, että keskelle vuoden 2023 vaaleja tuotaisiin finanssipolitiikan kiristämistä, joten päätökset on syytä tehdä aikaisemmassa vaiheessa – ne ymmärretään silloin paremmin kansalaisten keskuudessa ja ehditään sulatella vaaleihin mennessä.”

sulatella= toivottavasti unohtaa.

Tämä on hyvin rehellistä puhetta, mutta sen sijaan se jää mainitsematta, että 2022 on paljon parempi vaihtoehto kiristyksille kuin kuntavaalivuosi 2021, joka onkin vielä ”elvytysvuosi”.

Joku skeptisempi ihminen saattaisi epäillä, että maakuntauudistuksestakin ollaan kohtuullisen vaitonaisia toukuuhun 2021 asti, se kun saattaa myös olla asia, jota kansalaisten täytyy antaa sulatella ja mielellään vasta kuntavaalien jälkeen.

 

6 Replies to “Matti Vanhanen melkein rehellisenä.”

 1. Konkkapolvi ja nuorisosäätiö Vanhanen sanoi, että enään hän ei pyri politiikan parrasvaloihin, joten nyt voi jo puhua totta.
  Tätähän se on, että suolletaan muunneltua totuutta ( valehdellaan ) ummet ja lammet, jossa oma suu on lähinnä, ennen puolueen etua, valtakunnan eduista puhumattakaan.

 2. Vanhasen todettiin toimineen väärin vaalirahakeplotteluissa mutta hyvävelikerho päätti ettei nosteta syyttetä.

  Mutta kaipa tuo vuosivalinta on siinäkin sopivaa, että paskan työn saa tehdä joku muu. Kaverihan itse päätti paeta vastuuta häntä koipien välissä.

  1. Sehän on ollut jo tovin selvää, että seuraavalle hallitukselle jää nykyisen jäljiltä lähinnä savuavat rauniot.

   No tietenkinj se on lohtu, että hallituksen suunalta vakuutetaan olevan valmiita myös niihin vaikeisiin päätöksiin, kunhan ne eivät häiritse vaalityötä.

Kommentoi