Miten käy koronan kanssa?

Ihmisten suhtautuminen on varoituksista huolimatta verrattain huoletonta varsinkin jouluostoksilla, joten millainen korona tilanne on viikon kahden kuluttua ?

Toivon olevani väärässä, mutta pahoin pelkään, että tartuntojen määrä räjähtää käsiin useilla alueilla ja terveydenhuolto jumittaa entistä pahemmin.

 

14 vastausta artikkeliin “Miten käy koronan kanssa?”

 1. Huonosti käy. Viruslainen on paljon älykkäämpi kuin luulemme. Se on ottanut maailman otteeseensa. Sen on helppo muuntua uusiin vaatteisiin, niin ettemme rdds huomaa enne kuin seon taas purrut.

 2. Lunssa, mikä lunssa!
  Tällä ”koronalla” pelataan isoo rahaa huijareitten pussiin!

  1. Kyllä tässä on oikeasti maailmanlaajuinen katastrofi käsillä ja menneillään eikä siitä loppua tule, eikä myöskään paluuta entisenlaiseen elämään – usko pois.
   Virus on se, joka loppujen lopuksi hallitsee maailmaa ja se on meissä ja kaikessa elollisessa.
   Jos elinympäristömme ja me joudumme tasapainottomaan tilaan, niin kuin on käynyt, virus palauttaa tasapainon takaisin luonnonmukaiseksi, missä se itse pystyy elämään ja palvelemaan oikeaa tarkoitustaan-elämän ylläpitoa oikeassa muodossa.
   Rokotteet ovat nyt huomattavasti kovemmassa haasteessa suhteessa tähän nopeasti muuntuvaan virukseen kuin koskaan syystä, että tiede ei pääse virusta pakoon tai sitä edelle enää. Meidän täytyisi rokottaa miljardit ihmiset uudestaan ja uudestaan.
   Mutta on myös löydetty toisenlainen ”rokote” = tapa, joka puree ja, josta virukset tykkäävät, on tapa elää sopusoinnussa luonnon, luonnollisen syntymän, äidinmaidon, luonnollisen ruoan ja luonnonmukaisten fyysisten toimien kanssa.
   Eläimistä voisi ottaa mallia.

 3. Matt.5:27 Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa?
  28 Ja mitä te murehditte vaatteista? Katselkaa kedon kukkia, kuinka ne kasvavat; eivät ne työtä tee eivätkä kehrää.
  29 Kuitenkin minä sanon teille: ei Salomo kaikessa loistossansa ollut niin vaatetettu kuin yksi niistä.
  30 Jos siis Jumala näin vaatettaa kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna uuniin heitetään, eikö paljoa ennemmin teitä, te vähäuskoiset?
  31 Älkää siis murehtiko sanoen: ’Mitä me syömme?’ tahi: ’Mitä me juomme?’ tahi: ’Millä me itsemme vaatetamme?’
  32 Sillä tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne kyllä tietää teidän kaikkea tätä tarvitsevan.
  33 Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.
  34 Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, sillä huominen päivä pitää murheen itsestään. Riittää kullekin päivälle oma vaivansa.”

 4. Joka vuosi ihan perus flunsaan kuolee ihmisiä suuria määriä!
  Nyt on vaan keksitty, että sillähän voi tehdä mielettömiä määriä rahaa pelottelemalla pelkurit pois tolaltaan!
  Mitä te sillä pelkäämisellänne saatte aikaan, muuta, kuin lisää turhaa pelkoa?
  Kaikki sodat loppuivat, ainakaan niistä ei enää tarvitse uutisoida, koska ”sota” tuli kotiovelle! Media kiittää! Toimettomat toimittajat kiittävät, kun paniikki tekee heidän työnsä!
  Kukaan ei enää saisi liikkua missään, ainakaan ilman naurettavaa naamaria!? Ennen naamaria käytti vain joulupukki jouluna, mutta nykymuodin mukaan se pitäisi olla pakollinen kaikille!?
  Kyllä se kuolema tulee ennenpitkää kotiovellekin kolkuttamaan, kunhan vain jaksatte odottaa!

 5. Vaikea on kaupasta enää löytää ihmistä ilman maskia ja nekin harvat ovat lähinnä ylipainoisia miehiä. Ehkäpä he ovat todenneet, että maailma pärjää ilman heitäkin.

  1. Hyvä huomio!
   Mitä tämä maailma tekee alipainoisillakaan? Herätkää!
   Ei täällä ole ennenkään naamareita tarvittu ja aina on jokainen oman aikansa elänyt!
   Tämän nykyisen tieteen aikana löydetään koko ajan uusia pelkäämisen aiheita, joita oli olemassa jo silloinkin, kun niitä ei vielä oltu löydetty!
   Bisnes is bisnes!

   1. Veikko, itse en kyllä pysty allekirjoittamaan näkemystäsi, joka taitaisi vastata sitä, että mitään rokotteita ei olisi koskaan pitänyt keksiä ?

 6. Ompa omituisia kommentteja tässä blogisaa. Antaa tukea avaukselle. Silti uskon että niitä jotka yhä väittävät koronan olevan vain ”flunssa” jonka takana on jokin salaliitto on aika vähän. Jo aikoinaan Aristoteles opetti että hyve löytyy usein keskivälistä kuten esimerkiksi rohkeuden suhteen. Liian vähän rohkea on arka ja liian rohkea on uhkarohkea. Niin se varmaan on koronankin kanssa. Suosituksia on syytä noudattaa, maskia pitää ja turvavälejä ja välttää paikkoja joissa on paljon ihmisiä. Jos ei itsestään välitä niin pitäisi ajatella muita. Toisaalta ei voi jäädä vain kotiin pelkäämään, välttämättömät asiat pitää hoitaa. Ruotsi on esimerkki siitä miten voi käydä jos suojautumisests ei välitetä ja tautia vähätellään. Ei mikään flunssa tapa tuollaisia määriä.

  Tänään luin artikkelin jossa muutama taloustieteilijä esitti ennakoivia rajoitustoimia koronan leviämisen estämiseksi. Kannatan ajatusta mutta valitettavasti kaikenmaailman juristit ja muut todellisuudesta vieraantuneet poliitikot ja professorit eivät sellaista hyväksy ja kuten Sanna Marin valitti lainsäädäntömme perustuu ajatukseen jonka mukaan vasta tilanteen ollessa päällä saa reagoida.

 7. Alkusyksystä asiasta parikin kertaa mainitsin; huomioon ottaen ihmisten käyttäytymisen; jos ei nyt ihan tarttuvuus ”räjähtäne”, ainakin luvut lähtevät kyllä vääjäämättä nousuun.

 8. Jumalansa kullakin, kenellä puujumala (rokote), jota lähes kaikki odottaa, kenellä Jeesus, jonka syntymäjuhlaa alamme juhlia.
  Jeesus lupasi tulla uudelleen noutamaan omansa ja kaikkien silmät saavat nähdä Hänet.
  Matteus 24:27
  Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus.
  Tulee olemaan parantavampi kokemus, kuin puujumala.

Kommentoi