11 Replies to “Linkola”

 1. Jotensakin Linkolan tunsin erään kytkennän kautta. Linkola tosiaan eli kuin opetti mutta; kalat saattoivat olla Linkolalla ämpärissä kaivon pohjalla montakin päivää ja kun ne olivat suolistamatta, ei hänen osaltaan oikein Valkeakosken torilta ihan tuoretta kalaa saanut.
  Sinänsä kunnioitan Linkolan elämäntapaa.

 2. Linkola kävi kotonani isääni tapaamassa aikoinaan joka kesä ollessaan rengastamassa kotkia ja haukkoja.
  Linkola kulki polkupyörällä ja morsmaikku mukana toisella.
  Linkolan repussa olivat sekaisin höyhen- ja paskanäytteet sekä eväsmakkara paljaaltaan.

  1. Linkola taisi myydä pääasiassa kuhaa siihen ssti kunnes Viron tuonti polki hinnat. Kuhaverkoista tuli luultavasti myös runsaasti haukea, jonka L kait pisteli poskeensa
   Humusjärvien kalojen elohopeapitoisuus on kuulemma suurempi. Itse ole syönyt surutta. Olen kuitenkin sen verran huono kalamies, että harvoin saan. Saamattomuudesta saattaa olla joskus etua terveysmielessä.

 3. Silloin kun vihreät olivat oikeita vihreitä Koijärvelä: Linkola, Komsi, Haavisto Hautala, oliko Saurikin mukana.

  Tampereella kuuntelin Linkolan luentoa ja kävin tervehtimässä ja kyselemässä lisää. Harkitsi jokaisen vastauksensa tarkkaan. Ei sellaista löydykään, joka hänen filosofiansa pystyy murtamaan luonnonjärjestyksen kannalta.

  1. Kuten jo kirjoitin, valitettavasti Linkolan filosofia on tyhjän päällä. Se perustuu vain siihen, että maailman pitäisi olla sellainen kuin Linkola sen halusi olevan. Evoluutiolla ei kuitenkaan ole mitään suuntaa eikä tarkoitusta.

   1. Eihän Linkola mistään evoluutiosta puhu, vaan siitä, että ihminen ahneudessaan tuhoaa ensin luonnon monimuotoisuuksineen ja sitten sen seurauksena omat mahdollisuutensa elää.

  2. Oli se filosofia pitkän aikaa raakile perimmäisten kysymysten suhteen, joihin Pena kiirehti antamaan vastauksen. Myöhemmin Pena joutui toteamaan, ettei vastausta ole.

   1. Vähän niin kuin ”filosofikuningas” Koivisto sanoi, ettei päämäärä (jota emme tunne) ole tärkein, vaan suunta.

Kommentoi