12 vastausta artikkeliin “Sisällissotako uudestaan USA?”

  1. Putin on vallassa vielä kuusitoista vuotta, Trump ainoastaan seuraavat neljä vuotta.

  2. Mitkä olisivat USA:n uuden sisällissodan (jota ei tule) osapuolet. Alueellisesti ne olivat viimeksi pohjoinen ja etelä. Nyt ne olisivat mutkat suoristaen rannikot ja sisämaa.

    Ajatukselliset mutkat suoristaen Putinin yksinvaltainen hallinto Venäjällä on kansan tahdon mukainen. Kansa haluaa itsevaltiaan. Ihminen on kyllä kaikkialla samanlainen. Kuitenkin länsimainen ja venäläinen ihminen ovat tottuneet ja kouliutuneet ajattelussaan erilleen peruna Rooman imperiumin jakautumisesta Länsi- ja Itä-Roomaan, joka jakautuminen jyrkkeni alueiden kirkkojen ja uskontokuntien jakautumisesta myöhemmin. Henkinen ja poliittinen kehitys lännessä ei koskaan tavoittanut paikoillaan pysynyttä itää. Venäjä tulee pelastamaan lännen, visioi Dostojevski, mutta hän oli tasapainottomuuteen taipuvainen tämä ”ruhtinas Myškin”.

  3. Yhdysvallloissa tilanne on monella tapaa erikoinen, mutta pitää kai tunnustaa samalla se, että Yhdysvallat on monella tapaa erikoinen ihan kauttaaltaan.

    Henkilökohtaisesti koen aivan yhdentekevänä vaihtuuko maassa seniili toiseen seniiliin, mutta se mikä minua hieman häiritsee on varsin yksioikoinen uutisointi USA:sta.

    Taitaa olla niin, että USA on ainoa maa, jossa korona on yhden ihmisen syytä, no ehkä Brasilia on myös ihan siinä hilkulla, vaikka molemmat taitavat edelleen olla kuolintilastoissa esim. Ruotsin takana kun katsotaan per miljoona ihmistä?

    Poliisi välivalta mustia kohtaan on tietenkin on tietenkin ollut otsikoissa kuin myös BLM-liike, mutta montako ihan aitoa analyysia, jossa taustat olisivat selvitetyinä olette nähneet esim. suomalaisessa valtamediassa?

    Päivän Byrokraatti pohti juuri hiljan näitä asioita kirjoituksessaan:

    http://paivanbyrokraatti.com/2020/07/17/all-lives-matter/

    1. Asiallinen kirjoitus.
      Saattaa aiheuttaa vasurien väkivaltaisen vastalauseaallon.

      1. Ole hyvä vaan ja kumoa kirjoituksessa esitetty.

        P.s. Joskus kannattaisi ottaa asioista edes välttävästi selvää niin ei tulisi niin paljon huteja.

  4. Jenkeissä ei nyt tapahdu mitään, mitä ei olisi tapahtunut tusinan vaalien alla aiempina vuosikymmeninä.

    Ja jos Päivän Byrokraatti on trollimedia niin minä olen itse jeesus isotrolli.

  5. ”BBC saa hastattelussa kyytiä oikein olan takaa. Lauren Fox kieltäytyy jo miljoonien muiden brittien tavoin maksamasta BBC-veroa, jota tätä nykyä BBC yrittää periä ihmisiltä hallinto-oikeuksien kautta. Hän pitää BBC:n toimittajia ”holtittomina hulluina” ja antaa esimerkkejä BBC:n valeuutisoinnista ja niiden pohjalta toimittajien henkilöön menevistä twitter-ilkkumisista. Miksi hän maksaisi veroa ylipäätään kun hän ei edes katso enää BBC:n ohjelmia?”

    Lainaus Mikko Paunion blogista 19.7.2020 Uusi Suomi Puheenvuoro ”Komisario Lewis ja Suuri Herääminen Kulttuurimarxisitisesta painajaisesta”.
    Blogi käsittelee etupäässä brittinäyttelijä Lauren Foxia, joka on ryhtynyt puolustamaan angleja kulttuurimarxismin mädättävää vaikutusta vastaan.

    CNN ja BBC vaikuttavat olevan valemedioita (joita tietenkin Suomen(kin) mediat käyttävät lähteinään).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *