Onneksi on korona!?

Tuskin on satoihin vuosiin koettu tallaista rauhan aikaa, jota nyt elämme!?
Viime keväänä koronaviruksen iskettyä kaikki sodat loppuivat, tai ainakin kaikki uutisointi niistä loppui.
Mikä onnen aika alkoikaan, kun ei enää tarvinnut etsiä uutisia maailmalta, kun ainoa uutinen tuli ”kotiovellemme”! Edellisen päiväiset uutiset voitiin kopioida vähäisin numeromuutoksin tämän päivän ”uutisiksi”.

Herätkää ihmiset! Meitä kuljetetaan, kuin pässiä narussa!!!

6 vastausta artikkeliin “Onneksi on korona!?”

  1. Onhan niitä sotia melkoisesti ei ne koronaan loppunut nyt vaan ollaan uutisoinnissa eletty korona aikaa n 8-9 kk muuta ei ole uutisoitu terv tepivaari

  2. Pelkkää sumutusta!
    Ei sodat ole loppuneet, eikä muukaan pahuus maailmasta, mutta
    Niinkuin Raamatussa sanotaan lopun ajoista:
    1Tess 5:3 Kun he sanovat: ”Nyt on rauha, ei hätää mitään”, silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.

    Samoin tämä digitalisaation pakkosyöttö.
    Vähitellen meiltä viedään käteinen raha, henkilötunnukset ”uudistetaan”, ei tarvitse muistella salasanoja, koska meidät kaikki, jotka haluamme voida elää, sirutetaan kuin koirat!
    Sekin on kirjoitettu Raamattuun lähes 2000v. sitten:
    Ilm.13:16Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, 17ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. 18Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *