Jalkapallo ei ole urheilua, vaan jalkapallo on jalkapalloa

Aika moni tuttuni on veikannut että tänään huuhkajat jäävät juuttien jalkoihin ja Tanskan lehdistökin on etukäteen lytännyt Suomen pelaajavertailussa.

Mutta….. Peli on alkaessa 0-0 ja voisin toistaa tämän avaukseni otsikon.

10 vastausta artikkeliin “Jalkapallo ei ole urheilua, vaan jalkapallo on jalkapalloa”

 1. KAUHEA TILANNE!! JALKAPALLOLLA EI NYT MITÄÄN MERKITYSTÄ VAAN ELÄMÄLLÄ ON MERKITYSTÄ!! 🙁

 2. Timo juuri noin elämä on se tärkein asia mutta mitä siinä taphtu kun olin tupakilla partsilla terv tepivaari

  1. Tepi: Tanskan tähtipelaajan sydän pysähtyi, mutta nyt on jo ollut lupaavia uutisia sairaalasta johon hänet vietiin.

 3. Traaginen tilanne vissiin, mitä nyt uutisissa asiaa sivuttiin. Vaan se pitää muistaa, että kun on laji jossa riskeerataan oma terveys menestyksen ja maineen toivossa, siinä otetaan todella isoja riskejä. On tärkeää muistaa nämä riski, ettemme lapsille opeta pelaamaan lottoa elämällään.

  1. Kyllä se noin on , valitettavasti on ollut myös kuolemantapauksia huippu-urheilussa läpi lajikirjon.

 4. Nyt se kuitenkin tuli, maailman suosituimman palllopelin EU osakilpailuvoitto. Se oli kummankin joukkueen yhteinen tahto, että ei jätetä peliä kesken.

  Olkoon sitten tuuria tai taitoa, niin siihenhän pelit aina ratkeavat.

 5. Kieltämättä taitava pallonkäsittely ja syöttöpeli huipputasolla niin kuin jääkiekossakin, on hienoa katsottavaa. Samoin kaikki äärimmilleen hiotut yksilöurheilun huiput.
  Kaikki nämä ovat tosin sanoen sirkushuveja gladiaattorikentillä tai härkätaisteluissa oman terveyden ja hengen kustannuksella.
  Ja näistä kansa maksaa lompakollaan rahaa. Urheilija terveydellään ja menetetyllä maineellaan uran jälkeen useimmissa tapauksissa.
  Huippu-urheilija ei tervettä päivää näe.

 6. Olihan tuo peli ja sen traaginen tapahtuma myös osoitus jalkapallon mukanaan tuomasta rajat ylittävästä yhteisöllisyydestä.

  Parkenilla kaikui kannattajien huutodialogi CHRISTIAN …. ERIKSEN, kun suomalaiset fanit huusivat etunimen ja tanskalaiset vastasivat sukunimellä.

  Hienoa toimintaa.

Kommentoi