En puolusta, mutta kolikolla on kaksi puolta tässäkin tapauksessa.

Jos nyt jätän pois Trumpin aikaansaannokset niin hyvässä kuin pahassakin ja keskityn vain hänen jälkeiseen aikaan Yhdysvalloissa.

Nyt nämä valtaan nousseet Trumpin ja hänen kannattajiensa vastavoimat tekee nyt suunnattoman virheen voitonhuumassaan, kun suorastaan demonisoivat ja asettavat edelliset valtaapitävät ja heidn tukijansa ja kannattajansa yleiseksi kansakunnan kusitolpiksi, joilta vähintään tulisi viedä kansalaisoikeuden ja kaikki perustuslain takaamat oikeudet sananvapaudesta lähtien ikuisiksi ajoiksi.

Minä olen sitä mieltä, vaikka saan tästäkin mielipiteestäni hullun nimen, niin kyllä tämä neljän vuoden ajojahti Trumppia ja hänen politiikkaansa kohtaan johti siihen mitä nyt nähdään Yhdysvalloissa.

Sitä saa mitä kylvää ja olen vakuuttunut, että puolet kansasta ei tule tätä nöyryytystä unohtamaan.

Ei demokratia tervehdy sillä, että suljetaan kaikkien eri mieltä olevien suut ja tehdään heistä ihmissusia.

20 vastausta artikkeliin “En puolusta, mutta kolikolla on kaksi puolta tässäkin tapauksessa.”

 1. Demokratiasta ei kannata tehdä diktatuuria, näitä oppeja kundi kävi katsomassa eri diktatuureissa ja kokeili kuinka toimii omassa maassa, ei toiminut. End of story.

  1. Et kai Marko sinä tosissasi usko tuohon, että amerikasta olisi tullut totalitaristinen yhteiskunta.
   Nykyiset valtaan päässeet tätä saattavat tavoitella, sulkemalla eri mieltä olevien suut.

   1. Arvi. Donald antoi sitten ”sananvapauden” kukoistaa ympärillään. Näinhän se meni…?

 2. Amerikassa saa rauhassa aukaista suunsa. Mutta ei pidä yllyttää väkivaltaan Twitterissä tms. Paljon kertoo sekin, että Trumpin pelossa suurin osa republikaaneista kongressissa pitää suunsa supussa. Trumpin roskaväki kun voi käydä kimppuun.

  1. Kadullihan ovat koko neljä vuotta demokraattien masinoimat ja kiihottamat roskajoukot riehuneet rotuihin ja väreihin vedoten.

 3. Erinomainen asia=AL=Twitter lakkautti yli 70 000 QAnon-salaliittoteoriaa mainostanutta tiliä

  Salaliittoteorian mukaan maailman uskotaan olevan korruptoituneen, jatkuvaan pedofiliaan ja rituaalimurhiin syyllistyneen satanistisen valtaeliitin hallussa. Palvelussa on jaettu myös viestejä uudesta, aseellisesta hyökkäyksestä kongressiin.

  (ovat todellakin riehuneet kun polisii ampuu mielivaltaisesti ja muuta mukavaa)

  1. ei johda mihinkään sinun kannssasi keskustelu, koska omistat vain yksipuolisen totuuden, vaikka jo otsakkeessani tästä mainitsin.

 4. Twitterin suljettua pysyvästi Yhdysvaltojen presidentin Donald J. Trumpin tilin sekä virallisen POTUS tilin joka on varattu Yhdysvaltain presidentille, alkoi suuri käyttäjien tilien siivousoperaatio jälleen kerran. Konservatiivisia ääniä poistettiin Twitteristä ja samalla sadat tuhannet käyttäjät päättivät itse poistua alustalta vastalauseena Twitterin fasistisille otteille. Arvioiden mukaan noin 4,5 miljoonaa tiliä on suljettu Twitterissä kahden päivän aikana.

  Käyttäjäkatoa seurasi Twitterin pörssikurssin romahdus ja yhtiön markkina-arvosta haihtui yli 5 miljardia dollaria käytännössä muutamissa tunneissa. Kova hinta Twitterin osakkeenomistajille yhtiön johdon tunnepitoisista ja suorastaan hysteerisistä päätöksistä.

  Käyttäjiä siirtyi Twitteristä sankoin joukoin vaihtoehtoisiin palveluihin kuten Gab.com ja Parler.com. Teknologiajätit päättivät yhdessä hyökätä seuraavaksi Parlerin kimppuun. Apple ja Google poistivat Parler appsin sovelluskaupoistaan. Sen jälkeen Amazon Web Services sulki tänään klo 10.00 Parlerin virtuaalipalvelimet ja nimipalvelut, jolloin Parler katosi internetistä.

  Gab.com oli tällaisen vastaavan vainon kohteeksi joutunut jo muutama vuosi aikaisemmin, joten heillä oli nyt jo oma konesali rakennettuna ja he olivat valmiina vastaanottamaan uudet tulokaat Twitteristä. Gab.com kertoi saaneensa 10 000 uutta käyttäjää joka tunti Twitterin tempun jälkeen.
  ———————————————
  Lainaus on Oikeasta Mediasta, tänään, teksti Jukka Rahkonen.

  Juha Ahvio ennakoi tämän jo kaksi vuotta sitten kirjassaan ”Sananvapaus on uhattuna Suomessa”. Siis että eliitti yrittää saada haltuunsa suuret viestintäalustat kuten Facebook, Twitter jne, jotta se tukahduttaisi sananvapauden ja pääsisi kertomaan omaa eliittiä hyödyttävää narratiivia. Tämä vain alkoi Amerikasta, mikä ei tietenkään ole ihme. Amerikkahan on nykypäivän Rooma, josta virtaa muuhun maailmaan niin hyvät kuin huonotkin asiat.
  Ja tämä eliitin toimintahan johtaa joko länsimaisen sivilisaation romahtamiseen tai sitten orwellilaiseen dystopiaan.

  On kuitenkin tekijä X, joka voi estää tämän eliitin suunnitelman. Yksi X:n muodoista on tuo mistä Jukka Rahkonen kirjoittaa.

  Jk. Kulttuurimarxismin toiminnan seurauksena ”rasismi” on se taikasana, joka on johtanut länsimaisen sananvapauden suureen uhkaan. Kulttuurimarxismi, vaikka onkin merkittävä tekijä, on kuitenkin vain yksi tekijä tässä kehityksessä, taustalla on muitakin tekijöitä (joista puhuminen vaatisi sivutolkulla tekstiä, joten en lähde nyt siihen) joista tekijöistä suurin on kristinusko, varsinkin luterilainen kristinusko.

 5. Ja Kallolla on vain yksi ”totuus” = oikeamedia, joka on äärinationalisinen provomedia. Mikä vika on monimediassa, jotka varmistavat juttujen taustat toisistaan riippumatta.
  Vaarallista porukkaa pukkaa, jotka näihin uskovat.

  1. ”Monimedia” lienee yksi satu ”keisarin uusista vaatteista” ilman mitään totuudelllista pohjaa.
   Todella vaarallista porukkaa, jotka tuohon ”monimediaan” uskovat.

    1. Niiden uutisointia seuranneena tule väkisinkin mielikuva selkeästi ohjatusta ja asenteellisesta ”uutisoinnista”.
     JSN:n puheenjohtajasta tulee väkisinkin mieleen täysin asenteellinen sakki.

 6. Oikeammin olisi pitänyt sulkea selliin.
  Koko kausi on sekoittanut maailmanmenoa
  ja yksipuolista totuutta levittäen
  joka ei sovi presidentille
  hänhän on koko kansan pres.

 7. Iltalehti=Deutsche Bank ei katsellut hyvällä viime keskiviikon kongressirakennuksen väkivaltaista valtausta. Viiden ihmisen hengen vaatinut hyökkäys koitui lopulta varsin merkittävän asiakassuhteen kohtaloksi.

  New York Timesin mukaan Deutsche Bank on päättänyt, ettei se jatkossa tee mitään yhteistyötä presidentti Donald Trumpin tai tämän yritysten kanssa. Isku on taloudellisesti merkittävä, koska Trumpin yritysryppäälle erääntyy pian maksuun noin 340 miljoonan dollarin laina.

  Jo aiemmin paljon pienemmän ja vain miljonääreille suunnatun Signature Bankin edustajat halusivat etäännyttää finanssilaitoksen Trumpista.

  – Presidentin ero on koko kansankunnan sekä amerikkalaisten etujen mukaista, pankin nettisivulla sanottiin.

 8. Pankit pesevät käsiään trumppelista.
  Suuret yristyksen pistävät jäihin tukiaisiaan erityisesti niille republikaaneille, jotka vastustivat vaalien hyväksymistä.
  Suuret nettiputiikit sulkevat väkivaltaan yllyttävien tilejä.
  Republikaaneissa lisääntyy trumppelin hylkääminen Capitolin mellakan jälkeen.
  Ovatko täällä Suomessa trumppelia arvostelleet todella olleet aivan väärässä?

 9. 74 223 744 eli 46.9%.

  Siinä kylmät luvut, jotka kertovat sentään jotain. Väittääkö joku, että kaikki nuo yli 74 miljoonaa USA:n kansalaista oli harhaanjohdettuja, äärioikeistolaisia tyhjäpäitä.

  Toki USA:ssa äänestään paljonkin asenteella, ei tämän puolesta vaan tuota vastaan, mutta silti. Kyllä Trumpin politiikalla kannattajansakin oli.

 10. Juhani Karjalainen: ”Ja Kallolla on vain yksi ”totuus”=oikeamedia, joka on äärinationalistinen provomedia. Mikä vika monimediassa, jotka varmistavat juttujen taustat toisistaan riippumatta.
  Vaarallista porukkaa, jotka näihin uskovat.”

  Vaarallista porukkaa(?) kuten esim. Timo Vihavainen, Juha Ahvio, Tapio Puolimatka, Jukka Hankamäki, Henna Kajava, ja ketä kaikkia niitä kirjoittajia onkaan, jotka ovat häätyneet kirjoittamaan Oikeaan Mediaan, koska eivät tahdo saada muualla medioissa näitä ”vaarallisia” kirjoituksiaan julkaistuksi.

  Luettuani tuon Karjalaisen yllä olevan kommentin, kävin vartavasiten katsomassa ketä vaarallisia kirjoittajia siellä tällä’ saumaa on. No, ainakin yksi, Uuden Suomen puolelta tuttu nimi Susanna Koivula oli kirjoittanut blogin, jonka aloitussanoista selvisi, että Uusi Suomi oli poistanut kyseisen kirjoituksen 5.1. syyttäen sitä asiattomaksi. En ruvennut lukemaan sitä sen tarkemmin.

  Kyllä mie seuraan tasapuolisesti eri medioita, ja suomenkielisistä vaihtoehtomedioista luotan Oikeaan Mediaan enkä ainakaan tähän mennessä ole joutunut pettymään sen luotettavuuteen. Mitä tulee äärinationalismihöpötyksiin, äärinationalisteja ja natseja ovat tätä nykyä jokseenkin kaikki, jotka ovat maolaisuudesta oikealla.

  Postilaatikkoomme tulee ainoastaan yksi tilattu lehti – Lapin Kansa, joka on nykyään Kalevan omistama. Aloitan lehden lukemisen takaapäin, ensiksi silmään sääennusteen, sitten, tv-ohjelman, sen jälkeen Mielipidesivuston, sitten pääkirjoituksen ja sen yhteydessä olevan P.S.- palstan. Tämän jälkeen luen sitten muut jutut ja artikkelit, siis ne mitkä kiinnostavat. Tämä lehden lukutapa johtunee siitä, että olen eräänlainen korpifilosofi, luulisin.

  Eilisen Lapin Kansan pääkirjoituksen otsikko on ”Ei tilaa vihapolitiikalle” ja jutun keskiössä on kasvokuva pipopäisestä ja kaulahuivilla varustetusta Jussi Halla-ahosta. Kirjoitus on malliesimerkki totuutta vääristelevästä agendajournalismista, mutta sellaiseen on jo tottunut näissä valtamedian ”totuuden torvissa”.

Kommentoi