Hyysäämiselläkö näitä pitää vain edelleen palkita.

Kun alaikäiset kokoontuvat ja aiheuttavat uhan kansalaisten turvallisuudelle ja terveydelle väkivaltaisella käytöksellään, niin he eivät joudu teoistaan rikosoikeudelliseen vastuuseen, niin mikä keinoksi ?

No, kenellekkäs se vastuu muulle kuuluu kuin vanhemmille/huoltajille, jotka ovat vastuussa, että heidän jälkikasvunsa/huollettavansa eivät ole osallisena siellä, missä joukoissa tyhmyys tiivistyy.

Koska yhteiskunta tuskin lähtee tätä nuorten rikollista käyttäytymistä suitsimaan ulkonaliikkumiskielloilla, niin vanhempien/huoltajien on sitten ne otettava käyttöönsä ja määrätä lapsille/nuorilleen kotiintuloajat, jolloin kenenkään ei pitäisi enään klo 19  jälkeen pyöriä yleisillä paikoilla häiriökäyttäytymistä luomassa.

Ja jos tähän vielä lapset/nuoret syyllistyvät, niin rikosoikeudelliseen vastuuseen lapsiensa sijaan asetetaan heidän vanhempansa/huoltajansa, jotka eivät kykene saamaan huollettaviaan pysymään kaidalla tiellä.

Ja vaikka rasistin leiman saankin niin sanon, että ulkomaiset/maahanmuutto taustaiset ovat pääosiltaan näiden ongelmien suurin ryhmä ja aiheuttaja, jossa tyhmyys on sitäkin tiiviimpää, johtuen heidän kulttuuris,-kasvatuksellisesta taustastaan sopeutua meillä vallitseviin käytäntöihin ja velvollisuuksiin.

3 vastausta artikkeliin “Hyysäämiselläkö näitä pitää vain edelleen palkita.”

    1. Eiköhän näiden porkkanoiden ja pehmeiden keinojen tie ole jo kuljettu loppuun ja lopettaa näiden paapominen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *