Kansan kiihottamista demokratiaan.

Minä yllytän ja jopa kiihotan nyt kaikkia perussuomalaisten nykyisiä ja tulevia kannattajia ja äänestäjiä valtaamaan omien  kaupunkien ja kuntienne  kunnantalot.

Nyt on korkea aika siivota kunnantalot vihervasemmistolaisista ja heitä myötäilevistä hyvä veli ja toverikuplista, sillä liian kauan he ovat siellä saaneet pitää pitojaan ja juhliaan kansan rahoilla.

Tämä tapahtuu siis tämä valtaaminen siten, että  kuntavaaleissa, jossa kaikki kynnelle kykenevät isänmaalliset voimat suuntaavat matkansa sinne, missä voivat VAPAASTI  käydä kirjoittamassa vaalilippuunsa perussuomalaisen ehdokkaan numeron, sitä kautta ne kunnantalot vallataan.

Kynällä sitä valtaa saadaan ja sitä otetaan demokraattisesti, eikä kaduilla riehumalla kuten vasemmistovihreillä on tapana ollut.

 

27 vastausta artikkeliin “Kansan kiihottamista demokratiaan.”

 1. Eipä se nyt ole mitään kiihottamista kehoittaa käyttämään äänioikeuttaan…zilleen ja tälleen….

 2. Miten voisi vakuuttua ettei valta pilaisi myös perussuomalaisia. Kun kuitenkaan yksin ei voi hallita niin houkutus edes pienempään hyväveljeyteen kuitenkin houkuttelee.
  Kepun ja RKPn dominoimissa kunnissa ei tarvitse toisten puolueiden kanssa juuri veljeillä.

  1. Myllymatti,– en suinkaan esitä enkä halua yksipuoluekomentoa, toivon tietenkin että muistakin puolueista löytyy saman arvon omaavia, yhteistyötä rakentamaan.

   1. No en sinua epäillyt yhdenpuolueen komennon kannattajaksi, ääneensä vain ajattelin että mikä juuri perussuomalaisista tekisi hyväveljettämiä.

    Lienenkö sinisilmäinen mutta en usko että maastamme voisi tulla kommunistinen, kansallissosialistinen tai persustinen koska niin heterogeeninen ja jääräpäinen on suomalainen.

 3. Äänestysinnon kasvattamisen soisikin kaipaavan pientä tervettä kiihotusta. Kyllä ihmisiä voi kiihottaa tekemään hyvää kuin pahaakin.

 4. Mikään ei ole uutta taivaan kannen alla. Eräs maakunnallinen työväenlehti laati itsenäistymistä edeltävällä vuosikymmenellä uutiselleen tämän avauksen henkeä (vaan ei puoluekantaa) heijastelevan otsikon:

  ”Raatajavanhus hukkui porvarin avantoon”.

 5. No Ylöjärvellä on jo pantu tuulemaan siellä perusenemmistö vaatii kunnanhallituksen eroa. EU-Huhtasaari perus vaatii Trumpille rauhanpalkintoa?
  Suomessa nykypäättäjät jo valmistautuvat valtaajien tuloon.
  Itse kannatan vanhanajan äänestysvaltausta äänestyskopissa.
  Peruspersu näkyy kuitenkin lisäävän kannatustaan ja se on merkki
  asioiden huonosta hoidosta joka lähti liikkeelle siitä että
  Halla-ahon porukkaa ei otettu hallitukseen joka on demogratian halventamista?

  1. Perussuomalaisia ei otettu hallitukseen kun yksikään puolue ei olisi suostunut kumppaniksi. No, KD kylläkin mutta sitä ei lasketa. Eikä kukaan suostu vieläkään. Vasemmisto ja liberaalit porvarit eivät konsa. Potentiaalisiksi hallituskumppaneiksi jäisivät kokoomus ja kepu. Se olisi toki perussuomalaisille mieleinen koalitio, mutta kepu pelkäisi siinä koko olemassaolonsa puolesta eikä yksikään kokoomusjohtaja suostuisi olemaan tämän päivän franzvonpapen. Tällaisia kokoomuspoliitikkoja kyllä löytyisi mutta heistä ei voisi tulla kokoomusjohtajia.

   Nykyisen hallituskoalition jatkamisen turvaakin juuri tämä – ei ole reaalisesti mahdollista muodostaa hallitusta jossa perussuomalaiset olisivat mukana. Jos halutaan vaihtoehto nykykoalitiolle ovat vaihtoehdot vähissä. Hyvä ja samalla paras olisi kyllä olemassa. Koalitio SDP+KOK+KEPU. Se olisi yhteiskunnallisesti laaja-alainen ja huomioisi myös sen että eduskunta on vahvasti porvarienemmistöinen.

   1. Puhuin nyt kunnissa tapahtuvassa yhteistyöstä puolueiden välillä ja se on toisenlaista kuin valtakunnan tasolla, kunnissa yhteistyö on enempi puoluerajat ylittävää yhteistyötä.
    Mutta eiköhän tämä kolmen puolueen sdp-kepu ja kokoomus ”tuolileikki” ole jo nähty eduskunnassa, se on kyllä tullut tiensä päähän, sen osoittaa jo perussuomalaisten nousu, joten kansalaiset haluavat muutosta tähän sulle mulle ja mulle sulle politiikkaan.
    On turhaa laulaa nyt sitä levyä jossa toitotetaan, että perussuomalaisten kanssa ei kukaan halua hallitukseen, mutta kun kansalaiset antavat perussuomalaisille veretseisauttavan vaalivoiton, niin olisipa mukava nähdä se puolue, joka demokratiaa halveksii perussuomalaisten voiton sivuuttamalla.
    Muut puolueet nyt harrastavat vastakkainasettelun politiikkaa, leimaamalla perussuomalaiset rasisteiksi, vaikka ovat itse sitä 600000 peruskannattajaa kohtaan.

  2. Ylöjärven kaupunginvaltuustossa on vain 8 persua 51:sä valtuutetusta. Voivat vaatia kaupunginhallituksen eroa ihan vain lämpimikseen ikään kuin kunnallisvaalitemppuna. Sami Savioita ihmettelen, miksi tuommoiseen joukkioon kuuluu.
   Ylöjärven kaupunginjohdon jatkuvat ongelmat johtuvat siitä, että suurin osa porukasta ei osaa keskustella eli kommunikoida vuorovaikutteisesti. Ne puhuvat kuin papupata toistensa päälle. Jos aikoo jotain sanoa pitää lyödä halolla päähän että papupata lopettaa ja, että voisi päästä väliin keskustelemaan.
   Yritin yhden kaupunginhallituksessa olevan kaverini kanssa jutella. Sain taas kerran kuulla elämäntarinan ja tapahtumaketjun ja naapurin akan hommat ja koiran kuseskelut jne.. Asiani oli välittää Peltolan Karin läheisille surunvalitteluni. No, lopuksi tunnin vuodatuksen jälkeen sain sanottua viestini. Sitten vielä alkoi turinat, Karin urheilusaavutuksista, koska Karin kanssa olimme pikajuoksijoita samassa seurassa.

   1. ”Sami Savioita ihmettelen, miksi tuommoiseen joukkioon kuuluu.”

    Hmm… ei siitä ole pitkää aikaa kun kerroit tavanneesi Sami Savion torilla ja tapasi mukaan haukuit häntä ?

 6. Halla-ahon ja Ohisalon välillä näyttäisi olevan nyt sotatila.

 7. Persut tuovat tähän valtion pussiin arviolta vain muro-osan kansantulosta, jos sitäkään ellei mene jopa miinuksen puolelle pikkuyritystensä tukemisessa. Eli kenenkä rahoja tässä tuhlataan ?
  Ja, kun vielä eivät ottaneet EU-rahaakaan vastaan niin kuin muut maat, niin penniäkään ei pitäisi persuille maksaa yhtään mistään, vaan lähettää iso lasku Suomen maineen vahingoittamisesta. Jos eivät suostu, työleirille koko porukka suutaan soittamasta.
  Jokainen ääni persuille menee kankkulan kaivoon ja rasismia ja trumppilasuutta sekä ihmisarvoa halventaviin hommiin. Vain täydellinen hölmö voi äänestää tämmöistä rupusakkia.
  On Arvilla kauhea hätä kuolevan puolueen puolustamisessa.

  1. Ja, kun eivät vielä ottaneet EU-rahaakaan vastaan niin kuin muut maat……

   Voi Heikki hyvä sinun matematiikkaasi, kun annettiin 7 ja saatiin takaisin 3, niin minun laskuopillani se menee pahasti miinuksen puolelle se sinun mainitsemasi hyöty.

   Sinä olet odottanut jo useamman vuoden kutsua perussuomalaisten hautajaisiin, mutta seuraavaksi me juhlitaan sinun ihailemisesi ismien ruumiinvalvojaisia, jossa sinä olet karjalaisena itkijämuorina perinteen mukaan.

   1. Ainoastaan persut on sitä mieltä Euroopassa populistihölmöjensä kanssa, että koko muu Eurooppa on pöljä, ja ainoa viisaus asuun persujen korvien välissä. Hörönauru ja valkeakoskilainen, jos kuuluu ja haisee sinne saakka.

    1. Kun on matematiikkataso se, että 7 miljardia annettuna ja siitä 3 miljardia takaisin saatuina on voittoa, on luojan kykky, että et Karjalainen ole yhteiskuntamme rahoista päättämässä.

    2. Heikki halunnee liittovaltiokiimaisten tapaan, että unionista tulisi USA:n kaltainen sekametelivaltio, jossa olisi maailman suurin vankitiheys ja kouluissa aseelliset vartijat?

    3. Suomalaiset ovat unionin onnellisimmat. Ikävä kyllä euro on tuhonnut talouden perustan ja velkaisuus lisääntyy.

     PS on tyytyväisehkö yhteiskunnan nykytilaan, mutta vihaa suomalaisuuden tuhoajia kohtaan on havaittavissa.

     Höntit tavoittelevat USA:n mallia. Se tietää hallaa köyhälle, kun saatananpalvojat tuhoavat keskinäisen solidaarisuuden ja lojaliteetin.

     Panee epäilemään, että Heikki kuuluu luciferisteihin eli rappareihin.

     https://theworldnews.net/fi-news/suomalaiset-ovat-euroopan-tyytyvaisinta-kansaa-mutta-onni-ei-jakaudu-tasan-nuorten-tyytyvaisyys-laskee-elakelaisten-nousee

  2. Vihreistö kuppaa valtiota rahaa keinovirkoihinsa ja vihreät poliitikot tekevät taloudelle suoranaista vahinkoa.

   Ja pakkoruotsihan edustaa kuluineen ääliömäisyyttä ja röyhkeyttä.

   Yhteiskunnan velkaisuus kasvaa, kun euro on vienyt kilpailukyvyn.

 8. On jokseenkin huvittavaa se miten Suomessa demokratian uhkana on lähes ainoa puolue, joka ei ole kokenut ongelmia ”väärissä” vaalituloksissa.

  No käsitys demokratiasta toki vaihtelee.

 9. Pidän demogratian halventamisena jos ei 20% kannatusosuutta oteta päätöksentekoon sillä juuri se nostaa ääriainekset taistelutantereelle?
  Pahinta demogratiassa on se että ennalta tyrmätään!
  – Ylöjärven esimerkki saattaa nousta juuri siitä että on tyrmätty paneutumatta
  asiaan kysymällä?

Kommentoi