Natsit ja kommunistit eivät harjaamalla puhtaaksi pulmuseksi muutu.

Suomessa toimii ns. oikeusvaltioperiaate valikoivasti, missä joku on toisille sallittua ja joillekkin toisille taas ei.

Esim. uskonasioissa Raamatulla saa pyyhkiä vaikka perseensä julkisesti, niin sille aplodeerataan ja valtakunnan korkeimmat oikeusoppineet hymähtelevät ihastuksesta.

Meneppäs sama tekemään Koraanin kanssa, niin valtakunnansyyttäjä on nopeammin laatimassa noottia sinun saapua poliisikuulusteluun, mutta vielä valtakunnansyyttäjääkin nopeammin varmuudella toimivat perofiiliuskonnon lipupunliehuttajat, jotka ovat teroitetuin miekoin ja veitsin tekemässä sinusta päätäsi lyhyemmän.

Sitten suomessa annetaan kommunistien rekisteröityä jopa puoluerekisteriin, joka oikeuttaa heidän osallistumisensa valtiollisiin vaaleihin, mutta heitä vastaavat natsijärjestöt kielletään.  Minun mielestäni kumpaakaan ei suomeen kaivata, olivatpa ne kuinka marginaalisia hyvänsä ja kun nyt kommunisteille annetaan rekisteröintioikeus, niin se on ikäänkuin heidän hirmutekojensa puhtaaksipesemistä ja hyväksyntää.

Perussuomalaisia viedään nupit tutisten käräjille, kun sanovat ”vieraslajiesta” koituvan yhteiskunnallemme suunnatonta haittaa ja turvallisuusuhkaa kansalaisillemme, mutta samaan aikaan imaamit opettavat moskeijoissaan ja rukouskonttoreissaan pedofiiliuskontoaan ja kiihottavat vääräuskoisten eliminoimiseen.

Minä hyväksyn ja toivotan kaikki tervetulleiksi suomeen, mutta sitä en hyväksy, että tänne tulevat ovat minun(kin) elätettävänä lopun ikäänsä ja yhteiskuntamme suo heille vain lisää oikeuksia oikeuksien päälle ja vaatimukset ja velvoitteet huutavat poissaolollaan.

Sitten pidetään perussuomalaisia rasisteina, kun vaativat tännetulijoille samoja sääntöjä joiden puitteissa kantaväestökin toimii ja itsensä ja perheensä elättää.

ÄÄNESTETÄÄN SUOMI TAKAISIN.

 

 

 

 

33 vastausta artikkeliin “Natsit ja kommunistit eivät harjaamalla puhtaaksi pulmuseksi muutu.”

 1. Eduskunnassakin on yksi joka sanoo olevansa kommunisti, niin sille hymähdellään, mutta jos joku sanoisi olevansa natsi, joka samaa vastaa, niin hänet Toiviainen ja suvaitsevaisto pukisi ikuiseen pakkopaitaan ja vietäväksi yhteiskunnalle vaarallisena hullujenhuoneen suljetulle osastolle.

 2. Kun Juhana Vartiainen valitaan Helsingin pormestariksi, niin hänen tilalleen eduskuntaan nousee Atte Kaleva.
  Saadaan tolkun ääni kokoomuksestakin eduskuntaan, koskien haittamaahanmuuttoa ja joka uskaltaa sanoa mielipiteensä pedofiiliuskonnostakin, pelkäämättä vihersosialistien puukkoja kaulallaan ( kuvainnollisesti )

  1. Vartiainen on entinen demari, mutta kun aukaisi silmänsä niin järkevöityi, ja siirtyi kokoomukseen.
   En kokoomusta tässä nyt niin järin paljon ylistä, mutta on sillä arvot kuitenkin vielä lähempänä isänmaata, toisin kuin maansamyyneillä demareilla.

  2. Näinköhän Arvi lausuilet ihan tosissasi; Juhana ”Loikkari” Vartiaisen tilalle äärioikeistolainen Atte Kaleva????
   Kalevan luotettavuus karisi jo hänen ”arabiankielen opiskelureissujensa” myötä, epäselvääkin epäselvempi episodi.
   Politiikasta en paljon ymmärrä mutta A Kalevan viimeaikaiset lausunnot kiirivät Lapuanliikkeen, AKS:n, punamustien yms aatteita viitoitellen.

   1. Kalle,- minä pidän tällaisia AKS.n ja Lapuanliikeen ja punamustien esiinnostamiset vanhan kaiveluna, joka ei enään ole kuin pieni pieru politiikkamme näyttämöllä ja vaikka puoleet eduskunnassa ovatkin kaukana ideologiselta katsannoltaan, niin ketään eikä mitään näihin historiamme häpeätahroihin ei pidä verrattavan, ei edes Kalevaa ( kok )

 3. Uskontojen eriarvoisen suhtautumisen osalta olen Arvin kanssa samaa, kuin myös olen Arvin kanssa samaa mieltä siitä, että kovin kevein perustein nykyään viitataan milloin mihinkin menneisyyden järjestöön ja vaikuttaa ihan siltä, että mainitu toiminta on yhä alati kiihtymässä.

  Tuohon kun lähtee mukaan, niin kyllä olisi ihan hyvä tehdä itselleen selväksi miltä suunnalta se kumpuaa ja pohtia, että näinköhän ei ole omaa lehmää ojassa.

  Siinä, että kommunistit tai vaikka kansallissosialistit rekisteröidään yhdistykseksi miepiteeni eroaa. Itse asiassa näen, että ehkä se on hyvä, sillä silloin näemme kuinka merkityksetön marginaali on kyseessä, eikä ole tarvetta antaa niille ansaitsematonta huomiota, jota ne nykyään eittämättä saavat.

 4. Suomea ei tarvitse äänestää takaisin. Ei se ole minnekään hävinnyt. Herra Kaleva voi -jos eduskuntaan pääsee-horista siellä mitä lystää. Se ei vaikuta mitään eikä muuta mitään kuten ei kenenkään muunkaan yksittäisen kansanedustajan jorinat. Kommunistit ovat mitätön marginaalinen ryhmä jonka kannatuksen mittaamiseen tarvitaan mikroskooppia avuksi.

 5. Meillä on näitä ”kosoloita” oikeistopuoleiden oikealla laidalla, jotka hamuilevat olemassa olevaa hyvää Suomea takaisin jonnekin impivaaran suon reunalle lahdattavaksi.
  Vasemmalta taas ei näy tällaisia vastakkaisia kommunistisia ilmiöitä kuin pieru verran.
  Keskitien kulkijoita on onneksi valtaenemmistö niin oikealla kuin vasemmalla. Mutta melua ne saavat aikaan.

  1. Ai, että persut ovat syyllisiä, kun tuollainen poispotkittu räksyttää?
   Kyllä persukammo on todella vakava tauti.

   1. juhak,- persukammoiset saavat voimansa jos heitä ruokkii..
    Se on nille myrkkyä, kun antaa heidän paasata paatostaan siihen kommentoimatta.

   2. Ketkä nämä turtiaiset ovat ehdokkaiksi päästäneet ?
    Ketkä nämä turtiaiset ovat eduskuntaan äänestäneet ?
    On hirveä riski antaa yksikin ääni persuille. Se saattaa mennä tällaisille turtiaisile tms.

    1. Ketkäs ovat antaneet äänensä vasureiden seksuaaliahdistelijoille, kokkareiden murhaajille, kepuleiden huijareille, demareiden talousrikollisille jne. jne?

  2. ”Tallaisia natseja, sadisteja ja törkyturpia persuihin on pesiytynyt. Ei auta erottamispäätös :”

   No onneksi valtaosa ihmisistä ymmärtää, että Turtiainen on erottettu syystä ja se merkityksetön vähemmistö joka ei ymmärrä niin se kertoo heistä ihan itsestään.

   1. Kenelläkään enemmistöön kuuluvalla ihmisellä ei riitä ymmärrystä siihen, että Turtiainen on persujen listalta Eduskuntaan valittu ja mölyää siellä erotettunakin persujen joukossa.

    1. Kaltaisillasi vähemmistöön kuuluvilla ei näytä olevan alkeellisintakaan käsitystä siitä, että toimintansa takia erotettu ei edusta erottajaansa.
     se on demokratiaa, mutta persukammo ei sitä salli ymmärtävän.

 6. Äärioikeistolaisia ovat tätä nykyä kaikki, jotka ovat maolaisuudesta oikealla.
  Eikö Kiinan kulttuurivallankumous opettanut mitään?

 7. Li Andersson (s. 1987 Turku) on kansanedustaja 2015-, VTK. Vasemmistonuorten puheenjohtaja 2011-2015, pyrkii Vasemmistoliiton puheenjohtajaksi.

  Anderssonin kannettavassa on kaksi tarraa, joissa on Antifan kaksoislipputunnus. – Liberalismiwiki.

  Kommunismi ja kansallissialismi ovat sisaraatteita.
  Sen vuoksi ne vihaavat toisiaan; mikään uskonto ei suvaitse kilpailevaa uskontoa.
  Kommunistit ovat ”hiki hatussa” yrittäneet häivyttää kilpailevasta aatteesta ”sosialismi” päätettä pois. Sen vuoksi he mieluummin sanovat ”natsi” tai ”fasisti” kuin kansallissosialisti.

  Sama kakka eri värisessä paperissa.

 8. Ei ole pelkoa Kiinan kulttuurivallankumouksesta täällä. Minkähän takia muuten tuota kommunistivaltiota pönkittävät erilaiset niin isot kuin pienetkin yritykset kaikkialla maailmasta. Kun halvalla saa teettää hommaa. Silloin ei ole väliä mitä aatetta ko. maa edustaa. Tai miten se kohtelee toisinajattelijoita.

  1. Ei Kiina ole kommunistinen. Kommunismi heitettiin yli laidan vuosikymmenet sitten.

   Systeemi on kansallissosialistinen.

   Ei välttämättä kannata uskoa, jos joku kehuu hevostaan lehmäksi.

 9. En ole eläessäni nähnyt yhtään natsia, kommunisteja kylläkin. Näyttäkää joku mulle missä niitä natseja on?

  1. Kiinassa saattaa olla muutama miljoona natsia. Asiaa ei muuta, vaikka joku heistä luulisikin itseään kommunistiksi.

 10. Sillon näki kun marssia saivat. Nyt piilottelevat. Kuka vaan voi olla natsi ,mutta vaikenee siitä visusti.

 11. Sekään ei todista mitään jos joku valtio kehuu olevansa kommunistinen.Monen mielestä Kiina on kommunismia teeskentelevä oikeistodiktatuuri.

 12. Äärivasemmisto tarvitsee yhtä kipeästi natseja kuin natsit tarvitsevat äärivasemmistoa oikeuttaakseen terrorin ja väkivallan.
  Koska näyttää siltä, että länsimaissa on natseja varsin vähän verrattuna äärivasemmistoon, natsikäsitettä pitää laajentaa ja ruveta puhumaan piilonatseista. Mistä äärivasemmisto sitten tunnistaa piilonatsin? Ei kai siitä, että henkilö uskaltaa julkisesti tuomita niin uusnatsit kuin myös Antifan ja BLM-aktivistit.
  Ruotsin äärivasemmistolla on slogan ”Natsin puukottaminen on aina itsesuojelua”.

  Onko muuten Li Andersson pyytänyt anteeksi sitä, että hän, ollessaan poliittisesti vastuullisessa asemassa, on sanonut vasemmistolaista väkivaltaa paremmaksi väkivallaksi? Ei näillä sanoilla, mutta tätä tarkoittaen.

  1. Li Anderssoneimole pyytänyt anr´teeksi mitään, koska vasurina hän on aina oikeassa.

 13. Edelleenkään en natseja ole nähnyt. Jossain sotadokkarissa ennen vuotta 1945 niitä kyllä näkee, mutta yhtään elävää natsia en ole nähnyt.

 14. ”Kansallissosialistinen Saksa eli natsi-Saksa, joskus myös Kolmas valtakunta ja vanhemmissa lähteissä Hitler-Saksa,tarkoittaa vuosien 1933–1945 aikaista Saksan diktatuuria, jota hallitsi Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue NSDAP johtajanaan Adolf Hitler. Valtion virallinen nimi oli Saksan valtakunta (saks. Deutsches Reich) vuoteen 1943, jolloin siitä tuli Suur-Saksan valtakunta (saks. Großdeutsches Reich).” (Wikimaailman valmista tietoa)

  Siellä ne oikeat NATSIT oli eli vuonna 1933-1945. End of story. En ole edelleenkään nähnyt yhtään natsia, kommunisteja olen kyllä.

Kommentoi