Paniikkia pukkaa, kun vesi ei muuttunutkaan viiniksi.

Kyllä täytyy sanoa, että useat poliittiset puolueet ovat näin vaalien kynnyksellä tulleet synnintuntoonsa.

Suurin syntejänsä katuva näyttäisi olevan kepu, joka on jo pari vuotta ollut vihervasemmistolaisen kaleerin uskollisena soutajana ja nyt ennen vaaleja pyytää kansalaisilta anteeksiantoa synneilleen, kun lähti tupailloissaan laulamaan kansanvälistä silmät ilonkyynelistä märkänä ja kielsi Alkionsa, kukon kolmasti kiekaistessa.

Saarikonkin kepulaiset odottivat, että hän kyllä pystyy kansan saarnaamaan pyörryksiin puhelahjoillaan ja uskottiin vahvasti, että kyllä se vasen laita vielä heidätkin elättää, kun siellä velatkin muuttuvat nopeasti saataviksi.

Tällä hetkellä kepun eduskuntaryhmässä ei ole kuin yksi kansanedustaja ( Hoskonen ) joka ei usko vasemmiston Marin-ikonin kuvaa suutelemalla, että sillä Alkiokin kuolleista heräisi.

Taitaa vaan olla niin, että näitä Hoskosen jumaluuteen ja sanomaan uskovia on selvä enemmistö kepun kenttäväestä ja ristiinnaulittavaksi joutuukin ne, jotka ovat vierasta toteemia kumartaneet ja nyt ei enään auta vaikka kuinka käsidesiä nyrkkiinsä hankaisi, se ei tautia paranna.

Ainoa puolue joka voi suhtautua vaaleihin rauhallisin mielin, olivatpa ne koska hyvänsä on perussuomalaiset, kun muut puolueet yrittävät välillä kieltää perussuomalaisten olemassaolon ja vuoroin ovat lähes perussuomalaisempia kuin perussuomalaiset itsessään.  Perussuomalaisten ei tarvitse joka aamu herätessään miettiä, että mitähän mieltä me tänään ollaan asioista, vaan ote pitää ja pysyy muuttumattomana, koirat haukkuu, mutta karavaani kulkee.

 

3 vastausta artikkeliin “Paniikkia pukkaa, kun vesi ei muuttunutkaan viiniksi.”

 1. Itse suhtaudun tuleviin vaaleihin vähän kuin urheilukilpailuun ja en ole pettynyt vaikka ei oma suosikkini voittoon asti yltäisikkään, en silti hylkää omaa joukkuettani.

  Jos nyt laitan tähän oman veikkaukseni maaliintulojärjestyksestä, ilman minkäänsortin puoluelaseja, niin ..

  1) Sdp
  2) Kok
  3) PerusS
  4) Vihr.
  5 ) kepu
  ( leikkaa talteen )

 2. Vaikuttaa hieman siltä, että vihervasemmistolaisen politiikan lisäksi, Kepu on ominut vihervasemmistolaiset toimintavat ja esittää nyt eroavansa hallituksesta mikäli eivät saa tahtoaan paremmin läpi.

  No joku voisi sanoa tuota vaikkapa itkupotkuraivariksi, mutta jotain kait pitää näin lähestyvien vaalien alla esittää, kun kaikki on jo myyty.

  Edellisestä huolimatta Kepun asema kuntapuolueena tulee säilymään verrattain vahvana.

  Kokoomus saattaa olla ykkösenä sillä Marinin loppujen lopuksi kuitenkin aika tyhjän päälle rakentunut hypetys alkaa rakoilemaan, mutta kakkosena puolue on kuntavaaleissa.

  Vihreät ovat todella vahvoilla isoissa kaupungeissa ja se kantaa pitkälle, vaikka puheenjohtaja on mitä on.

  PerusSuomalaiset eivät saavuta gallup-lukuja, ei edes lähelle niitä, mutta jos kannatus on luokkaa yli 12% niin se olisi jo kova voitto.

  RKP:n kannatus on 4-5% 😉

 3. Naapurin kepuisäntä tuolta omalta puoleltaan huuteli, että lyödäänkö pieni veto vaalien tuloksesta kepun ja perussuomalaisten kesken. No, suostunhan minä tietysti kilpailuhenkisenä.
  Isäntä sanoi kepun olevan prosenteissa perussuomalaisia suurempi ja minä olin tietenkin toista mieltä.
  Voittajaa ei materialla palkita, hän saa vain seuraaviin vaaleihin asti kantaa meidän keskinäistä tietäjän viittaa harteillaan.

Kommentoi