Suvaitsevat ovat löytäneet toimilleen viisastenkiven.

Nyt kun suomessa on juhlittu voiton päivää Trumpin nitistämisestä, niin suomalainen ”älymystö” ja sivistyksen ritarit eivät vielä jää lepäämään laakereilleen, ennenkuin suomestakin on kitketty viimeinen saatana, joka heidän yhden valtiototuuden kuplansa uhkaa hajoittaa pillun päreiksi.

Se on nyt kokoomuksesta kommunisteihin löytäneet toisensa ja Halla-aholle ja perussuomalaisille ollaan lukemassa lakia, vaikka perussuomalaiset lienevätkin ainoa puolue eduskunnassa, joka noudattaa perustuslakimme pykäliä ja sen henkeä tinkimättömästi.

Harvoin näkee politiikassa yhtä suurta solidaarisuuden osoitusta puolueilta vasemmalta oikealle kuin nyt, kun Halla-ahosta rakennellaan suomalaista Trumppia ja perussuomalaisten kaikilta noin 600000 kannattajaa ollaan viemässä kansalaisoikeudet rasismiin ja ”Trumpismiin” vedoten.

Mielenkiintoista onkin nähdä, että ottaako kansalaiset tämän suvaitsevaisten totuuden vastaan totuutena perussuomalaisista, vai joko tämä yhden puolueen demonisointi on loppuun kaluttu luu, joka heitetään takaisin ”älymystön” koirille kaluttavaksi.

Kun nämä älyn jättiläiset ja tuomiopäivän julistajat sanovat, että amerikan tapainen meininki mitä nyt nähtiin Gapitolin kukkulalla, on mahdollista suomessakin ja eduskunnassa, niin voin kyllä sanoa itseni ja kaikkien 600000 kannattajan puolesta, että perussuomalaiset ovat ne, jotka viimeisenä ovat suomessa puolustamassa parlamenttia ja sen koskemattomuutta ja olisin kyllä enempi huolissani niiden demokratiasta, jotka nyt Halla-aholle ja perussuomalaisille ovat hirttoköyttä rasvaamassa.

 

 

 

23 vastausta artikkeliin “Suvaitsevat ovat löytäneet toimilleen viisastenkiven.”

 1. Persut on höynäytettyjä mestarinsa palvojia ilman pienintäkään kriktiikkiä. Samanlaista sakkia kuin trumppilaiset.
  Oli oikein, että trumpistit näyttivät, mitä siitä kaikkialla muuallakin valehtelun ja kaiken vastakkaisuuden kannalta seuraa.
  Tästä valheenpaljastuskoneesta soisi annettavan Nobel !

  1. Häpeän puolestasi, koska näyttää siltä että sinä et siihen kykene.

 2. Jari Tervo osuu oikeaan HS=Trumpin ja Putinin toiminnan setviminen pelkästään kansanvälisenä politiikkana tuottaa laihan sadon. Heidän työtään kannattaisi tarkastella rikollisuutena. Silloin heidän toimintansa vaikuttaa loogiselta. Molemmille heidän isänmaansa on unelmien rikospaikka. Varkauksista, ryöstöistä ja lahjonnasta ei koskaan rapsahda tuomiota.

 3. Ahdasmielisempää ja kapeammalla putkinäöllä varustettua ihmistä kuin tämän ajan suvatsevainen on tuskin mahdollista löytää, vaikka etsimällä etsisi.

  Huomasinpa tuossa ekassa kommentissa ihan huolella tahattoman huumorin puolelle menevän lauseen, ”Persut on höynäytettyjä mestarinsa palvojia ilman pienintäkään kriktiikkiä. ”. Tämä kyllä kuvaa joitakuita oikein osuvasti, mutta ei välttämättä persuja.

  Toinen tahattoman huumorin siemen on siinä, miten itseään niin kovin erinoimaisina pitävien somekäytös muistuttaa usein erehdyttävän paljon Trumpin twiittailua, ehkä jonkinasteinen itsekritiikki olisi tervettä, vaikkakin vaikeaa ellei mahdotonta.

  Julkisen keskustelun seuraaminen on joka tapauksessa tällä hetkellä viihdyttävämpää kuin pitkään aikaan ja nauru pidentää ikää.

 4. Sama Tervo=Presidentti Donald Trump ja presidentti Vladimir Putin muistuttavat toisiaan. Molemmat ovat heittiöitä. Sanan pahimmassa mahdollisessa merkityksessä. Silti Putin poikkeaa amerikkalaisesta virkaveljestään yhdellä erittäin merkittävällä tavalla. Trumpista päästään eroon

 5. Persut ammentaa voimansa vain negatiivisuudesta, kaiken vastustamisesta ja jälkiviisastelemisesta, mitä muut valtaapitävät ovat päättäneet.
  Itse he eivät ole päättämässä eivätkä halua ollakaan. Mutta antavat kuvan että, kun he ovat pääministeripuolue niin…
  Pääministeripuolueeksi pääsyyn on vain yksi ongelma, muidenkin pitää hyväksyä persut mukaan. Sellaista vain ei ole ilmaantunut yhteensovittamattoman ihmiskäsityksen ja oikeuksien vuoksi.

  1. En poista blogistani näitä sinun vihaa pursuvia tekstejäsi, että muutkin näkevät sinun ”sivisyneisyytesi”tason.

   1. En minä mitään saati ketään vihaa, vaan vastustan ja olen vahvasti eri mieltä niistä asioista, mitkä ovat vain yhdentotuuden torvilla töräyttelyä.

    Nythän se nähtiin mitä trumppi sai aikaiseksi valheillaan. Ja sellaista ei saa tapahtua Suomessa eikä missään muuallakaan.

  1. Eemelille kaikki mitä kirjoitan ovat hänen näkemyksensä mukaan vihaa, koska ne eivät noudata hänen totuuttaan.

   1. …enkä se ole minä joka täällä sivistystään mainostaa niin että pahaa tekee joidenkin omahyväisyys.

 6. arvin kirjoitukset ovat mielipiteitä vaan-eivät totuutta. sitä niissä on yhtä vähän kuin trumpin puheissa.

  1. Totta Eemeli, kirjoitukseni ovat mielipiteitä kuten sanoit, totuudeksi en niitä ole väittänytkään.

 7. Toimittaja Martti Mörttinen kirjoitti kolumnin Ylen sivustolle ”Olisipa myös populismia vastaan keksitty rokote” 4.12.2020.

  Kolumnissa Mörttinen antaa ”luvan” kutsua globalismia ja nykytaistolaisuutta vastustavia ihmisiä jyrsijöiksi ja rotiksi.

  Mietin silloin, että vihapuhetta vihaavat/vastustavat rupeavat itse yhä enenevässä määrin viljelemään sitä, mitä he sanovat vihaavansa/vastustavansa.

  Ymärrän kyllä, että globalismin ja uustaistolaisuuden kannattajat käyvät kuumana: perusuomalaisten kannatus on korkealla, kuntavaalit ovat muutaman kuukauden päässä ja EU:n masinoima Troijan hevonen eli EU:n elvytyspaketin hyväksyminen tai hylkääminen ratkaisee siirrytäänkö Eurostoliiton esipihaan vai eikö.

  Mutta tuosta Mörttisen kolumnista. Mikä Ylen kolumneista vaastaavan Rakel Liekin ja esimiehensä/naisensa seuraava siirto on?

 8. Kun lukee noita hysteerisesti persukammoisia kirjoituksia, ei voi välttyä mielikuvalta, että niiden kirjoittajat ovat todella suvaitsemattomuuden äärilaidalla omaa ideologiaansa ajaessaan.
  Kirjoittajia voi täysin verrata noihin trumppelin äärikannattajiin kommettiensa ja suvaitsemattomuutensa mukaan.
  He esittävät samanlaista vihaa, kuin nämä.

   1. Niin, tuollainen asiayhteydestään irroitettu lause sattaa toki säväyttää aivot nariikkaan jättäneitä, mutta niihin se sitten rajoittuukin.

 9. Alkuun trumppeli antoi kuvan, että pistää ripeästi vauhtia hommiin eikä viivyttele.
  Kesti toki jonkuín aikaa, ennen kuin todellinen pelle tuli esiin potaskan takaa.
  Nämä kaiken maailman ”suvaitsevaiset” väittävät tienneensä kaiken jo etukäteen, mutta se on tyypillistä jälkiviisautta, mitä nämä loistavasti koittavat esittää tietäneensä jo vuosia sitten.
  Pastanjauhanta on näiden ”suvaitsevaisten” tavaramerkki.

 10. Onneksi Mörttinen siirtyi – vai siirrettiin- Aamulehdestä Yleen. Ylessä en ole hänen vihapuheisiinsa törmännyt mutta aikoinaan Aamulehden pääkirjoitussivu tuntui olevan hänen henkilökohtainen persuvihansa purkukanava. Tuo kirjoitus oli kylläkin brexitistä ja vertaus ”rotat jättävät uppoavan laivan”. Mörttinen väittää, ettei brexit nopeuttanut brittien rokottamista: jos Britannia olisi yhä osa EU:ta se ei voisi rokottaa kansaansa parhaiten saatavilla olevalla Astra-Zenecan rokotteella jota Suomessakin odotetaan mutta ei saada ennen EU:n kemikaaliviraston hyväksyntää. Jos emme olisi EU:ssa sitä rokotetta olisi todennäköisesti paljon jo täälläkin. Siellä se nyt odottaa varastossa koska EU sen ehkä hyväksyy.

Kommentoi