Voi tätä tekopyhyyden käsien pesua, ei voi muuta sanoa.

Kyllä nyt meinaavat hurskaat farisealaiset tukehtua puppuunsa suomessakin, kun Yhdysvalloissa on ajauduttu sisällissodan partaalle, mitä he ovat salaisesti toivoneetkin koko Trumpin neljän vuoden vallassaolon ajan.

Kaikessa on Trump syyllistetty ja mustat, mestitsit ja mulatit on aivopesty kadulle huutamaan kuolemaa valkoisille.

En ihmettele yhtään, että puolet kansasta on noussut vastustamaan tätä ”hyvien ihmisten” politiikkaa, jossa kaikki on pahasta ja rasismia, mikä ei edistä hihhuleiden valtapyrkimyksiä.

34 vastausta artikkeliin “Voi tätä tekopyhyyden käsien pesua, ei voi muuta sanoa.”

 1. Trump näyttää sairastuneen pikkuhiljaa. Trikinimato aivoissa tai jotain.

 2. …ja kun neljäs valtiomahti on lähes täysin sokaistunut vihassaan Trumpia kohtaan, niin reaktiot ovat siksikin ymmärrettävissä.

  1. Puutaheinää puolue Suomessakin hermostui Halla-aho etunenässä perumaan ihaulujaan trumppiin. No, puolue, joka saa voimansa vain kaiken vastustamisesta, ei mistään kehittävästä. Tervemenoa manalaan toivottavasti.

   1. Niin, kommenttisi osoittaa, että jälleen kerran et ole edes lukenut mitä Halla-aho asiasta sanoo, tai vaihtoehtoisesti et ole ymmärtänyt lukemaasi.

    Perussuomalaisesta puolueesta ja sen toiminnasta et taasen ole koskaan tietänyt, etkä ymmärtänyt karvan vertaa, kunhan Trumppeilet.

    1. Ymmärsin lukemani ja rivinvälit myös. Huonoa viestintää ja persumarkkinointia, jos minä tai kukaan muukaan ei ymmärrä persuista mitään paitsi Halla-ahoon ja trumppiin sokaistuneet persut itse.

   2. Karjalainen ei honaa fanaatikkojääränä, että ihminen voi ottaa tapahtuneet tosiasiat huomioon kantojaan määrittäessään.

    Perussuomalaiselle kannan joustavuus on luontaista, koska kyseessä ei ole ideologiapuolue vaan käytännöllinen puolue.

    Arvopohja-Analla eivät arvot ole päällimmäisinä, vaan ideologia on hänelle tärkeämpi. Vappusatashuijauskin sen todistaa.

 3. Minä puhun ja edustan vain itseäni kirjoituksilla ja kommentoinneillani ja joidenkin hurmahenkien isänmaallisuuden kierrän kaukaa, jotka ovat lampaita lampaiden vaatteissa.

 4. Pahasti ovat asiat Amerikassa kun tällainen hulabaloo pääsee syntymään. Millään en usko, niin paljon kun persuja morkataankin, pääse tällaista syntymään. Opit sadan vuoden takaa paremmin muistissa kai kun usalaisilla kun sisällisodastaan jo niin pitkä aika kulunut.
  Tasaisemmin jakautuu hyvinvointi meillä eikä ole ihonväriongelmia suuremmassa mitassa ja sitten tämä monipuoluejärjestelmä, näillä eväillä rähinä jää suusanalliselle tasolle.
  Toki tästä monen puolueen menosta on ongelmansakin kun kaikille kulloinkin hallituksessa olevalle pitää saada jotain haluamaansa kivaa ja jos se vielä tehdään lainarahalla niin ei hyvä.

 5. Pahaa pelkään että suomessakin tämä voi toteutua seuraavien eduskuntavaalien jälkeen, kun äärivasemmisto ja äärivihreät kiihottavat agitaattorinsa ja komsomolinsa eduskuntataloa valtaamaan sen jälkeen, kun perussuomalaiset ovat nousseet pääministeri puolueeksi.

  1. Usko nyt, ettei Suomessa persut istu koskaan hallituksessa kenenkään kanssa.
   Niin kusipäitä murhanyrittäjiä ei muualla majaile kuin persujen omissa leirinuotioissa natseineen ja muine pvl, ja SO-o hihhuleineen, jotka voisivat trumppeja yrittää.

   1. Miten nämä kommenttisi eroavat Trumpin twiittailuista, vaiko mitenkään?

    1. Ottaa se koville, kun Halla-aho leirinuotioon jotkut kusee sammuttaakseen leviämisen ! Hyvä trumppi, että näyit veljillesi Suomessa, kuinka voi käydä.

     1. No ei täällä nyt taaskaan vaikuta sinun lisäksesi kenelläkään ottavan millään tavalla koville.

    1. …sanoo vielä itseään sivistyksen neulalla rokotetun, mutta taisi sinne lorahtaa toinen mokoma kusta sekaan.

     1. Minua suoraansanoen naurattaa, kun nyt yritetään Trumpilla lyödä perussuomalaisia kun kuntavaalit lähestyvät, kun kotimaan politiikassa ovat kerta kerran jälkeen iskeneet kirveensä kiveen, perussuomalaisia arvoja jahdatessaan
      Kansalaiset näkevät tämän toiminnan suurena epätoivona muiden puolueiden taholla ja tämä(kin) vain lisää perussuomalaisille annettujen äänien määrää.

     2. Arvi:

      Taisit osua naulan kantaan. Tämä selittää Karjalaisen sivistyksen ohuuden ja muut yksityiskohdat. Oli pakko kusella ohentaa, että saatiin neulasta läpi.

  2. Saman kaltaisia ei Suomessa nähdä meillä ei ole nyrkki eikä revolveri kultturi vaikka eräät vaalikopit kannattaa kiertää kaukaa terv tepivaari

 6. Jotenkin minusta tuntuu, että nyt kokoomus ja sdp aikovat saada helppoja pisteitä haukkumalla jälleen kerran perussuomalaisia. Toki vaalien läheisyys saa yrittämään kaikenlaista. Kun omalla puolueella ei ole oikein annettavaa, niin haukutaan sitten kilpailijaa.

  Ylipäätään olisi hyvä jos uutisoinneissa ja kommentoinneissa keskityttäisiin enemmän asioihin kuin henkilöihin, mutta helpompaa lienee takertua henkilöön.

  Asiaperustainen kannanotto vaatisi asioihin tutustumista eikä vain otsikoiden lukemista. Se vaatisi myös että tutustuu muuhunkin materiaaliin kuin iltapäivälehtien antiin.

  1. Persuissa pätee ihan sama sääntö; Halla-aholaiset = trumppilaiset hihhuloijat ja sitten se maltillisempi fiksumpi porukka kuten republikaanien Pencen porukka, mutta en tiedä kuka on persujen ”pence”.

   1. Jep jep, onneksi olet ihan mestari arvioimaan kuka on hihhuli ja kuka ei.

 7. No perusuomalaiset ovat puolue siinä kun muutkin ja sellasenaa sen myös käsittelen vaika linja ei ole sama kun itselläni on
  Mutta arvostelemasta en lakkaa mitään puoluetta omaakin vaikka en jäsen olekkaan
  Eikä liioin tule jäsentä tulevassakaan terv tepivaari

 8. Pitää olla monta pähkinää päässä, että osaa toistaa mitä CNN on suoltanut neljän vuoden aikana Donald Trumpista, ja suoltaa edelleen ”Se yksi kohjo Amerikasta (CNN) on lähtenyt valloittamaan maailmaa ja meidän nilkit painaa perässä.”

  Tuskin oli sattumaa, että verovaroin ylläpidetyn Ylen eräs kolumnisti, Matti Mörttinen, antoi kuukausi sitten ”luvan” haukkua laillisesti kansallismielisiä ja EU-kriittisiä jyrsijöiksi ja rotiksi.
  Kuntavaalit ovat ensi keväänä ja Troijan hevonen eli EU-elvytyspaketti pitää saada Suomessa läpi, jotta ollaan, jos ei liittovaltiossa, niin ainakin sen esipihassa.
  EU-eliitti käy kuumana eikä kansallismielisten ja EU-kriittisten demonisointi ole rahasta kiinni!

  Tässä käytetään tietysti myös täysin rinnoin hyödyksi Amerikan eilistä kaaosta, jonka kaaoksen arkkitehdit ovat Amerikan vasemmistomedia, George Sorosin miljardit ja antifajohtoisen BLM-liikkeen tämän vuoden katumellakoinnit.

  Donald Trumpia en osaa moittia muusta kuin siitä ettei hän tunnustanut vaalitappiotaan ajoissa. Vaikka vaalivoitto olisikin viety häneltä vilpillä, ei hän sille kuitenkaan olisi voinut mitään. Eräs 1800-luvulla vaikuttanut intiaanipäällikkö on sanonut: ”Hyvän päällikön pitää osata voittaa ja hävitä.”

  1. Mörttinen vaikutti ajattelijana ihan mörtiltä. Mörtti tarkoittaa alokasta.

   Eihän tolla tasolla olevaa voisi päästää mitään valoja vannomaan, koska ei ymmärtäisi, mistä on kyse.

 9. Pence-Trump 10-0. IS=”Tuomitsemme tämän väkivallan voimakkaimmalla mahdollisella tavalla. Suremme ihmishengen menetystä näissä arvostetuissa saleissa, samoin kuin heitä, jotka loukkaantuivat puolustaessaan Capitolia tänään”, Pence twiittasi.

  ”Heille, jotka aiheuttivat sekasortoa Capitolilla tänään, te ette voittaneet. Väkivalta ei koskaan voita. Vapaus voittaa”, hän jatkoi.

  Pence twiittasi jo aiemmin illan aikana tapahtumiin liittyen. Hän kirjoitti, että väkivalta ja tuhoaminen Capitol Hillillä, missä Yhdysvaltain kongressi sijaitsee, ”on loputtava heti”.

   1. Saattaapi olla, etteivät ehdi sitä tehdä, kun republikanien johto jahkailee…

 10. Siinä Arvi on oikeassa että valitettavasti tämä ei yllätä.

  Se minua yllättää, että näin nopeasti ollaan valmiina ase kädessä osoittamaan sormella.

 11. Ulkoministeri Haavistolla on kieltämättä lahjoja diplomatiaan.

  Sanoi, ettei tämä vielä mitään. Aiemmin tasa-arvomielenosoituksissa tuli paljon enemmän ruumiita.

 12. Poliisin on sanottu olleen liian lempeä. Että mustia kohdeltiin raaemmin. Yksi nainen kumminkin ammuttiin kun kiipesi ikkunasta sisään. Montako olisi pitänyt ampua että olisi riittänyt?

  Kansalliskaarti olisi tietysti pitänyt olla paikalla mutta jotenkin ihmetyttää että aseettoman naisen ampuminen ei haitttaa mitään vaan syytetään liiasta pehmoilusta!

 13. Eräs amerikkalainen tuttava kommentoi aikanaan BLM-mielenosoituksia, tulkkaan karkeasti. ”Siinä kohtaa kun ylittivät kohtuuden rajat, olisi poliisin pitänyt ampua kovilla.”

  Hän kommentoi nyt trumpettien mielenosoituksia: ”Siinä kohtaa kun ylittivät kohtuuden rajat, olisi poliisin pitänyt ampua kovilla.”

  Konservatiivi on hän, mutta ei suvaitse sitten yhtään rettelöintiä, tekivät sen minkä tahansa aatteen kannattajat.

 14. Trump ajoi omiensa asiaa välittämättä muusta. Se ei ollut lähelläkään demogratiaa. Jo ensi töikseen hän purki edeltäjänsä tekemiä uhon hengessä ja siitäoli nähtävissä lopputulema.

Kommentoi