Volvo v70 kiinteä vetokoukku.

Aiemmin, vielä viitisen vuotta sitten, auton huolto ja remontointi oli Eestissä edullista mutta nyt. Työtuntihinnat pyörivät Eestissä merkkikorjaamoissakin  n 45 – 60€/h.

Tämän päivän tilanne on se, että eestiläisissä merkkikorjaamoissa työtunnin hinta on kiivennyt jo tuonne 70 – 80€/h.

Tarvitsin Volvooni kiinteän vetokoukun; Eestissä edullisin 480€ töineen; Suomessa 590€. Jos muuta syytä ei ole matkustaa, erotus liukenee jo laivalipun hintaan.

Siispä asennutan Suomessa.

6 vastausta artikkeliin “Volvo v70 kiinteä vetokoukku.”

  1. Työllistä samalla suomalaista ja taitaapa työn takuukin olla ainakin perättävissä Suomessa teetettynä.

  2. Ei kannata tosiaan noilla hinnoilla lähteä kun koronakin siellä jyllää. Omassa Volvossa vetokoukku oli onneksi valmiina. Irrotettavaa mallia mutta kun sen kerran sain paikalleen niin en ole viitsinyt irti enää ottaa.

    1. Kannattaa laittaa ehdottomasti teflonrasvaa sinne väliin ettei jumahda. Niitä kun ei sitten saa kirveelläkään irti. Kaverin koukkua yritettiin viime talvena hakata lekalla jne. kun oli seissyt kiinninäisenä monta vuotta ilman kunnon suojarasvaa putkessa

  3. Koukkupaja minulle asentaa tuon koukun.
    Mitä Tallinnan koronatilanteeseen tulee, se on parempi kuin Helsingissä.
    Vaikka minulla on kaksi rokotetta, käytän aktiivisesti maskia, FFP3; kirurginen maski ei suojaa, tätä mieltä ovat asiantuntijat.

  4. Hyvä valinta tuo kotimaisuuden kannattaminen, moni lähtee euron ämpärin takia 100 km ajamaankin 🙂 Itse kyllä tiedän paikan missä etelä-suomessa kannattaa aina asennuttaa ja ostaa vetokoukut. Ovat autosähkön ammattilaisia ja niiden Volvo koukut edullisia, esim. tuo ihan laadukas autohakin koukku maksaa siellä näköjään 148€ ja irrotettavakin irtoaa alle kahdensadan. Sähkösarjat jotain 70-140€ muistaakseni autosta riippuen. Joten turha mennä merta edemmäksi kalaan. Nyt korona aikana siellä käy koko työpaikan porukka ja aika moni sukulainen kun niillä on iso työtila asiakkaile niin voi jatkaa siellä hommia kun koukkua asennetaan. Eli kuka korvaa menetetyn aikasi jos viroon asti seilaa hakemaan koukkua!

    Tuossa on se V70 autohakin koukku josta puhuin:

    https://jmtech.fi/kauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=3350_3351_3430&products_id=25707

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *