Presidentti Halonen oli niin punainen ettei edes Stasiin kuulunut Merkel sietänyt häntä

On punaisia ja on todella punaisia, jossain vappupuheessa tämä sama henkilö kehoitti liittymään Neuvostoliittoon tai jotain sinnepäin, mutta onhan se aikamoinen isänmaansyöjä ollut koska Stasiin kuulunut Merkel ei sietänyt tätä pätkääkään. En sen ihmeemmin ala tässä avautumaan tästä mutta on ehkä yksi pahimpia Kekkosen jälkeen…

”Salomaan mukaan Merkelin kylmä suhtautuminen johtui Halosen vanhoista synneistä, erityisesti toiminnasta DDR:n tunnustamiskomiteassa.

– Liittokansleri ja SPD:n puheenjohtaja Gerhard Schröderin kabinettiministerinä 1998–1999 toiminut sosialidemokraattinen Bodo Hombach on todistettavasti todennut, että Halosesta on olemassa ”raportti” (Bericht). Sen sisältö ei ollut Halosen kannalta myönteinen, Salomaa kirjoittaa”

Lähde:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ab707582-1066-40bb-b188-f0d4e822277a

”Länsi-Saksa teki raportin Halosesta

Salomaan mukaan Merkelin halu pitää etäisyyttä Haloseen on ”kaikesta päätellen” johtunut Länsi-Saksan turvallisuuspalvelun BND:n raporteista, joista käy ilmi Halosen amerikkalaisvastaisuus, NATO-vastaisuus, venäläishenkisyys ja hänen myöhempi toimintansa EU-konventin piirissä WEU:n hävittämiseksi.

– Kyse ei ollut Halosen kömpelöhköstä koulusaksasta, vaan Halosen ideologiasta ja toimintataustasta, siis hänen visioistaan ja missioistaan.”

 

10 vastausta artikkeliin “Presidentti Halonen oli niin punainen ettei edes Stasiin kuulunut Merkel sietänyt häntä”

 1. Ja ihme ja kumma, edelleen tämä henkilö on äänessä Venäjän puolesta. Viimeksi markkinoi Sputnik V rokotetta…

 2. Halonen oli täysin punainen ja sen näki kaikessa silloin ja näkeen vielä nyt.
  Suomen itsenäisyyteen liittyväänjuhlaan ei ehtinyt osallistua, kun piti mennä juhlimaan ”vallankumoussankaria” etelä-Amerikkaan.
  Punaisten juhliin ehti hyvin osallistua.

 3. Hewonpaskaa.

  https://www.tiede.fi/comment/1766862#comment-1766862

  ” … Halosella ei ole eikä ole ikinä ollut mitään tekemistä kommunismin kanssa, eikä hän ole koskaan tiennyt marxismista mitään tietämisen arvoista. Jos hän olisi tietänyt, hän ei olisi tehnyt sellaisia hölmöyksiä esimerkiksi sen haistapaskantieteen kanssa kuin on.

  Halosen ”marxismin tiedot” ovat saattaneet silloin olla höyrähtäneen prof. Yrjö Ahmavaaran ”hengentuotetta”, sillä tämän veljenpoika Pekka Ahmavaara oli Halosen työkaveri SAK:n johdossa, ja Ahmavaaran vävy on ”Halosen ohjus” Matti Viialainen.

  Halosella on DDR-aktivismissaan ollut iso musta koira haudattuna niin ”länttä” kuin ”itääkin”, DDR:ää vastaan.

  Haistapaskantieteen gangsterikummitäti Tarja Halonen on nostettava hyllylle ja syrjään maan johdosta todellisilla kriminaalisyillä, eikä helvetin kaukaa haetuilla verukkeilla, kuten Aamulehti yrittää. … ”

  Halonen yritti syöttää nurinkäännetysti uushirohitolaista ”keeni-raiskaaja-murhaaj-mies-teoriaansa” DDR:lle MARXISMIN TILALLE…

  Ämmä on ikänsä ollu hullu.

 4. Se oli sitä rähmällään olon aikaa.
  – Kommentointi on tosi hankalaa – vain vieraana
  ja joka kerta sp ja nimi vaikka ruksaan Tallenna sp…

 5. Moon kans yrittäny etsiä Tartsan touhuista punaista lankaa, Vuan en oo löytännä.

  Arvelen, että hänen suhteensa isäänsä oli selkiintymätön.
  Isähän oli sotasankari, mutta ei ollut perhesankari, vaan hylkäsi perheensä. Ehkä tuli ristiriitoja äidin punaisen perinteen ja isän mahdollisen kommunistivihan välillä.

  Omat tietoni ja muistikuvani lukemastani voivat olla hatarat, enkä jaksa tarkistaa.

  Mutta ei ollut Koivistonkaan jättämässä jalanjäljessä kehumista, koska tärväsi maan talouden renkinsä, Holkerin, avustuksella.

   1. Toiset ne vaan jaksaa vedota omiin sepustuksiinsa todisteina.
    Kaikkea sitä kehdataankin…

 6. Noinhan se menee toiset on punaisia ja toiset valkoisia eikäse miksikään muuksi muutu terv tepivaari
  Onko sitten kumpikaan ihan oikealla asialla muusta kun omasta mielestään terv tepivaari

 7. Muistaakseni presidentti Kekkonen heitti Tarja Halosen johtaman delegaation ulos, kun nämä menivät presidentin luo vaatimaan Itä-Saksan tunnustamista.

  Kyllä Halonen oli punaisempi kuin SDP:n jäsenkirja olisi edellyttänyt.

Kommentoi