A-Talk – olipa asiallinen keskustelu.

Eilinen A-Talk oli esimerkki siitä miten asiallista poliittinen keskustelu voi parhaimmillaan olla, kun osallistujat ymmärtävät ettei kaikki ole mustavalkoista, eikä paikalla ole ääneensä rakastuneita päällehuutajia.

https://areena.yle.fi/1-50647084

Hassua kyllä, toisaalla somessa saa hieman sellaisen vaikutelman, että juuri mustavalkoisuuden puuttuminen on aiheuttanut joillekin vähintään keskivaikeaa ihottumaa.

P.s. Tänäänkin on hyvä päivä käydä pilkillä.

12 vastausta artikkeliin “A-Talk – olipa asiallinen keskustelu.”

 1. Kunhan ensin olis jäätä joka kantaa ei ole vielä meillä nuot isot järvet vatii pidemmän ajan jotta sinne kannattaa mennä
  Jos hosut voi lähtee nirri ja sinua naarataan nässyn pohjasta nn varoen järvelle pitää mennä
  Mitenkä se meni ennen virsta väärään kun vaaksa vaaraan ja autolla sinne ei kannata mennä vaikka se olis pikku fiiatti terv tepivaari

  1. …yllätys oli itsellenikin keskustelun taso ja sovinnollinen ilmapiiri, kun ajattelin ennen lähetyksen alkamista, että siellä taas on perussuomalainen joutumassa syytettyjen penkille kuten aikaisemmin olemme havainneet.

  2. No ihmeellistä saalista tullut, mutta jotain pannulle laitettavaa kuitenkin ja kylmäketjukin säilyy vaivatta näillä keleillä.

 2. Älyllisin keskustelija oli Anna Kontula. Purrakin onnistui hyvin, Trumpin saavutuksista kehuminen poikkeuksena.
  Heinosen päällekäyvä tyyli ärsytti huolimatta siitä, että asiaakin oli.
  Träsbacka joviaalisen asiallinen.
  Sirkkanen on juontajista parhaimpia.

  Ohjelman paras anti oli Kontulan historian tuomat muutokset välineineen vrt. nykyinen reaaliaikainen some , jossa ei ole puhelinlangat välitäjän roolissa.

  1. Minäkin pidin Kontulan debatointia hyvänä ja perusteet allekirjoitan mihin hän viittasi kyseisen aiheen tiimoilla.

 3. Kyllähän se tuli sekä Purran että varsinkin Kontulan puheenvuoroissa selväksi, että aihe ei todellakaan ole aivan niin yksioikoinen kuin annetaan ymmärtää. Kuin myös se, että kärjistynyttä, asian vierestä käytävää somekeskustelua löytyy kaikista puolueista.

  Kontulan kommentti vihapuheesta oli myös hyvä. Liikaa keskustellaan vihapuheesta sen sijaan että keskusteltaisiin asioista, jotka kansalaisia huolestuttavat.

 4. Kontula on mielenkiintoinen poliitikko, älykäs ja sanavalmis. Vahinko että kuitenkin on epärealistinen, teoreetikko, uskossaan että kovin vasemmalla olevien aatteiden varaan voitaisiin aikaansaada hyvä yhteiskunta ihmisten asua.

  1. Aatteesta en nyt puhu, mutta Kontula, jos joku, on jalat maassa oleva käytännön tutkija, joka on raportoinut tutkimuksista niin rivissä ollen köyhien, kuin myös itseään myyvien naisten ja miesten kentällä, mutta myös muissa sosiaalisissa piireissä läpi yhteiskunnan ja, millainen tämän yhteiskunnan ei pitäisi olla, jos se olisi vielä parempi.
   Hänellä, jos jollakin on laaja kuva yhteiskunnan kokonaisrakenteesta ja erityisesti kipupisteistä.
   Enpä ole yhtä rohkeaa äijää löytänyt viemään Gazaan sapuskaa ja apua läpi piikkilankojen, mutta jäi kiinni.
   Rohkea akka. Eräänlainen Rauli Virtanen.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Anna_Kontula

 5. Nythän Kontulakin oli aisoissa, ei rikkonut aitoja ja heilutellut punalippua 🤠

Kommentoi