53 vastausta artikkeliin “Joko hallitus uskaltaa…?”

 1. Ei oo, ei tuu, eikä tilata.
  Pelkäävät joutuvansa joukkohidastelusta pihalle.

 2. Suomessa alkaa tämä rokotetouhu olla todella syvältä. Eilen THL ilmoitti, että rokotettuja alkaa olla jo peräti lähemmäs 10 000. Jostain luin jonkun asiantuntijan lausuntoa, hänen laskelmiensa mukaan Suomessa saadaan kaikki rokotettua ihan tämän vuoden lopulla, tai vuoden 2022 alussa. Maailma nauraa meitille.

  1. Aika hyvin saa vauhti kasvaa, jotta edes tuo 2022 alku saavutettaisiin, eikä passiivinen rokotteiden odottaminen ainakaan projektia nopeuta.

 3. Juuri äsken luin paikallisesta lehdestä, että ei ole yhtään piikkiä näkynyt tällä korkeudella, ei edes mitään tietoa, milloin vois tulla. Täällä on terveyskeskus valjastettu valmiiksi ja rokottajat seisoo asennossa.

 4. Täällähän taas pesii varsinaiset rokoteasiantuntijat, jotka ovat ihan pihalla saatavuusasioista ja erillissopimuksista ml. Israel, joka on sopinut kauan sitten etukäteen rokotteen vaikutusseurannan tutkimusten raportoinnista lääkeyhtiölle plus suuri asukastiheys ja nopeuden edistäjänä.
  Suomessa pullonkaula on ollut pienet rokotemäärät ja logistiikka kylmäketjuineen pitkine etäisyyksineen. Nyt se on kuta kuinkin kunnossa.

  Tämä narina on taas sitä samaa persupropagandaa, jossa kivetkin käännetään, että jotain ruikutettavaa löytyisi päättäjien touhusta. Samassa veneessä ollaan muiden EU-maiden kanssa, jossa Saksa yrittää myös päästä jo ennen EU:n yhteishankintaa tehtyjen sopimustensa kanssa edelle yhteishankintoja.
  Mutta EU:n hankinnoissa mikään maa ei pääse etuilemaan edes omin sopimuksin ennen kuin EU:n kiintiö on täynnä.

  Mikähän seuraava narinan kohde on ?

  1. Juu kiitos vaan, nythän saatiin asiaan tämänkin asian asiantuntijaselvitys.

   Kerrohan asiantuntija mikä ihan tarkalleen esti Suomea tekemästä itsenäisiä sopimuksia jo ennen yhteishankintaan mukaan lähtemistä, siis muu kuin hallituksen tekemä päätös asiasta?

   Asiantuntija varmasti myös luettelee ne rokotteen saajamaat, jotka eivät raportoi vaikutusten seurannasta lääkeyhtiöille, kun raportoinnin erilliseksi kriteeriksi mainitsit?

   Eu-hankinnoissa ei tosiaan pääse mikään maa etuilemaan hankintojen suhteen, mutta itsenäisiä hankintoja Eu-hankintojen ulkopuolelta voi tehdä.

  2. Ex- seiskan toimittaja tietää omasta mielestään kaiken paremmin kuin muut PB: blokkaajat.

   ”Täällähän taas pesii varsinaiset rokoteasiantuntijat, jotka ovat ihan pihalla..” – hehheh ..

   1. Tämä albanus puhuu suoraa paskaa. Olen ollut mm. Seura-lehden julkaisujohtaja ja toinen Seiskan peruskonseptin luojista ja toteuttajista. Päivääkään en ole ollut sen toimittaja.

    1. Juu, Seurassa ..

     ********************************************************************************
     https://www.pirkanblogit.fi/2020/kallepohjola/kaupankayntia-ja-mainostamista/

     *
     https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000003028333.html

     23.11.1990

     Yhtyneet Kuvalehdet irtisanoi torstaina Seura-lehden päätoimittajan Heikki Parkkosen , taloon hiljattain tulleen markkinointipäällikön Nina Lindénin ja julkaisujohtaja Heikki Karjalaisen .

     ***********************************************************************************
     https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000003028740.html
     4.11.1990
     Seura-lehden toimittajat jatkoivat työnseisaustaan Toimitus ei aio tehdä ensi viikon lehteä
     ***************************************************************************************
     Tämä lakkoilu tapahtui aikaisemmin. [ Siis ennen mainosta]
     Seura-lehden toimittajat jatkoivat työnseisaustaan Toimitus ei aio tehdä ensi viikon lehteä
     https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000003028333.html

    2. Seurasta ei ollut pitkään seuraa j-h.k:lle, mutta Seiskasta kyllä.

     ***********************************************************************************

     Seiskan konsepti on lähtöisin Tanskasta. Mitä siis j-h.k teki seiskassa.?
     .
     Onhan tyhjätoimittajakin toimittaja.
     .
     ************************************************************************************
     https://fi.wikipedia.org/wiki/Aller

     SE og HØRille, joka ilmestyy Suomessa Seiska-nimisenä,

     [Aller eli Carl Allers Etablissement A/S on kaikissa Pohjoismaissa toimiva yli 135-vuotias tanskalainen kustannusyritys, jonka Allerin perhe edelleen omistaa.]
     *
     Se og Hør (suom. ”Katso ja kuule”) on tanskalaisen Aller Median julkaisema viihde- ja tv-aikakauslehti, josta tehdään viikoittain kolme eri versiota Tanskan, Norjan ja Ruotsin markkinoille. Norjassa lehti ilmestyy kaksi kertaa viikossa. Suomalainen Seiska on Se og Hørin sisarjulkaisu. Se og Hør ja Seiska ovat kotimaidensa suurimmat viikkolehdet.
     [lähde: Wikipedia ]

     ***********************************************************************************
     Se og Hør

     https://www.seoghoer.dk/

     *

     1. Alas tuntemattomalle on turha vääntää mitään rautalangasta.
      Minä olin Yhtyneissä eri päällikkö ja johtotehtävissä noin 11 vuotta, josta siirryin myöhemmin, kun tulosyksikön johto irtisanottiin sanomalehtiin.
      Sitä ennen loimme Parkkosen kanssa Seiskan
      suomalaisen konseptin, jonka rahoittajaksi saatiin Tanskan Aller. Parkkonen siirtyi päätoimittajaksi ja minä sanomalehdistöön- piste.

     2. https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000003028333.html

      23.11.1990 2:00

      Yhtyneet Kuvalehdet irtisanoi torstaina Seura-lehden päätoimittajan Heikki Parkkosen , taloon hiljattain tulleen markkinointipäällikön Nina Lindénin ja julkaisujohtaja Heikki Karjalaisen .
      *
      Mikähän mahtoi olla irtisanomisen syy? – öykkäröintikö

      *********************************************************************************
      Niin ja tämä tarina:

      Olen ollut mm. ………………. ja toinen Seiskan peruskonseptin luojista ja toteuttajista. Päivääkään en ole ollut sen toimittaja.
      ……………………………………………………………………………………………………
      Todellisuudessa:

      Seiskan konsepti on lähtöisin Tanskasta. Mitä siis j-h.k teki seiskassa.?
      .
      Onhan tyhjätoimittajakin toimittaja.

 5. Minä voisin väittää Heikkiä umpivihreäksi, siinä kun hän minua perussuomalaiseksi, enkä taitaisi olla edes väärässä. Kohta taitaa kaikki puoluevärit tullut käyttyä.
  Jos täällä ihmetellään rokotusten hitautta ja niiden saatavuutta, niin onko se ihme, kun samaa tekevät viisaammatkin. Niin ovatko ne viisaampia monet viranomaiset THL etunenäsä kuitenkin syyttelevät toisiansa ja välillä sairaanhoitopiirejä, jotka eivät saa mitään aikaiseksi.

  Väitetään, että Suomessa on yli 800 000 yli 70 vuotiasta, eikä varmaan ihan syyttä. Heidät on suunniteltu rokotettaviksi kohta terveydenhuoltoihmisten jälkeen. Siinä sitten alkaakin melkoiset sulkeiset, ihan suuntaa antavasti, pitäisi piikittää jokainen vuorokausi 24h / 365 vrk. Siis ympäri vuorokauden, ilman taukoja noin 2200 piikkiä. Siinä olisi vasta vanhukset, eli pieni osa tasavallan asukkaista. Se pitäisi vähintäänkin kolminkertaistaa, jos rokotetaan nuoretkin aikuset.

  1. Eiköhän anneta noiden viisaampien ja tunnettujen asiantuntijoidemme hoitaa tuo rokotus siinä järjestyksessä, vehkeillä ja rokotteilla, kun ovat ne hyviksi analysoineet ja tietenkin ensin saaneet.

   Pentti, olen umpivihreä, mutten se kaupunkivihreä.

   Mutta, nyt näyttää siltä, että on menossa kilpajuoksu persujen ja kokkareiden kanssa, kumpi löytää enemmän hallitukselle vittuilua asiassa kuin asiassa.
   Siinä leikissä oletettavasti entinen vastuupuolue-kokkareet häviävät, kun noin alas vajoavat.
   Jos minä johtaisin kokkareita, tekisin päinvastoin. Kehuisin hallitusta niin pirusti yleisesti, mutta jättäisin pari houkuttelevaa täkyä hallitukselle kilpailevana hallituksen heikoimmalle lenkille- puolueelle, että heittäisivät sen ulos ja ottaisivat kokkareet mukaan. Minä tiedän mikä se olisi, mutta en sano.
   Miettikää ja pankaa itsenne likoon sen sijaan että, kilpailette perskäpästen kanssa kaiken negatiivisen kaivelun määrissä.

   Mutta ei, kokkareet ovat jääneet vanhalla ajalle eivätkä huomanneet, että maailma on nopeasti muuttunut ja siihen kuuluu suurempi sosiaalisuus kuin mitä luulee saavuttavansa vain yrityspuolueena ja ns. työllistäjäpuolueena.

   Päättele tästä:
   Porvoon kirpputorilla oli kirjakauppias, joka toi päivittäin kirjoja hyllyynsä komealla autollaan ja halveksi asiakaitaan, että ostavat vain noita hänen parhaita historiakirjojaan, kuvateoksia ja musiikkiopuksia, kun köyhille riittäisi ihan dekkarit. Köyhät pitäisi tappaa, sanoi hän.

   Pitäisiköhän kokkareiden maksaa paremmin työntekijöilleen, että heidän yritystensä tuotteet menisivät köyhemmillekin kaupaksi.

   1. Voisin kommentoida tähän paljon sellaista, jota en voi kommentoida, mutta sanon vaan, että huh huh…

 6. Kysymys kaikille oletkos ihan varmaan ottamassa rokotteen kun sen jälkeen joudutkin käyttään verenohennusta vaikka loppu ikäsi
  Että haitat ovatkin näin mutta se on nyt todettu terv tepivaari

  1. Salaliittoteoreetikkojen mielilause: Asiat ovat näin, vaikka asiantuntijat väittävät muuta.
   Mitään verenohennuslääkitystä ei ole todettu tarpeelliseksi rokotuksen jälkeen.
   Sen sijaan sen on todettu vähentävän kuolemisia taudin saamisen jälkeen.
   Olisikohan syytä lukea ne uutiset perusteellisesti…

   1. Tuo verebhennus juttu oliTHL julkituoma jotenka asiaan ei pidäsekoitella pelkkää kuolemis asiaa koska eise sitäole pelkästään terv tepivaari

    1. THL kertoi, että verenohenuslääkettä oli käytetty nimenomaan sairaiden hoitoon ja sillä estetty kuolemia.
     Yhtään sellaista juttua, missä THL olis sanonut, että verenohennuslääkettä tarvittaisiin rokotuksen ottaneihin, ei vielä ole näkynyt missään mediassa.
     Miten olisi, jos lukisit ne jutut huolella ja oikein etkä levittäisi perättömiä satuja.
     Jo tuollaisen jutun jostain löydät, laitat sitten linkin, että muutkin sen pääsevät lukemaan.

     1. Juhak lueppa itse ne ensin en anna sulle linkkejä mihinkään terv tepivaari

       1. Kun tässä kävin läpi THL:n kirjoitukset ja suositukset, ei missään edes vihjattu verenohennuslääkkeen käyttöä rokotteiden yhteydessä, joten jauhat potaskaa tepi.

       2. No eipä niitä ole tullut juhak ltakaan niitä linkkejä jotenka samoja väitteitä sulta on terv tepivaari

       3. Potaskaa sun mielestä se ei nyt vaan ole noin mitä kerrot terv tepivaari

       4. Minä en väittänyt mitään perätöntä, mutta en viitsi n. 100 linkkiä laittaa, kun niissä ei löydy mitään tukea väitteellesi verenohennuslääkkeestä.
        Jos kerran sellainen juttu on, missä väitteesi muka esitetään, laitat linkin tai jauhat paskaa.

       5. Samaa lantaa sieltä tulee en laita linkkiä sinulle mistään terv tepivaari

       6. teuvomast .- Etpä tietenkään laita linkkiä, kun mitään linkkiä ei ole laitettavissa.

       7. Albaanus luulet vaan en auta teitä kahta yhtään missään olkaa mitä mieltä vaan minä pidän omanpääni koska tiedän saaneeni oikeaa tietoa asiassa
        Nyt lopetan turhan asian kanssa kinaamsen terv tepivaari

       8. Juu, on aika lopettaa, kun mitään linkkiä ei löydy niin mistään

       9. Näin se on Albanus, että jänkkäys ei lopu, vaikka mitään asiaa ei ole.

 7. Tepi, tietysti otan sen rokotteen sitten kun antavat. Marevaan pillereitä syön nyt jo, eli ei haittaa lisä.

 8. Tämän aamun korjaus, lehtitiedon mukaan on jo lähes 8 000 rokotettua.

 9. No en minä vastusta piikkiä mutta sen pitää olla 101 % varmaa ettei siitä tule jälki tauteja minulle koska niitä ei korvaa mikään
  Jos minun terveys vaarantuu terv tepivaari

 10. No kun puhutaan miljoonista rokotettavista tuo 8000 tuhatta on pikkuporukka
  Mutta se joka minua huolestutta enten onkin THL jos rokotteesta tulee sivuvaikutusia se onkin sitten toinen jossa niin on käynyt
  Silloin saa kaikki ne rokote vastaiset ihmiset vettä myllyynsä ja sanovat mitäs minä sanoin
  Ja siihen ei ole THL kyllä varaa oman uskottavuutensa vuoksi ja kyllä minulle on oma terveys ensimmäisenä asiana se ei muuksi muutu
  Sanokoot jotkut että se onkin pikku juttu jos saat sivuvaikutteita kun 80 % tervehtyy
  Minä en tuollasta vastuutonta kirjoittelua pidä muuta kun propakandana ja kaiken lisäksi vaarallisena vähättelynä muiden terveydestä terv tepivaari

  1. Nooin 1 / 100 000 todistetusti saanut jonkun kiusallisen sivuvaikutuksen. Sellaiseksi ei lasketa ikään kuin flunssan oireita sivuvaikutuksia tai rokotuskohdan kipeytymistä.

   1. Niitä on nyt julki tullut 8 kpla jokahinen on haittoja niille jille se on ilmennyt tuo on juurivähättelyä tuossa asiassa
    Niitä haittoja ei tulla ainuttakaan terv tepivaari

    1. Uusiksi edellinen kommentti
     niitä haittoja on nyt julki tullut 8 kpl jokahinen on haittoja niille joille se on ilmennyt tuo on juuri sitä vähättelyä tuossa asiassa
     Niitä haittoja ei saa tulla ainuttakaan siinä menee luotto lopullisesti THL puolelle koska se olisi jo toinen rokote josta haittoja on ilmennyt
     En ole sitten missään kohtaa rokote vastainen terv tepivaari

   2. Heikki kaikki nuot ovat haittoja ei pidä sanoa niitä pikku asioiksi ja alkaa tuo kuuluisa vähättely se mikä on muka pikujuttu onkin toiselle suuri terv tepivaari

 11. Tepi, kyllä hallitus väitti ja väittää pääministerin suulla, että valtio korvaa kaiken mitä vakuutusyhtiöt eivät. Siis kaiken mikä johtuu koronarokotuksista.

 12. No ne uskoo ketkä uskoo minä en valtion korvaamisiin usko missään muussakaan asiassa
  Ne lupaukset ovat sama kun nykyään on autojen käyttömaksu piti olla välikakanen ollut n 40 vuotta
  Sanoisin aika pitkä väliaikasuus terv tepivaari

 13. Mutta tämä tästä episoodista ne jotka rokotteen ottaa ne ottaa itse aion ottaa mutta korvauksenhaluan haitoista heti enkä puolen vuoden päästä rahana sanotaan nyt vaikka 10 000 terv tepivaari

 14. Kukin ottaa rokotteen oman pillinsä mukaan ja jospa vaan odotetaan koska sen piikin sitten saa terv tepivaari

  1. Kyllähän jo Krista Kiurukin on arvostellut EU:ta hitaudesta joten ei se hyvin ole mennyt. Lisäksi oma organisaatio on toiminut huonosti, rokotettavia on odotettu lomilta ja ay-liike on joutunut vetoamaan sen puolesta että työterveyshuolto saisi osallistua rokotuksiin täydellä höyryllä. Hallituksessa oli myös puhetta rokotteen hankkimisesta ilman EU:ta Englannista josta Astra Zenecan rokotetta saisi. EU:lla kun näyttää kestävän sen hyväksyminen ties kuinka kauan. Astra Zenecan rokotetteesta ei ole vielä kunnolla tutkimustietoa sen tehosta yli 55 vuotiaiden osalta mutta sillä voitaisiin alkaa rokottaa nuorempia. Hallitus ei kuitenkaan uskaltanut sellaista askelta ottaa, vastuuta ei haluta ottaa lääketieteellisestä asiasta eikä kai uskalleta ärsyttää EU:ta. Joten hidastelu jatkuu. Hyvä puoli on ehkä se että britit kokeilevat sitä nyt ensin ja haitat nähdään etukäteen.

 15. Se toisi jo paljon lisävoimaa, kun annettaisiin kuntien terveyskeskusten hoitaa rokotuksia. Niissä ne kausirokotuksetkinn annettiin.

 16. Niin, niitä rokotteita pihdataan ja pihdataan ja sanotaan ettei ole henkilökuntaa. Pitäisiköhän organisoida jotain uudestaan ja ” puolan johto vaihtaa ”.

Kommentoi