Mistähän juontaa mielleyhtymä rosollista jouluruokana?
Eihän juuri parempaa salaattia ole olemassa ja raaka-aineet näin syksyllä ovat sekä uusia, että aivan älyttömän halpoja?
Oletteko koskaan tehneet porkkalaatikkoa, porkkanoista, jotka on juuri nostettu maasta?
Lanttuloora maistuu muutoin ihan yhtä hyvältä 7 lokakuuta kuin 24 joulukuuta ja jos tekee mieli herkutella niin uunissa haudettua riisipuuroa kera kanelin ja sokerin ei voita kauppojen valmispitkot.
Ei sika vainaakaan sen huonompaa ole juhannuksena kuin jouluna, puhumattakaan monenlaisista kaloista.
Ps. tein kipollisen rosollia ja nautin sitä savukalan kanssa, ilman tonttulakkia.
Kai meilläkin pitäisi olla uskonnolliset poliisit kaduilla valvomassa ettei pukeuduta jouluisesti väärään aikaan, juoda simaa muuta kuin vappuna ja niin edelleen.
Tämä malli toimii erinomaisesti Iranissa, miksei meilläkin?
Minä en tunne erityisiä jouluruokia. Se rosolli muuten on varsinkin syksyajan herkkusalaatti. Graavikalat, savukalat, kylmäsavukalat ovat minulle aivan tavallisia kalatuotteita.
Oikeastaan, en varsinaisia jouluruokia osaa mainita; lanttu-, porkkanalaatikot ovat meillä ympärivuotista ruokaa.
”Joulusilliäkin” meillä tehdään silloin tällöin.
Varsinaista joulukinkkua ei meillä enää vuosiin ole tehty. Jos maistuisi, voitaisiin tehdäkkin.
Minä syön tänään pääsiäisruokaa Mämmiä.
Kuka sen kieltää jos tekee mieli vaikka lanttulooraa sen raaka aineet saa valmiina ainakin pakkasesta
Ei muuta kun aineet yhteen ja uuniin niin sulla on sitä hetken päästä lautasella helppoo kun heinän teko terv tepivaari
Kyllä MINÄ sen voin kieltää jos se ketään auttaa!
Kyuu syön sitten salaa etkä saa tietoa mistään että noin voi käydä vaikka juhannuksena kun viimeksi söin joulukinkkua
No se oli pakkasessa hyvää se oli jussinakin terv tepivaari