8 vastausta artikkeliin “Kertaluonteinen yksittäistapaus tai jotain.”

 1. Kun sanotaan, että perussuomalaisten tukipakettivastustus vaarantaa suomen ja koko unionin tulevaisuuden läpi mennessään.
  Mutta minä sanon, että tukipaketin hyväksyminen on kuin pakkasella housuunsa kusisi, hetken se lämmittä, mutta pian on entistä kylmempi.

  1. Arvi, olen kanssasi pitkälti samaa mieltä, mutta lisäisin vielä kysymyksen, onko tosiaan varmaa se, että pitkässä juoksussa yhteinen velka ja alituinen sääntöjen taivuttelu milloin milläkin perusteella todellakin lisää EU:n yhtenäisyyttä?

   Toinen kysymys joka helposti nousee mieleen on se, että todellisuudessahan mitään varsinaista sopimusta siitä miten tämä yhteinen velka maksetaan pois, ei ole olemassa, on ainoastaan suunnitelmia.

   Entä jos asiasta ei päästä yhteisymmärrykseen?

   1. Tämä yksimielisyys momentti tullaan poistamaan ja suuret maat ( ranska, saksa , espanja, italia ) tulevat unionista tekemään tulo;- ja verounionin ja puheet siitä että tämä tukipaketti olisi ainutkertainen, niin se joka näin sanoo aliarvio pahasti kansan valveutuneisuuden.

 2. Nii- in, aika paljon täytyy olla itteensä viisaampi, että noin suurista rahoista uskaltaa sanoa yhtään mitään.

 3. Hallitus valehtelee täysin kirkkain silmin kertaluonteisuudesta, mutta eipä se yllätä.

 4. https://yle.fi/uutiset/3-11925164

  ”EU:n elvytyspaketti voisi olla pysyvämpi ratkaisu, sanovat talouskomissaarit”

  Että sellainen ”kertaluonteinen” ainutlaatuinen ratkaisu, kuten hallitus ja erityisesti pääministeri Marin jankuttavat.

  Onko niin, että Marin ei ymmärrä, mitä muissa maissa puuhataan, vai onko niin, että Marin tietoisesti valehtelee silmät kirkkaina?

Kommentoi