Kesäkö se sieltä on tulossa ?

Sääennuste lupailee mukavia, linnut laulaa ja silmut muuttuvat lehdiksi aivan kuin taikuri vetäisi kanin hatustaan.

En tiedä muista, mutta itselleni ajatus sortseista ja sandaaleista arkiasuna saa hymyn karahtamaan suupieliin, alituinen nivelten vihlontakin hetkellisesti helpottaa.

Saattaa olla, että ilo jää lyhyeksi, mutta sitä suuremmalla syyllä siitä pitää ottaa kaikki irti.

4 vastausta artikkeliin “Kesäkö se sieltä on tulossa ?”

 1. Kuten joku joskus sanoi Suomen kesästä kyllä se vihreä talvi jotenkin meni mutta se valkoinen talvi oli kamala
  No Suomen kesä on paras jotenka eipä siinä ole haukkumista kun meillä on kaikki vihreänä muualla ne on ruskeena palanaeina
  Suomen kesään kuuluu sateet siinä kun aurinkokin sopivasti kumpaakin no se saadaan mitä saadaan puolen vuoden päästä tiedämme mitä saimme tuliko kesä terv tepivaari

 2. Kyllähän tuo kesältä alkaa vaikuttaa. Tänä aamuna kun Mirrin kanssa olimme lehteä hakemassa; lintukuoro jo siinä heti neljän jälkeen, melkein kuin tropiikissa.
  Västäräkkejä pesii jo pihapiitissä kuten tiaisia (ei Hannu) mutta siepot ovat poissa kuin myöskin pikkuvarpuset. oravia ja siilejä tarttuu tuohon kameraan 20 – 06 välillä. Kauriita riittää, ilveskin ilmeisesti pesimäpuuhissa.
  Harakoita, variksia ja korppeja pesii aivan pihapiirissä. Vähentynyt se tuo pienten varpuslintujen joukko on.

 3. Vähissä ovat talven ilot. Vielä eilen hiihdin 500 metrin katottomassa hiihtoputkessani seitsemän kilsaa kymmenen asteen lämmöissä. Ensin heitin lapiolla pariin kohtaan lisää lunta.
  Jos olisi ylimääräistä rahaa, lähtisin Kilpisjärvelle. Siellä olisi vielä puoli metriä, vaikka lumi tuli myöhään. Mahtoiko vielä tammikuussa saada latuakaan 20 sentin lumeen, kun pohja on kivikkoinen?
  Oulun leveydellä olisi vielä lunta ja edullisia asuntoja Oulusta itään. Oulusta olisi vielä 500 km Kilpisjärvelle, jonne ei kai nyt ryhmämatkojakaan järjestetä.

  Järvessä en ole vielä pulahtanut. Alku aina hankalaa. Eipä näy uimareita Yyterissäkään. Pori olisi edullinen paikka asua. Mutta kun ei ole kunnon talvea.

  https://m.youtube.com/watch?v=Xhk8H-pb9i8&feature=share&fbclid=IwAR2VJKtw01XYsAo1_iFxCWfOUK6VTzioaHt12JahVS2YXoDkEXu6-VCksFE

Kommentoi