Maakuntahimmeli ja ”sote-uudistus” keventävät byrokratiaa ja julkisen talouden rasitetta ;-)

Maakuntahimmeli ja ”sote-uudistus” ovat puhtaasti kansalaisen etu, ellei jopa suoranainen välttämättömyys kansalaisen elinmahdollisuuksille.

Kyynisempi ihminen toki saattaisi havaita kyhäelmässä myös puolueiden mahdollisuuden kupata verovaroja sekä omaan, että kaverien käyttöön.

Ideana on paitsi käsitellä lautakunnissa kunkin hyvinvointialueen asioita, mutta myös luoda lisää luottamushenkilöpaikkoja poliitikoille. Näin hyvinvointialueiden päätöksentekoon saataisiin mukaan myös niitä henkilöitä, jotka eivät pääse läpi aluevaaleissa”

No Suomessa onneksi voidaan luottaa siihen, että merkittävien uudistusten yhteydessä vetäjiksi nostetaan aina parhaat ja pätevimmät voimat :

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/562c1000-df00-4603-a82a-e8a1e333d006

Mikä voisikaan mennä pieleen ?

 

Yksi vastaus artikkeliin “Maakuntahimmeli ja ”sote-uudistus” keventävät byrokratiaa ja julkisen talouden rasitetta ;-)”

  1. Pätevimmät ja parhaat voimat missä noin menisi ei missään byrokratia vaan vaihtuu toiseen paikkaan ja oikeasti mikään ei muutu sotessa maksamme yksityiselle puolelle ja paljon enemmän kun julkisella puolella
    Sen nopeemmin et hoitoihin silti pääse koska ei ne palvelut lisäänny soten toimesta millään sektorilla
    Mikä vois mennä pieleen no kaikki menee pieleen ja yksityinen puoli kiittää ihanaa saamme rahaa tekemättä mitään terv tepivaari

Kommentoi