Pääministerin selitykset, tahatonta komiikkaa vaiko silkkaa ”Husuttelua”?

Pääministerin selitykset bilettämisestä koronalle altistuneena ja toimista sen jälkeen ovat suoraan sanoen hassuja.

Tai no jos nyt oikeasti haluaa  uskoa, että kumpikaan valtioneuvoston kanslian päälliköistä pääministeri ja valtiosihteeri eivät ole tietoisia  valtioneuvoston kanslian 26 marraskuuta päivitetystä koronaohjeesta, niin uskokoon rauhassa.

Toisaalta voi tietenkin ihmetellä kumpi on huolestuttavampaa se, että mainitut eivät noudata omia ohjeitaan vaiko se, että mainitut eivät olisi tietoisia omista ohjeistaan?

No jos altistut illalla koronalla, niin näinköhän seuraavana iltapäivänä annettu negatiivinen testitulos on tae tarttumattomuudesta tai edes seuraavana päivänä annettu?

No ehkä pääministerin kohdalla koronakin itää hieman nopeammin kuin tavallisten kuolevaisten keskuudessa.

 

20 vastausta artikkeliin “Pääministerin selitykset, tahatonta komiikkaa vaiko silkkaa ”Husuttelua”?”

 1. HK, ei kiitos kommentteja enää minun blogiin, yhteen blogiin alkoi kohdistua natsi kommentteja teiltä ja eräältä toiselta, kirjoitin jo siitä näin, joku raja se on minullakin:

  ”Täällä alkoi Heikin ja Kallen natsitarinat. Poistin kommentit ja jatkossa ei heidän tarvitse kommentoida. Teidän natsiaatteenne ei sovi blogiin”

 2. Husuttelua tämä täysin on…laitoin Mika myös tähän tiedoksi eräille että nämä ikuiset PS ja natsi vertailut meni jo huonomman maun puolelle eräillä. Siksi laitoin tähän että aikamoista ”Husuttelua” se näidenkin touhu välillä on…🤔

  Mutta se siitä.

 3. Miksi keskeyttää hyvin alkanut bileilta, kun kerran on vauhtiin päässyt. Aika onnettomiltahan nuo Marinin itsensä ja hänen valtiosihteerinsä selittelyt kuulostavat.

  Minimi vaatimus lienee, että edes tutustuu itseään koskeviin ohjeisiin.

  Tyhmempikin luulisi, että pääministerin noudattavan oman kansliansa laatimia ministereitä koskevia erityisohjeita, eikä vetoavan taviksille jaettuihin ohjeisiin. Toki taviksiakin kehotetaan THL:n ohjeistuksissa välttämään lähikontakteja altistumisen jälkeen. Ikävämpää on se, jos Marin kaiken tiedon saatuaan viis veisasi ohjeistuksista ja jatkoi iltaansa niin kuin ei mitään.

  Pääministerin valtiosihteerillä ja valltioneuvoston kanslian turvallisuusjohtajalla työsarkaa on riittänyt ja jatkossakin riittää, kun he yrittävät selitellä pääministeri toilailuja parhain päin.

  Pitäsisköhän pääministerin esikunnasta ottaa yhteyttä Bob Helsinkiin?

  1. Tämä on liian nuori tuohon hommaan. Kun meillä oli pieni lapsi kotona ei ollut tapana roikkua valomerkkiin ravintolassa…

 4. No eihän me kirjoittelijat itsekään ymmärrä tekevämme kärpäsestä härkäsen?
  Tilanteen vaatiessa saadaan kiinni.

  1. Eipä saatu, joten seli, seli.
   Edelleen, jos pääministeri eiole tietoinen oman kansliansa antamista ohjeista, niin jokin mättää todella pahasti.

 5. Jos Sanna Marinilla ”unohtui” virkapuhelin kotiin hänen lähtiessään juhlimaan, luulisin että Yleisradion toimitusjohtajan Merja YLä-Antttilan työpuhelin on 24/7 omistajansa mukana.
  Nyt pitäisi löytyä äkkiä äärioikeistolaisia uhkia ja/tai jotain muuta tosi raflaavaa, jotta pääministerimme viimeisin töppäys jäisi niinku taka-alalle.

 6. ”Marin valtioneuvoston koronaohjeiden rikkomisesta: ”Minä en ole tätä ohjeistusta henkilökohtaisesti saanut””

  Siis pääministeri ei tiedä oman kansliansa ohjeista?
  Ei voi kuin ihmetellä, kuinka vähällä järjellä tätä maata hallitaan.

 7. Maata johdetaan kansan antamalla mandaatilla onko siinä aina järki päällimäisenä siihen en sano mitään
  Mutta kun kansa sanoo mielipiteensä vaalilla siihen on tyytyminen terv tepivaari

 8. Ihan järkevästihän tämä nykyhallitus bilettäjä-pääministerin johdolla on hommansa hoidellut. On ajettu turvetuoitanto alas, on otettu velkaa enemmän ”kuin laki sallii”, on oltu nöyrääkin nöyrempiä EU:n mallioppilaita, on tehty parhaansa mukaan jotta maahamme saataisiin lisää potentiaalisia pomminheittäjiä ja kurkunleikkaajia, on tehty parhaansa jotta Lipposen hallituksen masinoima taitettu eläkeindeksi jatkaisi eläkeläisten kurjistamista, vaikka eläkerahastoissa on rahaa korruptoitavaksi asti, tai ehkä juuri siksi.

  Listaa voisi jatkaa, mutta koska en kuulu nihilistien aateloimaan joukkoon, lopetan tähän.

 9. Maassa on suurempia asioita kun taitettu indeksi mulla on sen ajan noussut eläke n 2,50 ekee eli ilman indeksin tattoa se olis ollut jopa vitosen luokkaa
  Paljonko se nostaa päivää kohden kk sen verran vähän ettei viitsi edes alkaa laskemaan
  Ja velka suurin osa on mennyt rokotteisiin joita on tarvittu onko turhaa velan ottoa ei mielestäni ole
  Vaikka sitäkin on tullut kyllä paljon mutta kumpi on tärkeämpi asia kansan terveys vaikko raha
  rahaa saa lisää terveyttä harvoinpa voi rahalla mitata terv tepivaari

 10. Totta maar maassa on tärkeämpiäkin asioita kuin eläkeläisten kurjistaminen. Esim. se, etttä Suomen historian punaisin pääministeri vie suomalaiset luvattuun maahan eli korvikeneuvostoliittoon (EU:n liittovaltio), joka toteutuessaan olisi lievimmilläänkin Oligarkia, pahimmillan Orwellin kuvaama Dystopia. Ainakin yrittää viedä.

  Kaikki mihin kommunismi koskee, turmeltuu ja/tai tuhoutuu. Sic!

 11. En usko että se vitonen olis se suurin asia jolla vois nostaa pien eläkeläisen elämää kk
  Olen ollut eläkkeellä v 2003 ja viimeksi sain nousua n 2.50 ekee kk no saa sillä toki yhden leivän
  Tuo politiikka ei minua kiinnosta lainkaan terv tepivaari

  1. Nythän sulla on varaa uuteen autoon, joku edullinen 30 000€ pikkuauto vaikka pienillä päästöillä. Pistät sen 2,5 €/ kk osamaksuun … 🤸🤸🕺🕺

 12. Miksi RInteen hallituksen jäsenet nauroivat Ville Tavion kysymykselle taitetusta indeksistä?

  Heikki Elonheimo (KSML 27.6.) on täysin oikeassa, etä taitetun indeksin oikaisu lisäisi verotuloja. Elonheimon mukaan uudella hallituksella olisi nyt erinomainen mahdollisuus lisätä verotuloja korottamatta kuitenkaan veroja poistamalla taitettu indeksi – jolloin työeläkkeet palaisivat vuoden 1995 rakenteeseen ja tekemällä työeläkkeisiin 8% tasokorotus. Tämä toisi eläkkeensaajille 2,5 miljardia euroa ja valtion kirstuun lisää verotuloja miljadi euroa.

  Olen täysin samaa mieltä Elonheimon kanssa asiasta. Eläkkeistä valtaosa, eli 90% maksetaan työsuhteessa kertyneinä ansioeläkkeinä.

  Niistä valtaosaa hallinnoi yksityiset eläkeyhtiöt, jotka maksavat eläkkeet. Näin ollen taitetun indeksin korjauksella ei olisi vaikutusta valtiontalouteen.

  Käytännössä eläkeläiset joutuvat maksamaan epäoikeudenmukaisesti 10% korkeampaa veroa kuin vastaavaa palkkatuloa ansaitsevat.

  Seurasin 25.6. Yle Areenalta suorana lähetettyä eduskunnan täysistuntoa. Istunnossa Ville Tavio (ps.) kysyi, milloin Rinteen hallitus aikoo auttaa työeläkeläisiä ja korjata Paavo Lipposen (sd) aikoinaan tekemän taitetun eläkeindeksin.
  En ollut uskoa korviani, kun SDP:n ja muiden hallituspuolueiden edustajat purskahtivat nauruun kuullessaan Tavion kysymyksen. Pääministeri Antti Rinne selvensi vastauksessaan Taviolle, että mitään tällaista ei ole tulossa ja hallitus ei korjaa taitettua indeksiä. – –
  ——————————————-
  E.o. on lainaus: Keskisuomalainen Pääkirjoitus&Mielipide 2.7.2019, kirjoittaja Unto Pynnänen, Jyväskylä, kirjoituksen otsikko ”Rinne ei lupaa korjata taitettua indeksiä”.
  ————————————–
  Edellä oleva on Lasse Kallon eli meikäläisen kommentti JuhaK:on blogiin ”Eläkeläisiä rosvotaan tehokkasti taitetun indeksin avulla” 3.10.2021 Pirkan blogit.

 13. Kyllä ne kurjistajat on oppositiossa odottamassa vuoroaan. Äkkiä unohtuu viime hallituksen ”ihanuus”.

 14. Voidaanko Sanna Marinia pitää populistina?

  *********************************************************************
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/31b01cfd-9440-430b-92fd-531855f6d659

  Ruotsin suurin aamulehti tylyttää rajusti Sanna Marinia: ”Julkkisten perseennuolentaa”

  Dagens Nyheterin kolumnisti kritisoi Suomen pääministerin käytöstä julkisuudessa.

  ”Pakonomainen tarve olla suosittu tomppelien keskuudessa paljastaa ihmisestä kaikkein eniten,”

Kommentoi