7 vastausta artikkeliin “Persupropagandaa vai miten se meni?”

 1. Joka epäilee elpymispaketin oikeellisuutta ja sen tuomaa valtaisaa puustia vientiteollisuudellemme, leimataan isänmaa vastaiseksi.
  Nytkin kaavaillusta suomen osuudesta vähennettiin puoli miljardia, syy oli se, kun suomi on hyvin hoitanut koronansa.
  Eli taas rangaistaan hyvin asiansa hoitanutta ja hyödyn kerää kuten aikaisemminkin ”etelän hetelmät”.

 2. Ei mitään uutta. Sitä on arvostellut Vihriälät ja monet muutkin arvovaltaiset taloustieteilijät. Kukaan ei vielä voi todeta sen epäonnistuneen tai onnistuneen edes professorit. Ei Annika Saarikko, ei persut, ei kukaan.
  Se nähdään vasta sitten, kun edes tämä vuosi on eletty missä mennään. Onko Suomen talouskasvu sillä uralla, kun nyt, vai kuinka.

  Suomen vientiteollisuus on liitoksissa siihen, miten suuret Euroopan maat saavat taloutensa tuenkin avulla pyörimään. Sen jälkeen, ehkä vuoden päästä nähdään ensimmäisiä viitteitä mihin ollaan menossa.

  Proffilla ja oppositiota tukevien tahoilla on suuri tarve päästä lööppeihin kuntavaalien alla, vaikka tämä ei siihen liity.

  Se on nyt joka maa hyväksynyt, Nyt vaaditaan, että sen hyödyt osataan lypsää kotiin.
  Arvostelijoita aina riittää riittää, mutta todellisia päättäjiä ja tekijöitä.

  1. Miksiköhän sitä vasta nyt aletaan Suomessakin käsitelemään kun joka maa on sen jo hyväksynyt?

   Taitaa kuitenkin olla niiin, ettei sitä todellisuudessa ole hyväksynyt vielä yksikään maa, kas kun siihen tarvitaan kansallisten parlamenttien käsittely Eu:n omien varojen hankinnasta.

 3. Ei tietrenkään tuossa ole mitään uutta, mutta asia ei vaan mene hallituksessa perille. Vaikka asiantuntijat ovat jo kesästä saakka asiaa rautalangasta vääntäneet.

  Tuo mitä Tervala tuo tuossa artikkelissa esille, on toistettu moneen kertaan, mutta silti yritetään väittää, että jollain ihmeen ketjuvaikutuksella Suomen vienti hyötyy Välimerenmaiden ja Itä-Euroopan maiden massiivisesta tukemisesta.

  Kyllä elpymisvälineen vaikuttavuutta voi ja pystyy arvioimaan jo nyt. Kysehän on niistä mekanismeista, joita sopimuspapereihin on kirjattu toteutettaviksi.

  Ne eivät vaan toimi, koska kyseessä on pelkkä tulonsiirto vauraasta, asiansa hyvin hoitaneesta pohjoisen alueesta asiansa jo vuosia sössineelle etelän alueelle.

 4. Älkää nyt ihmiset pistäkö toisten suuhun sanoja. Poistin yhden viestin, jossa väitetään kanssablogaajan sanoneen jotain mitä hän ei sanonut.

  Tätä EU-projektia on spekuloitu hyödylliseksi ja spekuloitu kasaksi sitä itseään. Ennustamistahan se on.

Kommentoi