Realismi on raskas, mutta välttämätön laji.

Jonkinlaisen kokemukseen pohjautuvan näkökulman sosiaali ja terveydenhuoltoon omaavana henkilönä, en voi olla yhtymättä parin lääkärin mielipidekirjoitukseen .

On toki kiva, että kirjataan lakiin sinällään hyviä ja ihan kaikkien kannattamia asioita, mutta samaan aikaan kyllä pitäisi osoittaa myös resusrssit niiden toteuttamiseen.

Toivon jälleen olevani täysin väärässä, mutta pahoin pelkään, että lopputulos on jotain sellaista, jota ei kukaan halunnut, mutta sitä saatiin.

 

 

12 vastausta artikkeliin “Realismi on raskas, mutta välttämätön laji.”

 1. Olisi kannattanut kiteyttää se, että KEPU haluaisi säilyttää kaikissa kunnissa toimimattomatkin terveyskeskukset ja toiminnot ja, jopa vaatia parempia palveluita olemattomilla resursseilla. Ja, että sote antaisi nyt eväät korjata asiat resurssien suhteen. Eikö näin ?

  1. Miljardien lisäkuluilla tuskin tilanne tulee paranemaan mitenkään.
   Myös kansalaisten matkakustannukset pitäisi laskelmissa ottaa huomioon ja ne lisäävät vielä niitä tulevia kustannuksia kokonaisuudessaan melkoisesti.

     1. Kun sama vanha poliittinen sakki asioita hoitaa, ei kovin paljoa uutta ajattelua voi toivoakaan.

       1. Saatiin tarpeeton maakuntahimmeli ja siihenpä rahat sitten katoavat.
        Kehutut ”uudistukset” jäävät toteuttamatta rahanpuutteen vuoksi.

  2. Vaalien alla halutaan kaikenlaista vähän joka suunnalta ja erityisen paljon populismia esiintyy nyt hallituspuolueissa.
   Realismi on raskas laji.

Kommentoi