Suorapuheinen Anttonen biodieselistä.

ST1 – konsernin Mika Anttonen suorapuheisena biodieselistä:

”– Teen tätä työtä, jotta ilmakehän hiilidioksidipitoisuus saataisiin laskuun. Ja sillä biodieselillä ei saada ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta laskemaan yhtään. Siis ei yhtään. Nolla…

Anttosen mukaan esimerkiksi ST1:n rakenteilla oleva Göteborgin biodieseljalostamo on bisnesmielessä paras investointi ikinä, mutta ilmaston kannalta siitä ei ole mitään hyötyä.”

Hyvä bisnes,mutta…

Vähän sama on paljon mainostettujen ladattavien hybridien kanssa, paperilla kivoja, mutta käytännössä aivan silkkaa viherpesua.

Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla, vai miten se meni ?

 

6 vastausta artikkeliin “Suorapuheinen Anttonen biodieselistä.”

  1. Näinhän se on ml. täyssähköautot, jos valmistuskaari kokonaisuutena otetaan huomioon ml. latausasemien perustaminen.
    Ilmakehän co vähennetäään muin keinoin, vaikka polttomoottorien polttoaineiden puhtaudella, moorrorien tehokkuudella. Tai oikeasti roskatuotteiden tuotannon muuttamisella, verkkotuoteiden palautusten kieltämisellä jne.. Jne. Jne.

  2. Totta ei näillä vaan yksinkertaisempaa on huolehtia niistä suodattimista sähköä rinnalle mutta ei korvaa kokonaisuutta. Hypet on hypetystä.

  3. Talouselämän artikkelia en pääse lukemaan, mutta onhan Anttonen aiemminkin puhunut samasta asiasta.

    Anttonen on ollut kyllä muutoinkin rehellinen omien tekemistensä suhteen.

    Taannoisessa haastattelussa Anttonen myönsi, että hän itse alkoi tehdä tekekoja ilmastonmuutoksen torjumiseksi siinä vaiheessa, kun ensimmäinen fossilisilla polttoaineilla hankittu miljardi oli taskussa.

  4. Vetypolttokennotekniikka on järkevää tulevaisuutta kaikenlaisten ladattavien ja hybridien ollessa säälittävää pelleilyä tekopyhyyden loistaessa.

Kommentoi