Verenpaineen kohotukseen!

Eiköhän verenpaine lähde tällä kohoamaan:

””Ne, jotka naureskelevat Jussi Halla-aholle, että nyt käydään kuntavaaleja, eikä hallitusvaaleja, eivät ymmärrä poliittisen kilpailun ja vallankäytön logiikkaa. Jussi Halla-aho on tällä hetkellä Suomen taitavin poliittinen taktikko.””

https://www.talouselama.fi/uutiset/halla-aho-yrittaa-kaataa-hallituksen-arvioi-professori-han-on-talla-hetkella-suomen-taitavin-poliittinen-taktikko/9b4b84a8-790a-441c-bf93-0fc9d11f9d28?

 

 

 

6 vastausta artikkeliin “Verenpaineen kohotukseen!”

 1. Vielä Halla-ahosta:

  Hän on todellakin taitava ja vaarallisen taitava manipulaattori. Pitää olla hereillä etteivät tallaiset manipulaattorit pääse vallankahvaan; se vasta on vaarallista, kun ottaa huomioon hänen mieltymyksensä eräisiin harrastuksiin.
  Avatkaa nyt silmänne hyvän sään aikaan.

 2. Emeritus toteaa, että perussuomalaisten vaaliohjelmassa ei luvata ”kaikkea hyvää kaikille”. Eli ei ole lähdetty kalastelemaan ääniä katteettomilla lupauksilla.

  Laskuilla pitää olla maksajat.

  Politiikka on yhtä suurta peliä. Toiset ovat siinä taitavampia kuin toiset. Kuka pelaa sitä naistenlehdissä, kuka haastamalla toisia puolueita.

 3. ”Eli ei ole lähdetty kalastelemaan ääniä katteettomilla lupauksilla.”

  Mitkä ovat sellaisia kuten esim. EU:hun liittyvät epärealistiset asiat, kuten verotuksen keventäminen, rakennemuutoksen toteutus, elvytys ja maahanmuuton estämisen mahdottomuus.
  Täyttä epärealismia ja huu-haata. Sanoihan tuon jo uuninpoikakin.

Kommentoi