Pallo on pyöreä

Huuhkajat pääsi kentälle ja lopputulema oli 1-0! Jälkikäteen puidaan entä jos? Kun pelaaja lyyhistyy kentälle se on koko jalkapallomaailmaa sykähdyttävä.
Miten on jalkapallokatsomo jossa vieläpä maskejakin puuttui? Entä jos kun
sammaan aikaan Moskova pannaan 5 päiväksi kiinni koronan leviämisen hillitsemiseksi?

9 vastausta artikkeliin “Pallo on pyöreä”

 1. Puhumattakaan potkupallofanien riekunnasta mm Helsingissä. Ei ollut tietoakaan maskeista, turvaväleistä ja tuskin monenkaan kasseista olut-ja lonkerotölkkien seasta käsidesipulloa löytyi.

 2. Suomi teki historiaa! Ensimmäinen maa joka voittaa ensimmäisen EM turnauksensa yhdellä laukauksella vastustajan maalia kohti. Samaa ei ole kukaan tehnyt MM tasollakaan. Kolmas maalivahti joka torjuu EM tai MM tasolla eka ottelussaan rankkaripotkun! Me tehtiin näin kova tulos! 🇫🇮🇫🇮🇫🇮.

  Onneksi sairauskohtauksen saanut Tanskan pelaaja selvisi 👍

  1. Minun mielipiteeni on että ihminen tarvitsee tässä elämässä myös viihdettä ja urheilu on yksi osa sitä. Voidaanhan sitten kieltää kaikki viihde ja istua säkki päässä pimeässä nurkassa.

 3. Se vaan on niin, että jalkapallo on maailman yleisin harrastuslaji. Me olemme maailman mittakaavassa erittäin pieni harrastajajoukko. Onhan jalkapallollakin haittapuolensa, mutta niin taitaa olla kaikilla harrastuksilla, jos tarkkoja ollaan. Ei aina auta katsoa sitä yhtä sivua, kyllä sitä pitää kääntää välillä.

 4. Ei jalkapallossa lajina ole mitään vikaa. Se on periaatteessa varsin tasa-arvoinen laji, jos vain pallon saa käsiinsä niin pelata voi kuka vaan, missä vaan.

  Jalkapallon ongelmat ovat, kuten niin monessa lajissa, huipputasolla. Minä voin silminnähden pahoin kun ajattelen näidenkin kisojen haittapuolia terveydelle, yhteiskunnille, ilmastolle, demokratialle, yms. Se ei ole itse lajin vika, se on organisaation vika.

 5. Historiallinen voitto huuhkajille, mutta totuus on etteivät tanskalaiset pystyneet enää kunnolla keskittymään jatkettuun peliin koska ajatukset olivat Eriksenin luona. Tanskan saama rankkarikin oli vailla kunnon yritystä vaikka kunnia Lukelle torjunnasta. No, voitto on voitta, mutta vähän jäi paha maku.

Kommentoi