Kylläpä tulee virheitä

Virheitä näyttää tulevan aika paljon, tulee selviä ajatusvirheitä, tulee puhtaasti kielioppivirheitä ja selviä kirjoitusvirheitä.

Suurimman osan minä kirjoitan maailman pienimmällä 4.7 ” kännykällä. Sen olen moneenkin kertaan perustellut, että miksi niin pieni, no että mahtuu taskuun. Minä teen aika paljon ulkotöitä ja siitä syystä pidän haalareita.

Tänään kyllä selviää teenkö kohta yhtään mitään. Tampereella Suu- ja ”Sorkkatautiosastolla” siivotaan suuta, ei kuulemma yhtään tulehdukselle arkaa paikkaa saa jäädä. Sitten alkaa se pirullinen ja raskastakin raskaampi sytostaattihoito. Se on jo lähes kymmenen vuotta sitten tullut kerran kokeiltuakin, silloin tosin oli kyseessä päivän mittainen leikkaus, huh.

Toivotaan taas parasta ja vähemmän virheitä.

5 vastausta artikkeliin “Kylläpä tulee virheitä”

  1. Tykkäsin 15 vuoden takaisesta tikulla tökittävästä kännykästä. Oli tarkempi ja nopeampi kirjoitella kuin tämä apinan lailla tökittävä.
    Voi olla, että liimailen sen nokialaisen vielä kasaan.

  2. Tablet laitteella kirjoittaa nopeasti mutta virheiden määrä kasvaa sitä mukaa kuin Uuno Turhapurolla

  3. Niin, läppäri tietysti olisi mukavin kirjoittaa, ei sitä vaan oikein viitsi kanniskella.

    Minkähän takia tämän läppärin blogiediorissa on fontti mennyt niin pieneksi, on kuin kärpänen olisi käynyt asialla. En oikein keksi konstia sen suurentamiseksi.

  4. Täysin ketuille menikin tämä päivä, oli veri niin ohkasella, että ei lääkäri suostunut mitään tekemään. Sanoi, että sulla valuu veri suupielistä lopun päivää, jos hän nyt alkaa repimään. Meni koko pelko ja jännittäminen ihan hukkaan.

    1. Onko verenohennuslääke kun ohutta verta, pirunmoista silti kaikki sairaalassa laukkaaminen.

Kommentoi