6 vastausta artikkeliin “Hymyä huuleen /Kansalainen/ Pärnänen 11.2.2021”

  1. Presidentti Abraham Lincon oli kuulemma kova kertomaan kaskuja. Tässä yksi:
    Amerikkalainen hallintomies sai Britannialta kutsun tulla valtiovierailulle. Britanniassa Hallintomies otettiin vastaan asiaankuuluvalla kohteliaalla seremonialla. Britit olivat kuitenkin järjestäneet vieraalle pienen jäynän. Olivat laittaneet vessan seinälle George Washingtonia esittävän piirroksen. Ennenpitkää vieraalle tulikin asiaa mukavuushuoneeseen. Kun Amerikkalainen hallintomies palasi takaisin seremoniasaliin isäntiensä pariin, britit yrittivät lukea vieraan naamasta mitä mieltä hän oli jäynästä. Amerikkalainen ei ollut millänsäkään. Viimein eräs britti kysyi viattomasti, mitä mieltä arvon vieras oli puuceen seinällä olevasta kuvasta.
    ”Mitä siitä?, amerikkalainen sanoi. ”Kaikkihan tietävät, että Washingtonin kuva saa englesmannin paskomaan.”

  2. Tämä puolestaan ei ole vitsi. Henry Ford-joka oli myös antisemiitti vaikka saattoi ehkä vanhoilla päivillään muuttaa mieltään-sanoi, että jos kansa tietäisi miten pankit tomivat niin vallankumous alkaisi samana päivänä. Tai oliko se seuraavana päivänä.

  3. Eikö kansa tiennyt Fordin aikana miten pankit toimivat USA:ssa?

    Suomessa ainakin tiedetään miten pankit toimivat. Melkoinen osa suomaisista on töissä pankeissa ja vielä suurempi osa on pankkien asiakkaina.

    *
    Monella yrittäjällä on katkeria muistoja pankkien toiminnasta pankkikriisin aikana.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_pankkikriisi

  4. Pena kuoli, ja koska hän oli suomalainen lihaa syövä heteromies, hän joutui sinne kuumaan paikkaan. Siellä oli muitakin hänen kaltaisiaan suomalaisia miehiä, joten kieliongelmia ei ollut.
    Pena sanoi toiselle suomalaismiehelle. ”Miksi täällä on noin paljon nuoria arabimiehiä? Eikö ne pääsekään taivaaseen?
    Toinen vastasi. ”Kyllä ne pääsivät, mutta kun niille selvisi, että ne seitsemänkymmentä neitsyttä olivat kaikki telaketjufeministejä, ne pyysivät pikaista siirtoa tänne alakertaan.”

  5. Mikä ero on kapitalistivaltiolla ja kommunistivaltiolla?
    Kommunistivaltio joutuu rakentamaan muurin ja aidan, jotta väki ei karkaisi maasta. Kapitalistivaltio joutuu rakentamaan muurin ja aidan, jottei tulisi liikaväestöä riesaksi asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *