2 vastausta artikkeliin “Bratwurstia ja hapankaalia”

  1. Suosittelen jälleen, että valmistaisit suuria annoksia kerralla hyvää ja halpaa ruokaa – ja sitten söisit sitä pitkään ja hartaasti. Siten rahan ja ajan kulu ruokailuihin on edullinen.

    Keitin eilen neljän litran kattilallisen puolukkapuuroa – itse poimimistani puolukoista. Annoksen hinta on mitätön.

    Eilen valmistin myös jauhelihamakaroonipadan (olkootpa nimitys mitä hyvänsä). 400 g makaroonia ja kilo jauhelihaa, kaksi suurehkoa sipulia. Siinä on taas monta hyvää ateriaa, joissa yhden aterian hinta on alhainen.

    Tänään sain tyhjäksi kuuden litran kattilan jauheliharisottoa, huomiseksi jäi vielä lautasellinen lämmitettäväksi mikrossa – sain jääkaappiin tilaa. Hyvää ja halpaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *