Vaihteeksi asiaa Ukkolalta

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc

”Kolumni: Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina – mitä ihmettä!”

Kulttuurimarksismi ja punaviherideologia johtavat tällä hetkellä valtakunnansyyttäjien ja oikeuslaitoksen toimintaa.

Islamterroristit saavat olla vapaana ja levittää ideologiaansa ilman syytteitä.

Muita sen sijaan koitetaan saada tuomituksi milloin mistäkin jonkin epämääräisen ”ihmisryhmän” loukkaamisesta ja solvaamisesta.

Ei ihme, että ihmisten luottamus oikeuslaitokseen heikkenee, kun kulttuurimarksilaiset valtakunnansyyttäjät riehuvat.

9 vastausta artikkeliin “Vaihteeksi asiaa Ukkolalta”

 1. Taisi nyt Räsäselle kapsahtaa omaan nilkkaan, kun sisäministerinä ollessaan vaati vihapuhetta lainsäädäntöön, kun syytetyn penkillä istuivat perussuomalaiset, nyt on ääni muuttunut kellossa, kun onkin syytettyjen penkille joutunut itse.
  Minä en häntä ja hänen sanomisiaan puolusta, kukin vastaa sanoistaan ja teoistaan, vaikka se on totuuden nimissä sanottava, että oikeutta jaetaan nykyään suomessa näistä vihapuheista ja kiihottamisista pärstäkertoimen mukaan.

  1. Tuskin Räsänen ajoi noitavainoperiaatetta, mitä nämä kulttuurimarksistiset valtakunnansyyttäjät ajavat.

 2. En ole perehtynyt siihen mitä Räsänen on sanonut, mutta isis-maissa seksuaalivähemmistöön kuuluvia poltetaan elävältä.

 3. Saattaa olla kovin vaikeeta tutkia noita juttuja tuolla kaukomaalla. Matkustaako joku sinne tekemään tutkimuksia?? Todisteita hankkimaan?Virka-apupyyntöä taitaa olla turha lähetellä.

 4. Räsäseen en nyt kantaa ota mutta ihan vaan tykönäni ihmettelen kuinka valtakunnansyyttäjä priorisoi tapauksia jotka käsittelyynsä ottaa

 5. Siinä onkin ihmettelemistä, mutta tavallinen tallaaja ei kykene ymmärtämään kulttuurimarksilaista ”logiikkaa”.

 6. Perussuomalaiset olivat mukana kyllä kun kiihottamispykäliä sorvattiin. Tuskin niitä tällaiseen touhuun ajateltiin ja poliisihan totesi ettei ole aihetta epäillä Räsästä rikoksista mutta valtakunnansyyttäjä halusi nostaa syytteet. Syytteet ovat olleet niin sekavia ettei oikeusoppinut Matti Tolvanenkaan ymmärtänyt mistä on kysymys. Se johtunee siitä että syyttäjä tajuaa syytteen koskevan uskonnollista ajattelua josta ei voida tuomita mutta yrittää saada sen jotenkin näyttämään muulta. Räsänen puhuu synnistä ja syntisyydestä, syyttäjä yrittää esittää että synnillä on myös maallinen merkitys ja vääntää asiaa niin että tuomitsemalla homoseksuaaliset teot syntinä tuomitsee homoseksuaalit ihmisinä.

  Räsänen on käyttänyt kärjekästä kieltä mikä voi suututtaa monia mutta olisi riittänyt kun kirkko olisi vastannut Räsäsen kritiikkiin. Maallisessa tuomioistuimessa ei pitäisi käsitellä uskonnollisia oppiriitoja.

 7. Toiviainen olisi itse saanut lastia syytteen. Nyt muut joutuvat toteuttamaan hänen missionsa ja näyttää siltä ettei tule tuohesta takkia.

Kommentoi