38,5 asteinen itseohjautuva lämpötyyny ristiselälle.

Itseohjautuvuus on lämpötyynyn yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, nimittäin tyynyllä on painoa runsaat 40 kiloa.

Käytännössä tyyny toimii niin, kun käyn jumppa-alustalle kylkiasentoon niin tyyny automaattisesti hakeutuu selän taakse ja painautuu juuri erityisesti ristiselän kohdalle.

Jo muutamassa minuutissa kipu alkaa kummasti helpottamaan ja lihaskireyskin avautumaan.

Halpahan tyyny ei ole vaan jo pelkkä hankintahinta oli 1200 euroa ja kuukausi kulut ovat luokkaa 80-100 euroa keskimäärin tyynyn käyttöikä on 10-12 vuotta.

https://www.hankikoira.fi/koirarodut/bouvier

 

 

11 vastausta artikkeliin “38,5 asteinen itseohjautuva lämpötyyny ristiselälle.”

  1. Ei meilläkään sänkyyn pääse, mutta kun käy lattialle niin Johan ovat molemmat heti vieressä ja Kaisa (bouvier) käy selän taakse maate niin että takapuoli painaa ristiselkään ja se tapahtuu joka ainoa kerta.

   Helpottaa muutoin ihan aidosti.

 1. Ja mitenkä vaikuttaa henkiseen oloon sitä ei voi mitata millään mittarilla nuot karvakorvat kun on ainoita terv tepivaari

  1. Se on Tepi juurikin näin ja onhan asiasta ihan tutkimustietoa miten koiruudet vaikuttavat niin psyykkiseen kuin myös fyysiseen terveyteen positiivisesti.

 2. Niin, onko mitään suurempaa armoitusta kuin hyisen loskapäivän päätteksi lämmin suihku, kuppi teetä ja oma sänky, johon itsehakeutuvat pehmeät horrostamisen ammattilaiset sekä vatsan että ristiselän puolella. Eikä kukaan ole enää valittamassa kynsien rapinasta tai siitä että tyynyt ovat sängyssä. Tämä tyyny myöskin tarjoaa aivan erinomaisen ratkaisun nk. tyhjän pesän syndroomaan, olen läheisteni kautta havainnut!

 3. Ps. iäkäskin ihminen voi hankkia ulkomailta iäkkään rescue-koiran, joista monia ei suositellakaan lapsiperheisiin, vaan ansaitsisivat rauhalliset, hyvät eläkepäivät. Näistä monet ovat huomattavasti sympaattisempia ja sosiaalisesti toisten koirien kanssa katu-älykkäämpiä kuin monien suomalaisten lellimät rotukoirat.

  Tekosyyt pois!

  Näin voit päästä yli tyhjän pesän syndroomasta:

  – Ala tutkailla tilannetta toisesta näkökulmasta. Sen sijaan, että keskittyisit vahvasti tilanteen negatiivisiin puoliin, keskity positiivisiin sellaisiin. Ajattele esimerkiksi lastesi hyvinvointia. Jos he ovat onnellisia, sinun tulisi olla onnellinen heidän puolestaan!

  – Uudista suhteesi puolisoosi. Nyt on oikea hetki vahvistaa suhdettanne niiden yhteisten harrastusten parissa, jotka olette ehkä aiemmin jättäneet väliin lastenne takia.

  – Ilmaise tunteesi. On aina hyvästä pukea tunteet sanoiksi, ja joskus niistä läheisten kanssa keskusteleminen auttaa niistä yli pääsemisessä.

  -Tee asioita, jotka saavat sinut iloiseksi. Joskus jätämme tekemättä asioita, joita haluaisimme tehdä, koska elämä niin vaatii. Nyt on oikea hetki alkaa toteuttaa näitä asioita. Tämä auttaa sinua pysymään erossa negatiivisista tunteista ja ymmärrät helpommin, että elämä jatkuu.

  – Paranna suhdettasi lapsiisi. Ehkäpä lastesi pois muuttaminen auttaa parantamaan teidän välistä kommunikaatiotanne ja voitte helpommin rakentaa välillenne terveen, iloisen ihmissuhteen.

  (https://mielenihmeet.fi/tyhjan-pesan-syndroomasta-yli-paaseminen/)

 4. Oon pikkuhiljaa luopumassa koiran otosta ja siinä ei pienin vika suinkaan ole itse koira
  Mitä tulee reckue koiraan en olisi valmis ottaan sitä koska itsellä ikää 80 kymppi puoliväissä joutuis tuo koira reppana taas luopumaan
  Nuoremmat voi hyvinkin ottaa sellasen itse mietin enemmän koiran tunteita jos se joutuu uudestaan siihen ettei ole isäntää enää terv tepivaari

  1. Niin, onhan koiralla tunteet… mutta voihan sitä hyviä hetkiä järjestää ystävien ja lastenlastenkin kanssa, itsekin viikoittain näin nyt jo edesmenneitä isovanhempiani, kävimme kauppa-asioilla autollani ja isoisän kanssa syömässä kun isoäiti joutui sairaalaan eikä isoisä aina yksin tahtonut muistaa pitää huolen ruokailuistaan. Toppuutteli aina, mutta sitten kun menimme syömään niin kyllähän se maistui. Vaikka sitten vaan kävisi säännöllisesti jossakin, missä vaihtaa ihan muutama lause ihmisten parissa, uskoisin että tämäkin voisi jo tuoda hyvää oloa 🙂
   Esa Saariselle se on lähikukkakauppa ja vakio-kahvila jossa käy lukemassa lehden, jollekin toiselle jotakin muuta…

 5. Tuo suhteen uudistaminen on hiukan vaikeaa kun vaimoni on kuollut n 10 vuotta sitten
  Mitään tyhjää pesää en tunnista olevan minulla terv tepivaari

 6. Selästäpitäisi huolehtia jo nuoresta alkaen, mutta asutkaan eivät sitä suosi sillä lyhyt pusero nykyhousuilla lisättynä pitää selän paljaana viimalle jne.

 7. Kun joutuu 14 vuotiaana sahalle töihin siinä meni useita vuosia nostellen raskaita tukkeja raamin kitaan
  Siinä tuli pullistumat jotka alkoikin vaivata n 30 vuotiaan selkäni on nyt kunnossa leikattiin v 2001
  Ettei aina ole mahdollisuutta säästää selkää terv tepivaari

Kommentoi