Autoilusta kerätään liian vähän veroa ja asuminen on aivan liian halpaa.

Pikitiet takaisin soralle ja ihmiset taivasalle, ainakin kaikki ne jotka ovat hölmöysissään hankkineet omakotitalon.

Autoilusta kerätään noin 8 miljardia vuodessa, mutta se ei riitä tienpitoon.

Asumisesta kerätään veroja ihan helvetisti monesta eri momentista, mutta eihän nekään mihinkään riitä joten eiköhän koroteta kiinteistöveroa ja tavalla jossa ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Ainoa lohtu kai on se, että mikään ei koskaan ole mistään muualta pois, siis jos on uskominen valtaapitäviin ja miksipä ei olisi ?

Oikeastaan harras toiveeni on se, että sama valtakoalitio jatkaa myös seuraavan vaalikauden, ihmisten on nimittäin hyvä kohdata tekemänsä valinnat.

6 vastausta artikkeliin “Autoilusta kerätään liian vähän veroa ja asuminen on aivan liian halpaa.”

 1. Eivät ne mitään vastuuta tekemisistään ota.
  Vika on aina oppositiossa.

 2. Mika listaa voisi jatkaa, esimerkiksi ruuan ALVi on isompi kuin monessa maassa.

  Mutta tulee ymmärtää että Suomi on maailman paras maa siksi että täällä on yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista mahdollistettu juuri verovaroin.

  Silti, kuten Mika sanoo, toivoisin että nykyinen hallitus jatkaisi seuraavan vaalikauden koska kuvittelen että verojenkeruun sekä velanoton ja hyvinvoinnin luomisen ja ylläpidon kohdalla on joku raja.

 3. Kuitenkin paljon on ihmisiä, jotka sanovat että maksavat ihan mielellään vero, kun saavat vastapalveluksi sosiaalisia palveluita.

  1. Näin on, mutta kysymys on että jos veroja jatkuvasti nostetaan niin tuleeko raja vastaan. Ja kuinka paljon on heitä joiden mielestä veroja kerätään liikaa.

 4. Minä maksan kyllä ”halusta” veroja, kun tiedän niiden kohdistuvan Suomen ja Suomalaisten hyväksi.
  Tämän hallituksen pontimena tuntuu olevan, että ensin kaikki muut ja jos vielä kirstunpohjalla jotain on, niin sitten vasta oma kansa.
  Ajatelkaapa, että joka vuosi kaadetaan kehitysapuakin yli 1000 miljoonaa heidän pohjattomaan kaivoonsa ja tuottamattomaan ja yhteiskuntaa rasittavaan haittamaahanmuuttoonkin kotosuomessa lapioidaan ainakin tuplasti vielä tämä summa.
  Ei olla silloin köyhiä eikä kipeitä, kun miljardit lahjoitetaan ulkomaille heidän kerskansa hyväksi, mutta kun esimerkiksi omaishoitajille muutamaa miljoonaa pyydetään, niin ei oota huudetaan kitapurjeet punavihreästi loistaen.

Kommentoi