En halua keskustelua ulkonäöstäni…

Eräs kärkipoliitikko on todennut otsikon mukaisen lausahduksen useaan kertaan, mutta mikähän siinä on, että samainen poliitikko julkaisee toinen toistaan enemmän photoshopattuja,  erittäin ulkonäkö keskeisiä selfieitä sosiaaliseen mediaan?

Peiliä on turha syyttää jos naama on vino.

 

 

24 vastausta artikkeliin “En halua keskustelua ulkonäöstäni…”

 1. Tulee mieleen tämä Marinin bilekohun keskiö. Arvostan sitä että useampi Ylen toimittaja käräytti hänet tästä. Hänhän koko ajan valitti että miksi media jaksaa tätä juttua – samalla kun piti päivittäisiä tiedotustilaisuuksia medialle jossa hän puhui vain ja ainoastaan bilettämisestä.

 2. Minä olen samaa mieltä, että olkoon jokaisen ulkonäkö pyhä, koska siihen ei itse pysty vaikuttamaan. Se on eri sia, jos haluaa itse tuoda sitä esille, vaikka olisi mitenkä ruma tahansa.

 3. Olen tyytyväinen ulkonäkööni, moni ikäiseni näyttää vanhemmalta 👍

 4. Olen vanhanaikainen ja yksitotinen ihminen, selfiet ärsyttävät minua, tuppaan jopa paljon selfieitä julkaisevia ihmisiä pitämään narsisteina.

 5. Ulkonäölläkö tätä Suomen politiikkaa on johdettu läpi historiallisten ”katastrofien”, joita näyttää vain lisääntyvän päivittäin.
  Eiköhän se ole tapahtunut tamperelaisen ex-kaupunginvaltuuston pj:n osaamisella ja jämäkkyydellä ottaa asiat kuin asiat haltuun ja panna niskoittelijat riviin.
  Mutta sen taas v….aa sivustakatsojia.
  Tämä ei ole mitään ”palvontaa” vaan faktaa, jota kukaan ei pysty kumoamaan ainakaan vielä.

  1. Onko Heikillä kantaa tähän pääministerimme sangen vuolaaseen selfieiden julkaisemiseen ja siihen että kuvia väitetään kaunistellun.

   1. Ei se minua liikuta pätkääkään, mutta miljoonia nuoria some-ihailijoita kyllä. Muotiteollisuutta ja leuanvetäjiä. Suomen vientiteollisuutta, tuote-esittelyä, piilomainontana kyllä.
    Maailmanlaajuista faniporukkaa muotilehdistöineen kyllä.
    ”Siinä sivussa” itse asiaoiden hoito tulee näyttävästi esille koko maaimassa.
    Ei siihen Rinne tai turtisaiset yllä.

    1. Mikähän asian Marin on nyt hoitanut niin hyvin ettei siihen olisi kukaan muu pääministerinä pystynyt?

   2. Matti, kuvia ei ainoastaan väitetä kaunistellun vaan niitä on kaunisteltu ihan urakalla.

 6. Juu, selfieitä bileistä ja juttuja vogueen yms.
  Kyllä ne ovat pääministerin päätehtävä…

 7. Tosi harmi, että Marinin selfiet ovat niin nättejä, ettei häntä voi haukkua esimerkiksi ”seitsemän leivät uuniksi” tai muuten alistaa koska on nainen.

  1. Liisa, Marinin selfiet ovat niin rankasti käsiteltyjä, että ne jo lähinnä näyttävät huvittavilta.

 8. Olisiko aika tosiaan ajanut ohi äijäleiriläisistä kun eivät ymmärrä ihastella kauniita selfieitä puhumattakaan että itse sellaisia ottaisivat

  1. Eivät he ota selfieitä, vaan kuppia korruptioreissuillaan Brysseliin, ja matkalla polttavat tupakkaa hotellihuoneessa sisällä, röhkivät ja haukkuvat naispoliitikot, ja sammuvat istualleen lattialle sänkyä vasten kokoomusnuorten salakuvatessa heidän sikailua videoille feeliksissä koska nuo vanhemmat suomalaissiat uskaltavat möläytellä ääneen ne sovinistiset paskajutut, joita nuoret kokoomukselaiset pikkupojatkin haluaisivat laukoa, mutta eivät kehtaa. Marin pääsee lentokoneeseen, kun suomalainen karju vetää Brysselin huvireissulta palatessaan kentällä krapulaansa puoli pulloa valkkaria vielä ykkösellä uhmaten lentokentän virkailijoille, kuinka elämme demokratiassa ja hän voi tehdä mitä hän tahtoo.
   Ja näin kutsutaan paikalle lentokapteeni, joka toteaa Karjun olevan oikeassa, muttei hänen kyydissään hänen ohjaamassaan lentokoneessa.
   Ja karju jää puhkumaan ja kuopsuttamaan lentokentän kovapintaista teollisuuslattiaa, johon ei tule naarmua kuten kotilattiaan.

    1. Ajattelen, että japanilaiset ja ranskalaiset miehet ovat hienotunteisia ja miellyttäviä ihmisiä kokemuksieni perusteella.

 9. Mietin, että voisiko possun tai karjun kengittää? Olisi jouluna kiva ulkoiluttaa sellaista, jonka kaulaan olisi ripustettu tunnelmallisesti heliseviä kulkusia, joita kengitetyn sorkan kilkutus voisi kivasti rytmittää. Sika musiikkikoneeksi.

 10. Valitettavan usein silmiini tulee tälläistä stereotyyppistä, miesvihamielistä tekstiä. En vaan ymmärrä mikä moiseen motivoi?

  Mitä tulee Marinin kuvapostauksiin, niin sunnuntain pääministerin haastattelutunnilla hän yritti perustella kuvia tiedonvälityksellä. Hänen mukaansa kuvissa on mukana myös tekstiosuus, jossa hän jakaa tietoa mm. Brysselin Eu- tapaamisista. Valitettavasti itse en ole moisian tiedotusosioita hänen kuvistaan juurikaan löytänyt. Viimeksikin oli vain kuva photoshopatusta naamasta auton sisätiloissa.

  Niin ja joo. Marin pääsee koneeseen, mutta karju ei. Toki Marin pääsee koneeseen, mutta ei välttämättä siihen, mihin ensin oli liput varattu. Olisiko viikonloppu venähtänyt pitkäksi? Mutta eipä hätää. Ainahan on olemassa Suomen puolustusvoimien ilmavoimat, jonka univormupukuiset lentäjät lennättävät pääministerin Osloon.

  Karjulla ei moista etuoikeutta ole.

Kommentoi