Mahdettiinko nuolaista ennen kuin…

Sen vähän mitä tulee ihmisten ilmoilla käytyä niin silmiinpistävää on jo tovin ollut huoleton suhtautuminen koronavirukseen ja ihmekö tuo kun oikein viranomaisetkin ovat huolettomuutta osaltaan korostaneet.

No todellisuudessahan kuolinluvut ovat olleet kevään aikana korkeampia kuin koko korona-aikana aiemmin ja vaikka niistä ei voi aivan suoria johtopäätöksiä tehdä niin kyllä ne jostain kertovat.

Ennustaminen  ja varsinkin tulevaisuuden ennustaminen on vaikea laji, mutta HUS:in Lehtinen esittää oman näkemyksensä:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008855040.html

Henkilökohtaisesti käytän edelleen maskia julkisissa tiloissa, joihin menemistä välttelen viimeiseen asti, mutta esim. kaupassa nyt vaan on pakko toisinaan käydä.

4 vastausta artikkeliin “Mahdettiinko nuolaista ennen kuin…”

  1. Aika samoilla mennään ja varsin harvoissa käydään. Aika hyvin niitä naamareita tuolla tutussa marketissa pitävät, kun taas apteekissa luottavat pelkkään plexiin. Huomenna pitää käydä laboratoriossa ja sinne on ihan pakko piiloutua naamariin.

    Minua ei yhtään haittaa, vaikka pidempäänkin sitä maskia pidettäisi, nyt kun siihen on tottunut

  2. 3 rokotusta ja lisäksi pari kuukautta sitten lievä korona. Saas nähdä onko vastustusta jatkoon riittävästi. Liikun paljon ihmisten ilmoilla ja talossakin on nuorta porukkaa. Korona tuli heti maskittomuuden jälkeen.

  3. Kolme piikkiä on minullakin ja lisäksi se infulenssapiikki ja kuumeeton keuhkokuume. Sitten yksi päivä piti maata sairaalan ensiavun seurannassa, kun viimeisillä liukkailla lensin suoraan seljälleni ja löin pahasti takaraivoni. Pari kuvaa ottivat, mutta ei seurauksia, kun pää on umpiluuta.

Kommentoi