Bileministeri Marin kävi heittämässä skeidaa, tällä kertaa Starbourgissa.

Bileministeri Marin käväisi Starbourgissa tokaisemassa kuinka väärin on se, että venäläiset saavat turistiviisumeja Eurooppaan..

No hyvä näin, mutta bileministerin jauhojengi ei kuitenkaan tee mitään sen eteen, että Suomen osalta käytäntö lopetettaisiin.

Eikä tässä nyt voi piiloutua edes EU:n selän taakse, kun muissa jäsenmaissa turistiviisumien myöntäminen on jo lopetettu, eikä se oikeusvaltioselittelykään mene läpi vai eikö esim. Baltian maat ole oikeusvaltioita ?

P.s. Avauksella ei ole mitään tekemistä persujen kanssa, joten pakkomielteinen voi ohittaa avauksen.

12 vastausta artikkeliin “Bileministeri Marin kävi heittämässä skeidaa, tällä kertaa Starbourgissa.”

 1. Normaalia demaritoimintaa.
  Ollaan olevinaan yhtä mieltä populismin mukaisesti, mutta tehdään aivan muuta.

  1. EU ei ole moista päätöstä tekemässä, eikä sellaista päätöstä ole muutkaan odottaneet, joten vaikuttaa aivan EU:n selän takana piilottelulta, mutta eipä yllätä kun katsoo jauhojengin kokoonpanoa.

 2. Marin sitä, Marin tätä, en pysy perässä mutta hävettää tilanne että olemme ainoa maa jolla yhteinen maaraja Venäjän kanssa joka näitä viisumeita myöntää. En väitä että olisin asiassa viisaampi kuin Marin mutta häpeän.

  1. Tämä on TODELLA NOLOA. Venäläiset harjoittaa siviilien tappamista Ukrainassa ja meidän pitää ymmärtää näitä 🤔

 3. Jospa joku minua viisaampi( niitäkin on ) sanoisi minulle, että miksi venäläisten turistien pitää päästä suomeen ?

 4. Kieltämättä, mikä estäisi tekemästä samaa päätöstä kuin Viro? En ole ainakasn lukenut mitään hyvää perustelua sille jos kerran muka halutaan lopettaa turismi Venäjältä,

  1. EU ei ole sanonut poikkipuolista sanaa baltian maiden viisumikielloista, joten se ei sanoisi myöskään, jos Suomi päättäisi saman.
   On puhdasta kaksinaamaisuutta vaatia EU:ta tekemään päätös Suomen puolesta.

  2. Täällähän oli Hirveet äänessä sen puolesta että kaikkia venäläisiä pitää auttaa ja päästää Suomeen. Nämä on jo aivopesty.

 5. Baltian maat ja Puola vetävät linjaa, ettei muiden EU-maiden myöntämillä Schengen-viisumeilla ei pääse näihin maihin.

  Saksa (ainakin) ajaa lepsua linjaa.
  *
  Bryssel näyttää olevan tekemässä (oikean) päätöksen:

  https://yle.fi/uutiset/3-12616840

  EU:lta tiukat linjaukset venäläisten viisumeille – jo myönnetytkin otetaan tarkasteluun

  Euroopan unioni aikoo linjata tiukasti venäläisten turistiviisumeja, kertoi Euroopan unionin sisäasioista vastaava komissaari Ylva Johansson perjantaina päivällä vieraillessaan Nuijamaan raja-asemalla. Hänen mukaansa enää ei ole olemassa perusteita päästää venäläisiä helposti EU:hun.

 6. Vihreät halusivat turvata Putinin opposition mahdollisuuden päästä turvaan Suomeen. Se on ihan oikein. Heti päästäisin tänne sen vanhan rouvan joka poltti kenraalin auton tai sen naistoimittajan joka juoksi uutislähetykseen sotaa vastustavan kyltin kanssa.

 7. Niin se puhe on kokonaan luettavissa ja ihan selkeä tarkoitettu koko EUlle ja Suomi haluaa sillä tasolla yhtenäisen päätöksen. Muistanette myös että meilllä on pitkä raja.

Kommentoi