Ei mikään muu ole varmaa vaaleissa, ainoastaan Purran I hallitus on varma.

Kun mediat pitävät jo kokoomuksen vaalivoittoa ja tulevaa pääministeriyttä lähes varmana, niin minä en sitä pidä vielä taputeltuna ja sanon siihen nyt muutaman syyn, miksi näin luulen

1 ) Liike Nyt  syö kokoomukselta pari prosenttia.

2 )  Kepun vasemmistohallitukseen osallistuminen sai suivaantuneet kepukannattajat Gallupeiden mukaan väliaikaisesti kokoomuksen helmoihin, mutta hyvin sopii tähän sanonta, että kyllä routa kepuporsaan kotiin ajaa vaalipäivänä ja kepun kannatuksen nousu nykyisestä muutamalla prosentilla tekee loven kokoomuksen äänilaariin.

3 ) Ja ei vähäinen ole myöskään ”Ryrdmaneiden” siirtyminen kansallismielisen puolueen siipien suojaan, johtuen kokoomuksen ajautumisesta liiaksi vasemalle maailmoja halaamaan.

Näistä jo muodostuu kannatuksen putoaminen alle 20% ja kun perussuomalaiset nousevat vielä sen saman kuin tammikuunkin Gallupissa, niin voittajasta ei liene epäselvyyttä.

SDP.n  ja heidän kannatksensa alamäen takaa heidän puheenjohtajansa äärettömällä vallanhimollaan ja olen vakuuttunut, että kansalaiset haluavat muutosta ja tietävät muutoksen tapahtuvan vain äänestämällä PerusS  ykköseksi.  Ja minua hymyilyttää kaikki ne lausunnot kun sanotaan, että kukaan muu puolue ei perussuomalaisten johtamaan koalitioon liity, niin saattepa nähdä, että oven takana sisäänpääsyä odottelevat kaikki muut vihersosialisteja lukuunottamatta ja heihin rinnastan myös Rkp.n

Ja nämä rasismi,-ja Putinilla ja valheellisilla EU-erolla pelottelut saavat vielä empivätkin vaaliuurnille antamaan tukensa persujen politiikalle.

Jos näin ei tapahdu kuten yllä kuvasin, niin myönnän erehtyneeni, vaikka hyvin harvoin jos koskaan joudun niin tekemään.

( LEIKKAA TALTEEN )

 

13 vastausta artikkeliin “Ei mikään muu ole varmaa vaaleissa, ainoastaan Purran I hallitus on varma.”

 1. Ainoa, missä Purra hallitsee on sinun kehujen ja kirjoitusten määrä. Persuja ei hyväksy mikään puolue kumppanikseen, ei valtakunnassa niin kuin ei Tampereellakaan paitsi oppositioon.

  1. Täytyyhän sinun paskanjauhamisillesi perussuomalaisista saada vastavoima ja palauttaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin.

 2. Kyllä se varma on mutta missä taitaa jäädä perusuomalaisten hallitukseen muuhun tuskinpa on edes kyyjä terv tepivaari

 3. Itse en spelukoi kuka jää minne ja kuka voittaa mitäkin, äänestäjät sen kertoo…mutta kepuleille koittaa romahdus, se on varmaa…

 4. En minäkään mutta en olekkaan fanaatikko mihinkään politiikkaan mutta itse tekemiini lihapulliin sitä olen
  Äsken niitä meni parin siiklin mukana reilu kymmenen terv tepivaari

 5. ”kukaan muu puolue ei perussuomalaisten johtamaan koalitioon liity, niin saattepa nähdä, että oven takana sisäänpääsyä odottelevat kaikki muut vihersosialisteja lukuunottamatta ja heihin rinnastan myös Rkp.n”

  Kun poistetaan ”sisäänpääsyä odottelevien” joukosta em. fantasiassa erikseen mainitut, jäävät jäljelle kok, kepu, KD ja sirpaleet. Kahta ensin mainittua ei kuitenkaan perussuomalaisten puoluetoimiston eteisessä asian puuttuessa näy. Eikä näy kahta jälkimmäistäkään sillä heilläkään ei periaatteellisesta valmiudestaan huolimatta olisi mitään motiivia notkua siellä. Kaikki hallitukseen halajavat ovat koalitiota muodostettaessa muiden ovien takana.

  1. Helsingin heppu.
   Minä en usko että kukaan jättää näistä mainitsemistani puolueista perussuomalaisten soidinhuutoon vastaamatta, sillä arvot ja aatteet kyllä liukenevat, kun kysymyksessä on vaatteet.
   Mutta mitäs tästä kiistellään, parin kuukauden kuluttua ollaan viisaampia.

 6. Aikanaan noihin sitten löytyy kyllä vastaukset olipa soidin kuinka hyvällä tasolla terv tepivaari

 7. Saas nyt sitten nähdä, että palveleeko ulkoparlamentaarinen korporaatio AY enemmän ”isäntänsä” hyvänä vaalivankkureiden vetäjänä eduskuntavaaleissa, kun lakkokenraalit jo kiihottavat jäsenistöä laittamaan persettä penkkiin, vai tekeekö lakkoiluillaan karhunpalveluksen isännälleen.
  Toki lakoilla on paikkansa yhteiskunnassamme ja varmasti nytkin palkansaajilla on tarpeensa tulotasojensa ja työolosuhteidensa vaateissa, mutta väkisinkin tämä ajankohta, olkoonkin sopimukseton tila, niin panee laskenmaan 1+1=2
  Itse uskon, että jo se, kun AY on menettänyt jatkuvana virtana jäsenistöään Loimaan kassalle, niin oletan lakkoilun vain kiihdyttävän virran juoksua ja se varmasti tulee näkymään myös negatiivisena vasemmistopuolueiden vaalimenestyksessä.
  Sitä ei aina tiedä kun seuraa, että heiluttaako häntä ( AY ) koiraansa ( sdp ) vai päin vastoin.
  Olen verrannut näitä kahta Siamilaisiin kaksosiin ja yhdessä ne pysyvät hengissä, mutta erikseen leikatessa molemmat menehtyvät.
  Voisi aivan perustellusti kysyä koiralta ja hännältä, että onko kaikki heidän toiminnassaan heidän omasta mielestään mennyt niinsanotusti putkeen, kun kyselytutkimukset osoittavat perussuomalaisten olevan suurin työväestön puolue.Eletään siltäkin osin mielenkiintoisia aikoja, kun toiset sanovat että sini-punaa pukkaa, niin mitenkähän se onnistuu kun lähdetään köydellä työntämään asiaa maaliin.

 8. Tuosta työväen suurimmasta puolueesta olen aika lailla erimieltä ei äärioikeisto sitä ole
  Mitä taas tulee AY sotkeutumisiin vaaleihin mm lakoilla on aika utoopinen edes ajatuksena terv tepivaari

 9. EU-eropuheet syö Purran kannatusta ja Marinin voima lisää kannatusta…

Kommentoi