AY ja Putin, kuka kirjoittaa hullun paperit.

Urheilussa yleensä kun joukkue ei menesty, niin valmentajaa vaihdetaan ja niin se on yrityselämässäkin, jos osake on syöksykierteessä, niin sen jälkeen firmaan otetaan saneeraaja saattamaan yritys takaisin kaltevalta pinnalta tasaisemmalle maaperälle.

Sitä minä nyt kuitenkin ihmettelen, että vieläkään ei AY jäsenistö näe sitä, että nykyisten johtajiensa toimin heitä odottaa, jos ei ihan hautajaiset, niin köyhän syväkyykky kuitenkin.

Nyt pitää jäsenistön nousta barrikaadeille, ei hallitusta vastustaakseen, vaan pukemaan johtajilleen oman pakkopaitansa ja lähettämään heidän Nuivanniemeen tarkempiin tutkimuksiin, sillä suuruudenhulluus on laajetessaan vaarallinen tauti ympäristölleen.

Lieneeköhän AY herrat käyneet imemässä oppinsa Putinilta kun vaikuttaa siltä, että kasvojen menetyksen pelossa uhrataan kansa/jäsenet tanssimaan omalla haudallaan.

Ennen oli työ ja sen tekeminen ja teettäminen kunnia asia, nyt tämä vasemmistolainen  demokratianvastainen korporaatti haluaa, että laitetaan kintaat ja järki narikkaan ja hikoillaan vain silloin kun juostaan Kelan ottoautomaatille.

Toistaiseksi ainakin Suomessa vallitsee vielä demokratia ja marssijärjestys, eikä täällä ulkoparalamentaarinen  korporaatti ohita eduskuntaa maamme lakien ja asetusten säätäjänä, olipa sitten kuinka kovat pelot hyvänsä työhön joutumisesta oleskeluyhteiskunnan sijaan.

 

5 vastausta artikkeliin “AY ja Putin, kuka kirjoittaa hullun paperit.”

  1. Britanniassa vuosina 1984-1985 tapahtunut kaivoslakko loppui tuloksettomana ja päätti samalla ammattiydistysliikkeen suuren vaikutusvallan aikakauden Britanniassa.

    Ja niin on käymässä ja tulee käymään myös Suomessa, että jos ei AY suostu demokratiassa noudattamaan demokratiaa, vaan haluaa asettua lainlaatijaksi lainlaatijan paikalle, niin ……

  2. Saan koleerisia kohtauksia lukiessani ay;n ja vasurien kapinatouhuista.

  3. AY:n toimissa on typeryyksiä, kuten Ukrainan asetoimitusten sabotointi.

    Mutta myös viisautta. Lentoliikenteen lakko on tehokas, viisas ja nerokas tapa vaikuttaa hallitukseen. Se on ensimmäinen todella strategisesti mietitty kohde.

    1. Olen lukenut että ammustehtaan lakko ei ratkaise Ukrainan sotaa puoleen eikä toiseen. Ei sillä ole merkitystä myöskään AYn lakkoponnisteluille mutta moralistin suuhun se jättää pahan maun.

  4. Ay-liike on osoittanut sen, että oikeutta poliittisiin lakkoihin on välttämätöntä rajoittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *