Demarit ovat kuin mykkä paskalla Urpilaisen tukena.

Presidentinvaalien sanotaan olevan henkilö vaalit, jolloin ihmiset äänestävät henkilöä, ei puoluetta.

Mutta jos  kaikki äänestäisivät kuten itse teen jokaisien vaalien kohdalla, eli äänestän aina ensisijaisesti puoluetta, niin silloin vaalien lopputulema olisi pitkälti se joka oli kevään eduskuntavaaleissakin.

1)Stubb (kok)

2)Halla-aho (PerusS)

3)Urpilaine (sdp)

4)Rehn (kepu)

5)Haavisto (vihr)

jne

Minulle ei tulisi mieleenikään äänestää ketään muuta kuin perussuomalaista ehdokasta, joka nyt näissä vaaleissa on Halla-aho ja en voi ymmärtää että miksi esim.demarit äänestävät suurin joukoin Haavistoa, joka on yrittänyt kovasti hinkata punaväriä irti perperistään ennen vaaleja.

Vasemmistoliitosta ei niinkään vuoda ääniä Haavistolle.

Kuvittelisi nyt demareidenkin tajuavan, että Haavisto ei voi koskaan voittaa Stubbia toisella kierroksella, eli miksi se siirtymä on niin suuri kuitenkin Haaviston suuntaan, sillä ainoa joka todellisuudessa voisi edes teoriassa Stubbin voittaa toisella kierroksella olisi Urpilainen, jos demarit pysyisivät ensimmäisellä kierroksella oman ehdokkaansa takana.  Voidaan nyt jo ennakkoon sanoa demareiden suuntaan, että jos ja kun äänestätte Haavistoa, niin äänenne menee hukkaan presidentin virkaa täytettäessä.

Perussuomalaisista osa äänestää Stubbia, koska tietävät että Halla-aho ei toisella kierroksella voittaisi vihervasemmistolaista ehdokasta ( Haavisto-Urpilainen )

Paljon tapahtuu siis taktista äänestämistä, mutta voihan nytkin käydä kuten kävi kevään eduskuntavaaleissakin, kun taktikoijat kusivat omille kintuilleen ja toiselle kierrokselle äänestetään  Alex ja Jussi.

Paljon näkyy jo olevan lievää pakokauhua medioissa siitä, että jospa ne persu perkeleet äänestävätkin taas kuten tekivät keväälläkin, niin silloin ei punavihreitä toisella kierroksella nähtäisi.

10 vastausta artikkeliin “Demarit ovat kuin mykkä paskalla Urpilaisen tukena.”

 1. Uusi Vuosi ja kaikilla hyvä tahto. Presidenttikin halusi yhteistyötä hallituksen ja opposition kanssa!

 2. Ainoa jännityksen kohde näissä vaaleissa on, että syökö vihervasemmisto Urpilainen, Haavisto, Andersson niin ristiin toisiltaan ääniä, että se tarjoaa Jussille paikan toiselle kierrokselle.

 3. Presidentin vaalit ovat aina henkilö vaalit ei siihen ole puolueilla sanomista yhtään missään
  Ja valittu presidentti pitää eron omasta puolueestaan sellasena ettei hänellä ole puolue sidonnaista asiaa mitenkään terv tepivaari

 4. Jos Jussi ei kykene asiaa ymmärtämään hän ei ole sopiva ehdokas presidentiksi terv tepivaari

  1. Kaikki ehdokkaat ovat puolueidensa peilikuvia ja koko kansan presidenttejä ei taida tällä hetkellä olla missään muussa maassa kuin P-Koreassa.
   Äänestä sinä tepi vaan kirkkovenettäs, niinhän olet sanonut.

   1. Presidentin pitää poistua puolue politiikasta kokonaan siihen ei ole muita teitä kellään ei edes Jussilla terv tepivaari

 5. Niinhän tuo Halla-aho on ja pysyy, puolueen haarniska päällään jo nyt Eduskunnan puhemiehenäkin, kun vetää kotiin päin.
  Minusta tämä on aivan turhaa veivausta. Sehän nähdään sitten ennen äänestyspäivää, mitkä ovat askelmerkit.

 6. Saa nähä miten käy. Urpilainen tuli myöhään ja mielestäni oli häneltä kardinaalimoka lähteä kehumaan Lipposen venäjäbisneksiä. On tiettävästi liian arvokas oppi-isä hänelle ettei uskaltanut sanoa ei. Sääli, Jutta on tosi fiksu ihminen ja hänen diplomaattiset taitonsa ovat hatunnoston arvoisia.

  Minulle vaalikone sanoi että stubb on vähiten sopiva. Se ei yllätä. Hän on myös Suomelle erittäin huonosti sopiva.

  Onneksi listalla on useampiakin hyvin sopivia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *