En tiedä, mutta mielestäni pronssikin tuntuu jo voitolta..

Vasemmisto on ilkkunut ja riemuinnut sillä, että saivat Haavistolle äänensä keskittämällä Jussin pois toiselta kierrokselta mutta……..

Kyllä se vasemmistolle on lähinnä Pyrrhoksen voitto, kun perussuomalaiset ovat kuitenkin keskeisenä tekijänä siihen, että vihervasemmistolaista presidenttiä ei Suomeen saada nytkään, kun toisella kierroksella ovat Stubbia äänestämässä.

Ei varmasti yli 600000 perussuomalaisia äänestäneistä löydy kuin korkeintaan muutama ”Sheikki”, jotka jonkin henkilökohtaisen kaunansa vuoksi äänestävät  vihersosialistia Stubbin sijaan.

Nyt Haavisto maksaa kallista hintaa vihreiden vihanlietsonnasta, kun ovat leimanneet  perussuomalaiset kaikki fasisteiksi ja rasisteiksi ja ei ole väärin sanoa, että sitä nyt niittää mitä ovat kylväneet.

Oli oikeastaan hyvä että Jussi ei päässyt toiselle kierrokselle, sillä se olisi ollut vain voimien tuhlausta ennalta varman tuloksen vuoksi, sillä voittoon se ei olisi riittänyt.  Nyt kuitenkin ollaan Stubbia äänestämässä ja estämässä viherpunaisen pääsy Mäntyniemeen, joten voittajiahan tässä ollaan pronssisijasta huolimatta.

Sen verran hyvin tunnen perussuomalaista sielunmaisemaa ja isänmaallista katsantoa, että vaikka kokoomuksen Stubbi ei kaikilta osin olekkaan sitä mitä haluaisimme, niin se ei kuitenkaan perussuomalaisia saa antamaan ääntään vihreälle, joka on sisältä punainen.

Tappion karvasta kalkkia joutuu vihervasemmisto taas nielemään presidenttiä valittaessa ja niin tulee käymään myös sille korporaatti-mafialle, joka kuvittelee omistavansa veetto-oikeuden eduskunnan ja hallituksen päätöksiin.

Ainoa asia millä työntekijä estää joutumisensa kyykkyyn on mennä töihin ja erota AY.sta ja jättää lakkokenraalit orjineen keittelemään soittajilleen soppaa Purran ikkunan alle vaikka maailman tappiin.

11 vastausta artikkeliin “En tiedä, mutta mielestäni pronssikin tuntuu jo voitolta..”

 1. No eihän tuo voitto mikään uusi asia ole ennen sanottiin kilpailijalle että kulta voitetaan hopea hävitään ja pronssi taas voitetaan terv tepivaari

 2. En voinut olla huvittumatta eilen kun iso-Antti piti tiedoitustilaisuuden siitä, että demarit eivät lähde puolueena kumpaakaan ehdokasta suosimaan, vaikka senhän näkee jo sokee Reettakin, että demarit ovat 99% Haaviston takana, siis ne 4% kin jotka Urpilaista äänestivät. Iso-Antti muistutti enempi SAK.n lakkokenraalia kun parlamentissa toimivaa puolueensa puheenjohtajaa.

  1. En ole ymmärtänyt miksi SDP julistautuu neutraaliksi asiassa, osaisiko joku täällä selittää.
   En sillä kysy että asialla merkitystä ole sillä kuten Arvi sanoo koska Haavistoa äänestävät demarit jos alakulossaan nyt yleensä äänestävät

 3. Sheikille nostan isosti hattua. Hän ymmärtää, että ei kannata jumittua Pekan seksuaaliseen suuntautumiseen vaan valita se ehdokas joka tulee persujen kanssa toimeen. Ja on tullut toimeen, useasti.

  Kilpailijansa on todennut, että ei ikinä harjoittaisi dialogia persujen kanssa. Ja sitä sitten pääosa persuja äänestää. Järki ei ole vahva.

  1. Tässä ei ole mistään homoudesta kysymys, vaan vihervasemmistolaisesta mailmanparannus ideologiasta, joka esiiintyy isänmaa vastaisuutena.

   1. Tuossa asiassa molemmat ehdokkaat ovat 1:1 identtisiä, et löydä tältä osin mitään eroa. Haavisto oli valmiimpi pitämään rajat kiinni venäjälle pidempään, siinä pientä eroa mutta eipä muuta.

    Iso ero on tässä: Haavisto uskoo ideologiaansa. Kilpailijansa uskoo siihen mitä kulloinenkin rahoittaja vaatii.

    1. Haavisto on omien taustajoukkojensa ideologian vanki.
     Stubb on lähinnä talous, ei maailmanparannus edellä kulkeva ja se tarkoittaa sitä, että ei tuhota Suomalaista hyvinvointia muiden takapihoja siivoomalla.

 4. Jos äänestän, niin sitten äänestän joko kirkkovenettä tai Haavistoa näillä näkymin, mutta jätän ratkaisun vaalipäivälle.

  Stubbi on liian ailahtelevainen Marinin tapaan.

  1. Äänestin koleerista Jussia ja voisin äänestää nytkin. Sangviinikko eli Aleksi on kevytmielinen.

   Venäläinen flegmaattinen sotapäällikkö Kutusov tuhosi Napoleonin armeijan vetäytymällä Moskovasta. Napo odotteli Moskovassa neuvottelija Morosovin saapumista ja Morosov eli Pakkanen tulikin.

   Ei Pekka ole paha valinta.

   https://psycho-test.org/fi/test/phlegmatic_test.html

 5. Niin rahoittaja voi vaatia ja se pistää ajattelemaan miten silloin käy Suomen edun?
  Venäjä taas mollaa Haavistoa jo.

 6. Miten se on ,Arvi, lupasit syödä hatullisen jotain jos halla-aho ei pääse toiselle kierrokselle. Joko olet hommannut syötävää. Eli hatullisen Pas..aa vai käännätkö takkia persulaiseen tyyliin ?? Ja mitä tulee vaalitulokseen niin voi sanoa, että alavilla mailla ei ole hallan (halla-ahon) vaaraa tulevaisuudessakaan. Helvetin hyvä tulos. Tosin ärri-purra tanssi voitontanssin jo 16 % kohdalla. Osoittaa vm:n laskutaitoa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *