Halla-aho taistelee kodin,uskon ja isänmaan puolesta Globalisteja vastaan.

1) Stubb ja ensimmäisen kierros 26,1%

2)  Halla-aho ja ensimmäinen kierros 16,9%

3) Urpilainen ja ensimmäinen kierros 16,8%

4) Haavisto ja ensimmäinen kierros 15%

5) Rehn ja ensimmäinen kierros 8%

Kuten huomaamme, niin kolmen ensimmäisen järjestys on tismalleen sama kuin se oli viimeisissä eduskuntavaaleissakin ja vain kepu ja vihreät ovat vaihtaneet paikkaa keskenään.

Perusteluni.

Stubb on ykkösenä kokoomuksen  uskollisten äänestäjien johdosta, olipa kysymys mistä vaaleista hyvänsä ja olipa sitten ehdokkaana kuka hyvänsä, he eivät jää kotiin äänestyspäivänä, eivätkä osallistu taktikointiin.  Lisäksi ainakin kepusta ja Rkp.stä tulee lisäkannatusta, joka näkyy parempana % kuin kevään eduskuntavaaleissa.

Halla-ahon kohdalle hänen kannatuksensa ja nousemisensa vaalin ensimmäisen kierroksen kakkoseksi johtuu yksinkertaisesti siitä, että hän on ainoa kansallismielinen ehdokas, kun muut ovat Globalisteja, jotka keskittyvät ennen kaikkea politiikassaan siihen että mitähän muut meistä ajattelevat, kun Halla-aholle tärkeintä on miten Suomi pärjää ja miten hän voisi parhaiten olla Suomalaisten etuja edistämässä.  Suurin huoli onkin Halla-aholla, että miten saada perussuomalaisia äänestävät innostumaan myös eduskuntavaalien lisäksi muistakin vaaleista, kuten nyt presidentinvaaleista.

Urpilainen tulee komanneksi demareiden peruskannattajien siivittämänä ja kun Haavisto on hangannut itsestään irti punaväriä, niin Urpilainen on vastaavasti lisännyt punaväriä huuliin ja poskipäihin, jolla uskoo proletaarien torilla pyörtyvän ihastuksesta ja kun lupasi vielä lähteä jos presidentiksi valitaan, niin valtakunnansovittelijaksi valtakunnansovittelijan paikalle.  Enkä usko myöskään demareiden lähtevän taktiikka äänestämiseen ja Haaviston taakse, vaikka Gallupit eivät olekkaan tykänneet.  Demarit kuitenkin ajattelevat, että ainoa joka voisi  Stubbin voittaa tosella kierroksella on Urpilainen, sillä Haavisto on jo kaksissa edellisissä vaaleissa osoittanut, että hänestä ei tule kolmannellakaan kerralla Mäntyniemeen ”emäntää”.

Haavisto, no katso edellinen osio Urpilaisesta.

Rehnin prosentit ovat 1/1.teen kepukannatuksen kanssa ja vaikka hän onkin koettanut kepulaisuuttaan piilottaa kaikensortin kansanliike jippojen taakse, niin kepu pettää aina on niin syvään juurtunut kansalaisten alitajuntaan, että se näkyy nytkin Rehnin suosiossa negatiivisena, olipa hän kuinka hyvin tahansa pärjännyt tenteissä,. Ja uskon  kepulaisten lähtevän tukemaan Stubbia tietäen, että Rehnillä ei ole kuitenkaan mahdollisuutta edetä toiselle kierrokselle.  Ja oletan jonkin verran kepuun pettyneitä lähtevän äänestämään Halla-ahoa.

Andersson, Aaltola, Essayjah, Harkimo tulevat sitten maaliin tässä järjestyksessä.

Jos ja kun Stubb ja Halla-aho ovat toisella kierroksella, niin siinä tulee presidentin valinnan lisäksi selvitetyksi myöskin se, että miten suuri osuus äänestävistä Suomalaisista ei osta eikä niele Stubbin ajamaa EU.n liitovaltiokehitystä karvoineen ja osittaa sen äänestämällä Halla-ahoa.  Kuitenkin tutkimuksien mukaan Suomalaiset  kannattavat EU.ta, mutta sen kehittymistä liittovaltioksi, eli fiskaali ja finanssiunioniksi enemmistö ei kannata.

( Leikkaa talteen )

 

20 vastausta artikkeliin “Halla-aho taistelee kodin,uskon ja isänmaan puolesta Globalisteja vastaan.”

 1. Aion jäädä vaalipäivänä kotiin syynä se kun äänestän ennakkoon mutta äänestän aivan varmaan terv tepivaari

  1. Kirkkoveneiden piirtäjät ovat demokratian halveksijoita.
   Jos et ketään halua äänestää tepi, niin jätä sitten kokonaan väliin

   1. No kerro mistä kohtaa se on väittämääsi ja mistä sen tiedät mitä siihen äänestys lappuun laitan

    Niin et mistään koska en aio vaalisalaisuutta kertoa kellekkään voin kertoa sulle vaalivaleen jos sitä uskot et ole demokraattisella linjalla

    Ja en jätä äänestämättä koska silloin ne äänet menee niille joita et äänestäisi missään tapauksessa

    Jos taas arvailet olet heikoilla jäillä terv tepivaari

   2. Olen ollut vaalipaikoilla toimitsijana ja koettanut tunnistaa kirkkoveneisiin mieltyneitä kasvojen ilmeistä. Pari kertaa olen ehkä onnistunutkin.

    Mutta venoset ja muut vastaavat ovat olleet niin harvinaisia, etteivät ne ole äänten laskennassa häirinneet.

    Hyvä kun kaikki antavat äänensä.

 2. Sinä olet tepi sanonut olevasi kirkkovene miehiä, niin lienee olettaa, että et ota kantaa myöskään ehdokkaiden prosentteihin ensimmäisellä kierroksella.

  1. En ota kantaa noihin ehdokkaiden prosentteihin mistään kohtaa koska elän vain siinä mitä vaalit tuo ääniä

   Ja mitä taas tulee kirkkoveneisiin taikka aku ankan rekisteri numeroon

   Kunpa nyt olisit asiassa ja et vaalivaleita levittäisi ja kyllä mulla ehdokas on sitä en tosin kerro kellekkään

   En nyt enkä tulevissakaan vaaleissa terv tepivaari

 3. Ei ole voinut jäädä huomaamatta se, että mitä lähemmäksi vaalit tulevat, niin sitä enempi näkyy olevan medioissa huolta siitä, että Halla-aho voi hyvinkin syrjäyttää vasemmistolaiset Haaviston tai Urpilaisen toiselta kierrokselta.

  1. Mitä lähemmäksi vaalit tulevat sitä enemmän Halla-aho koetaan uhaksi niin kilpailevien ehdokkaiden, mutta myös kaikenlaisten toimittelijoiden osalta.

   🤣🤣🤣

  2. Voi toki mutta ei ennen vaali tuloksia mutta entä sitten vaalit ne asiat ratkoo terv tepivaari

 4. Emmekö lähes kaikki liene tieteen valossa globalisteja, jotka ovat levittäytyneet kautta ihmiskunnan evoluution eri mantereille, sopeutuen erilaisiin ilmasto-olosuhteisiin, köyhdyttäen samalla omaa sekä erityisesti meitä ympäröivän luonnon geeniperimää/ monimuotoisuutta?

  Pyyhimme muunlajisilla ja meidän elämän edellyttäjillä peräreikämme, sen tasoista on nykypäivän länsimaisen ihmisen arvostus luonnon monimuotoisuutta, muunlajisia sekä niiden mahdollisuuksia kohtaan.

  Vuokrakämppä, ateismi ja äitimaahan sen pitäisi olla, ovathan naiset kautta aikain vaikuttaneet siihen, millaiset urokset he valitsevat jälkeläistensä siittäjiksi, vaikuttaen näin myöskin ihmiskunnan evoluutioon sekä niihin piirteisiin, joille on miessukupuolisuudessa kysyntää — tänä päivänä nuo toivotut piirteet lienevät sosiaalinen kyvykkyys sekä yhteistyötaidot, ei lihasmassa eikä tappamisvimmaisuus.

 5. Ehkäpä tulevaisuudessa, kun vauraat länsimaiset ihmiset saksivat designer-vauveleidensa geenejä, tuo avauksen otsikon tunnuslause kuuluukin: ”asunto, tiede ja kyborgin valtakunta”.

  Metsä on virtuaalinen kokemus terästettynä uskottavin äänikuvin ja uskottavalla tuoksuterapialla.

  1. Ja tulevaisuuden fasisti voi valita vaikka malvanväriset älysilmät itselleen, jos hänellä on niihin varaa.

   Köyhät ja luomut kyykkyyn!

 6. En ole vielä päättänyt ketä äänestän joten tulos on ennakkoon pelkkä arvaus.

 7. Mikä on tuo Jla, olio tai maailman henki, johon Halla-Aho uskoo, eikö hän ole agnostikko kuten itsekin olen?

  Missä on Jussin mukaan ihmisen alkukoti, ellei Afrikassa?

 8. Etelä-Afrikassa elää heimo, jonka geeniperimä on meistä muista poikkeuksellinen: heillä ilmeisesti ainutlaatuinen potentiaali sopeutua erilaisiin uhkatekijöihin ja pärjäävät useita päiviä kuumassa ja kuivassa vaeltaen; vähän kuin se todellinen mesimäyrä.

  Olisiko siellä sittenkin sitä sisua mistä Halla-Ahokin fantasioi?

  Minua on muuten haukuttu sisupastilliksi.

 9. Ihmisen alkukoti on tiettävästi Lähi-idässä. Jeriko (Palestiinan alue) on yksi maailman vanhimmista yhtäjaksoisesti asutuista kaupungeista.)

  ”Evoluutio on ideologia, joka on typeryyden riemuvoitto järjestä”- Yhdysvaltalainen filosofi ja ateisti Thomas Nagel.

  1. Mihin perustuu tämä tieto Jerikosta alkukotina? Entä Australiassa oleva aboriginaalien heimo, joiden on arveltu olleen ensimmäisiä Afrikasta muualle siirtyneitä?

   Ovatko genetiikka sekä erilaiset radiohiiliajoituksin ynnä muin eri tekniikoin eri maailmankolkista otetut maakerrosten näytteet ja niistä saadut tekniset tiedot ihmiskunnan vaiheista epätosia?

  2. Mitä typerää siinä on, että modernin tieteen menetelmin on saatu selville, että meissä nykyihmisissä lienee sekä neandertalilaisten että denisovanihmisten geeniperimää — ja että tällainen perimä on auttanut Sapienseja sopeutumaan erilaisiin elinoloihin?

  1. Itse katsoin Areenasta uudemman tiededokumentin, jossa sivuttiin myös luulöydöksiin liittyviä kiistelyitä. Täsmällisempää ja luotettavampaa tietoa ilmeisesti syntyy kun löytyy sellaista biologista materiaalia, joista on mahdollista eristää DNA:ta, jota ei kaikissa olosuhteissa säily.

   Suoruumiista on saatu jopa sormenjälki ja voitu analysoida vatsalaukun sisällöstä että kuolemaa edeltänyt viimeinen ateria olisi viitannut rituaalimurhaan esmes. kun taas joissakin Siperian alueen luolista saatu paremmin säilynyttä biologista ainesta, josta voitu tehdä kallonmittailua asiallisempaa analyysiä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *