Korppi ei toista korppia noki, eikä toveri toveria.

Demareissa käy nyt kova jälkipyykki siitä, että mikä aiheutti Urpilaisen jäämisen 4%

Ovat demarileirissä aikoneet putsata pöydän ihan tuolta Lipposen ja Haataisen samankaltaisista  prosenteista lähtien.

Mutta jos minä nyt saan sanoa, että miksi presidenttiyttä nyt tavoittelee Haavisto eikä joku demari, niin demarit voivat katsoa peiliin, kun estivät Haaviston viraltapanon al`Holin laittomuuksien jälkeen eduskunnassa, vastoin oikeuskanslerin ja perustuslakivaliokunnan kantaa.  Joten sitä nyt niittää mitä ovat kylväneetkin kun rikolliseen toimintaan syyllistynyttä  toveria suojelivat valtakunnan oikeudelta.

Kansalaiset nopeasti näyttävät unohtaneen nämä Haaviston lainrikkomukset al`Holiin liittyen ja nyt ollaan niin saatu ihalla vain Haaviston kynää Natoon liittyen, että koijarikin päästetään pyrkimään jopa presidentiksi asti.

Toveri ei toveria jätä, olipa minkälaisiin laittomuuksiin syyllistynyt tahansa, se nähtiin tässä Haaviston puhtaaksi pesemisessäkin, kun terroristien suojelu oli ensisijaista oman maan kansalaisiin nähden.

 

15 vastausta artikkeliin “Korppi ei toista korppia noki, eikä toveri toveria.”

 1. Demarit laittavat huonon vaalimenetyksen Urpilaisen lyhyen vaalikamppanjan syyksi. Jos yhtään muistan oikein oli demarien suosio gallupeissa siinä 7 prosentin paikkeilla ja vaaleissa sitten nelisen prosenttia. Mielestäni tämä kertoo jotain Urpilaisen kamppanjan onnistumisesta sen lyhyydestä huolimatta, koiranleuka voisi väittää että jos kamppanja olisi ollut pitempi olisi päästy jopa alle neljän.

 2. Urpilaisen uhraus oli mestariuhraus, kun saatiin ensin H-a ulos leikistä. Pelkäsin jo, että äänet Haavistolta hajaantuu liian paljon moneen leiriin ja H-a olisi päässyt jatkoon.
  Sillä taas ei ole mitään merkitystä itse demareidenkannatukseen tai edes vasureihin muuten kuin huomattiin että Li:llä on kannatusta paljon.
  Nyt nähdään kahden titaanin taistelua, reaalipoliitikon ja teoreettipoliitikon, joka on epäonnistunut kaikessa poliittisella urallaan, muuta pääsi sentään presidenttiehdokkaaksi.

  1. En nyt ymmärrä tuota juttusi alkuosaa, on kuin korkeamman matematiikan ja filosofian yhteen nivomista mutta minulta puuttuukin korkeampi teoreettinen koulutus.

   Olisi hyvä jos presidentillä olisi taustanaan sekä ymmärrystä reaalipolitiikasta että teoreettista koulupohjaa. Yliopistokoulutus ei ole tyhjänpäiväinen juttu se kehittää ihmisen kykyä päättelemiseen, pitkäjännitteisyyteen ja järjestelmällisyyteen kaiken muun ohessa.

    1. Selvä että demarit, vähän toisin kun tällä kertaa vassarit eivät äänestäneet omaansa vaan taktisesti. Minä nyt olin vaan hirttäytynyt yksioikoisuudessani tuohon että Urpilainen vaalityöllään alensi äänisaalistaan. Maailma on mennyt monimutkaiseksi, kaikki ei ole sitä miltä se näyttää.

     No sikäli demarit voivat nyt huokailla hetken helpotuksesta että Halla-aho ei ole toinen kahdesta jäljelle jääneestä.

 3. Jussi ei päässyt toiselle kierrokselle, mutta perussuomalaiset ovat kuitenkin ratkaisijan paikalla, estäen äänillään toverin pääsyn ”valkoiseen taloon” ( Mäntyniemeen )

 4. Vaikka kuinka asiaa katsoo ei kukaan ole avain takijä äänestys prosentti jää pieneksi mutta silti valinta tehdään

  En usko Haaviston menevän läpi vaan jää toiseksi syyn varmaan tietää moni muukin
  Mutta noinhan se nyt menee terv tepivaari

 5. Ei se Stubbikaan aiheuta hurraa huutoja perussuomalaisissa, mutta näitä isänmaavastaisia joita toverit edustavat, niin en soisi näkeväni Mäntyniemessä.

  1. Näyttää siltä, että Haavisto menee kaikkien todellisten reaali-isänmaan ystävien edustajana läpi. Stubb leijailee jossakin sfääreissä. Haavisto ei pieraise edes persuille saati kököille junttilan seinässä.

   1. Saas nähdä millä verukkeilla Heikki puolustaa Haaviston rökäletappiota toisella kierroksella, kai syy on sitten kansassa kun äänesti väärin.

    1. Stubb edustaa enemmänkin Italian mafiakulttuuria kuin Suomen taka-hikiän Taavia joka äänestää.

     Suomessa pitäisi palata uuteen valitsijamiesvaaliin, jossa jollakin järjen hipukalla edustuksellisuus olisi taattu. Nyt, kun yleissivistys on rappeutunut, kaikki mahdolliset tontut, somet, hybridit pääsevät mellastamaan presidentinvaalin mediakentällä.
     Jo se, että joku on valittu kunnan tai kaupunginvaltuustoon on valitsijamiestason 1. aste. Toinen aste on kansaedustajaksi valittu. Presidentinvaalin valitsijamies olisi joku näistä, joka kelpuutettaisiin.
     Rahaakin säätyisi tolkuttomasti.

 6. No ne valitsija miehet ovat mennen talven lumia eikä Suommessa heitä tarvita

  Nyt etsitään Suomelle presidenttiä kansan äänillä Ja näyttää että Suomeen ei tule hyvää päämiestä

  Vaihtoehdot ovat huono ja vieläkin huonompi terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *