Kyllä kansa tietää, vasemmisto vain luulee tietävänsä.

Teet niin tai näin….niin aina väärin päin voidaan sanoa vesemmistosta, joka on kaikin laillisin ja laittomin keinoin niin eduskunnassa kuin sen ulkopuolellakin koettanut saada perussuomalaiset niin hajanaiseksi, että he kaatavat hallituksen, kannatuksen madaltuessa samaan tapaan kun se teki  MINÄ MINÄ MINÄ Soinin aikana.

AY- mafiakin laittaa maassa ovet ja ikkunat säppiin kun niin pelottaa tämä ”persuvalta”, että Purra polttaa  heidän huojuvan, savijaloilla seisovan norsunluutornisa kivijalkaan.

Demarit kokivat presidentinvaaleissakin varsinaisen nöyryytyksen ( taas ) Urpilaisen 4% muodossa ja kohdistivat sitten pahan olonsa Jussi Halla-ahoon, tekemällä puhemiesäänestyksestä sirkuksen ja tunnetusti oksensivat tässäkin omille kengilleen.

Minulle tulee tästä vasemmistosta ja sen haarakonttori AY.stä mieleeni Putinin toiminta, että kun loppu lähenee niin panokset kovenee, kun oma koti on ilmi liekeissä ja palovakuutus jäi ottamatta.  Ajattelivat, että ei se salamakaan kahta kertaa iske samaan kohteeseen.

AY mafia jatkaa taas tulevina viikkoina sitä hölmöläisten toimintaa, kantamalla säkillä valoa pimeään pirttiinsä ja mouruamalla lakkovahteinä työpaikkojensa porteilla kuin kollikissat keväisessä  kiimassaan.

Olihan tämä varmasti mafiakonttoreissa ja ison Antin sylttytehtaalle järkytys eilen, kun persut oli Gallupkannatustaan nostanut merkittävästi, vaikka he ovat pesukarhuista ja kravateista lähtien yrittäneet, että perusussuomalaiset tekisivät poliittisen joukkoitsemurhan ja nyt he silti ratsastavat aallonharjalla, kun toverit puukottavat toisiaan selkään.

Iso-Antti se jo uhkasi hallitusta välikysymyksellä, mutta jos puolueella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin vastustaa kaikkea ja kaikkia oman vahtoehdon huutaessa poissaolollaan, niin sen jälkeen voidaan sanoa, että sirkus on saapunut Helsinkiin.

Rehnkin sai hetkeksi kepussa sydänkäydän kerran sykähtämään, mutta puolue palasi nopeasti siihen missä se ennen presidentivaaleja oli, eli kaikki jatkuu entiseen malliin Saarikon ja Kurvisen kuviokellunnassa.

Toki Galluppeja tulee ja Galluppeja menee vielä monet tämän kuluvan neljän vuoden aikana ja vaalit vasta näyttävät totuuden, mutta jos samaan malliin hallitus jatkaa kuin tähänkin asti, niin Orpon/Purran  I hallitus saa jatkossa merkinnän II

 

7 vastausta artikkeliin “Kyllä kansa tietää, vasemmisto vain luulee tietävänsä.”

 1. Hallituksen kannatus murenee, nyt 49.4 % , opposition 49,3 %.
  Jos RKP haluaa, se voi kaataa koko pas…
  Kyllä sitä nyt yhdet persut kukkoilee, ennen kuin …

  1. Tulee olemaan pitkät neljä vuotta vasemmistolle, kun joka aamu herättyään huomaavatkin märän unen hallituksen kaatumisesta olevankin herättyään painajaista.

  2. Mutta kun RKP ei halua. Se kun voi lypsää, ja on jo lypsänytkin, kielipuolue-etuuksia itselleen.

   RKP:llä on aina kova uho hallitusneuvotteluissa, mutta kun ruotsin kielen asemaan ei kosketa, niin RKP:lle käy kaikki muu. Onhan tuo vuosikymmenten aikana nähty, koska RKP löytyy aina hallituksesta on hallitusohjelma mikä tajhansa.

   Ps. Aiheesta hieman sivuun. Tulevissa eurovaaleissa harkitsen vakavasti äänestäväni RKP:n Anna-Maja Henrikssonia. Näin siksi, että olisin osaltani vaikuttamassa siihen, että hänet saataisiin pois häiritsemästä Suomen sisäpolitiikkaa.

   1. Niin Juha, jospa mekin nyt äänestämme taktisesti Henriksonia, kuvailemisesi syistä johtuen.
    😂

    1. Siinä on toki kysymys, kuka olisi se seuraaja ja kuinka kielikiihkoinen mahtaa olla?

  3. Muutaman prosentin puolueet kukkoilee ja demujen kannatus laskee vastoin lakkoilu-uskoa.
   Saattaa ensi vaaleissa demut ja kepulit olla samalla kympin viivalla…

 2. Kun kansa äänestää se tekee aina oikeita päätöksiä ehdokkaat vaan ovat joko hyviä tai surkeita terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *